• Welcome to Форум на българските шофьори.

Стройкомплект ЕООД

Започната от georgi87, Четвъртък, 15 Декември, 2011, 22:07:17

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

bo4eto

Галоша ти съм сигурен че и до Надлак няма можеш да стигнеш без навикация а с карта и атлас да не говорим  че неможеш да работиш щото си ТЪП та вдлъбнат

bo4eto

skumri

Надлаг ли е разликата между грамотен и галош :D
Когато правото се превърне в безправие , съпротивата е задължителна !

skumri

Когато правото се превърне в безправие , съпротивата е задължителна !

Nachinaesht

Бочето, недей така с рогата. Нарочно те провокирах и ти скочи като селски пръч на планинска козичка. Кой какво може, кой какво е постигнал, кой как се оправя в живота са много лични неща и аз не смятам да ги коментирам с теб. Аз не съм казал, че ти си прост и без опит. Всеки като ти прочете постовете може сам да прецени. Дали си тъп също се вижда от космоса.

Аз просто отговорих на немския спец, защо опита има значение. А ти колко си прав да се оплакваш от въпросната фирма аз и на идея си нямам. И ти нищо конкретно не си написал. Нито съм бачкал там, нито си търся работа. Това е разликата между кадърните и останалите. Първите си работят тихо и кротко, а другите през няколко месеца си търсят работа. Разбира се възможен е и другия вариант - кадърен шофер да попадне в кофти фирма, макар че при този глад за шофьори/КАДЪРНИ/, едва ли някой работодател ще тръгне да се ебава с добър свой служител, ей така за нищо.

Айде лек и безавариен път на всички, че аз вдигнах въздух и потеглям.

SEMPER

Цитат на: Nachinaesht - Четвъртък, 17 Ноември, 2016, 10:32:22

Аз просто отговорих на немския спец, защо опита има значение.

Айде лек и безавариен път на всички, че аз вдигнах въздух и потеглям.

Бацин, отговор никой не виде. Само видехме че дигаш въздух.

Пожелавам ти да ядеш с някой чорбаджия една дебела хурка, и тогава пак да пишеш колко си кадърен  ;D

Знам че сега ще пишеш че точно на теб немой се случи, щот знаеш вся и всьо и ти е вдигнат винаги въздуха.   ;D ;D И вземи поразпитай тези опитните, дали на никой не се е случвало вместо пари да вземе мазната опашка.

Пък по темата - земи да прочетеш нещо преди да се изказваш неподготвен. http://www.driver-bg.eu/index.php?topic=1474.0

Човека де е пуснал темата преди няколко години - и той ли е тъп и неграмотен.

И изобщо, качи се на степенката без да отваряш вратата, и се огледай хубу на огледалото, и пак си помисли дали тъпите трябва да работят за без пари, а само умните да получават заплата.  Обаче най вероятно не си виждал камион, де степенките са под вратата и затова си си повярвал много.

Извинивяй, нищо лично, но малко в повече ми идват разсъжденията които се опитваш да съставяш.
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

bo4eto

Ти въонще имаш ли шофьорска книжка или и колело неможеш да караш а чакаш по спирките я влакове я автобуси БЕ УПИНЯК

bo4eto

Ти да не си от онези дето обикалят с кофите да мият кабини за 2 евро???

admin

Цитат на: bo4eto - Четвъртък, 17 Ноември, 2016, 22:39:45
Ти въонще имаш ли шофьорска книжка или и колело неможеш да караш а чакаш по спирките я влакове я автобуси БЕ УПИНЯК

Нямам никаква представа какво е "упиняк", но ако е нещо обидно, ще ти поставя бан за цял месец! Ще разясниш ли нещо по въпроса?
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Mr.Balkanski

Нека аз да обясня! "Упиняк" е недотам качествено задкормилно устройство, което орева "орталъка", след нанесени му анални щети, в резултат на нехаен подбор на работодател.
Не е лесно да си член в наши дни. Комшията ти е *ъз, колегите ти са т*шаци, а най-добрият ти приятел е *утка.

down_shiftеr

Цитат на: admin - Четвъртък, 17 Ноември, 2016, 22:47:53Нямам никаква представа какво е "упиняк", но ако е нещо обидно, ще ти поставя бан за цял месец! Ще разясниш ли нещо по въпроса?
Не е *упиняк* ,а опиняк ..... :-\ ....... на врачанско-белослатински диалект означава цървул .... ;D ;D ;D

Nachinaesht

Semper, благодарско за пожеланието.
Днес се качих на втората степенка на една Скания при затворена врата. Бая съм висок и се огледах. Видях, че малко ми се е накривила капата на една страна.  ;)

На Бочето не мисля да отговарям. Човека очевидно си има проблеми и дай Боже да си ги реши по-скоро. Гледам доста злоба и жлъч е насъбрал.

bo4eto

Няма злоба "начинаещия" просто ги си тръгнал да се заяждаш и да се правиш на разбирач кат някой някой всезнайковец дето има още жълто покрай устата с грешния човек насреща,стой си по стенките и се гледай  в огледалото

bo4eto

Обеснявача земи си трай недей се изказва неподготвен нямаш погенциала 

admin

Не прави поредни публикации! Имаш на разположение бутон "Промени", който е активен в продължение на един час!
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

loshdancho

bo4e всичко разбрах, само не това, което искаш да кажеш.
Аз ли не мога да чета , или нещо неграмотността ти е в повече?
Моля Те, да поясниш.
Нека да изясним това неразбиране за всички.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

Mr.Balkanski

Bo4eto, потенциалът си го имам, за един месец получавам колкото ти за шест...така че...ебали са те, ебали. Хубаво е да си знаем кой колко може и кой докъде стига. Ако за теб това е Надлак, то за мен граници няма. Владея английски, немски и италиански. Оправям се на белгийски и австрийски. На испански съм им ибал пътната майна.
Не е лесно да си член в наши дни. Комшията ти е *ъз, колегите ти са т*шаци, а най-добрият ти приятел е *утка.

Mr.Balkanski