• Welcome to Форум на българските шофьори.

Стройкомплект ЕООД

Започната от georgi87, Четвъртък, 15 Декември, 2011, 22:07:17

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Nachinaesht

Балкански, няма смисъл да се коментира бочето. Човеко е с голем потенциал. Видя се. Само дето не можа да обясни що е изял дедовия у таз фирма.

Семпер, специално за теб ще поясня връзката: (опит+други "положителни" качества) и (дедовия)  , като ти припомня казуса "Бриги и Цигулката".

Хайде със здраве и малко по-ведро.

Nachinaesht

rider777

:-))))))))))))))))   Важното е да се говори белгийски и австрийски ама гледам на Бочето му куца и българския нещо, защото не можах да разбера защо са го наритали от фирмата ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

bo4eto

Начинещ какво те мъчи тебе и на къв се правиш я кажи

bo4eto

Ти си голема работа тук във форума мани мани

admin

Ще ти го напиша за втори път! Не прави поредни публикации! Имаш на разположение бутон "Промени", който е активен в продължение на един час!
Трудно възприемаш или има някакъв друг проблем? Ако продължаваш по същия начин, ще ти сложа бан поне за една година!
И недей да остроумничиш по начин, който издава елементарно ниво на общуване!
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Nachinaesht

Бочко, просто се дразня, когато някой сипе обвинения, без да се аргументира. Явно целта ти е да оплюеш фирмата. ОК. Сигурно си прав и имаш основания за това, но дай повече инфо за да ни убедиш в правотата си.

loshdancho

Цитат на: rider777 - Събота, 19 Ноември, 2016, 08:36:57
:-))))))))))))))))   Важното е да се говори белгийски и австрийски ама гледам на Бочето му куца и българския нещо, защото не можах да разбера защо са го наритали от фирмата ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Дай нещо на австрийски, че у белгийско съм бил само веднъж..та нема а моем ти разберем, ама  :o "австрийския".....дали прилича поне малко на "германския"... ;D
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

rider777

Мория Зол ,,,,, това е на австрийски името на едно село,,,,,,, опитай се да го намериш на картата ,,,, в Кертен е иначе.

naum4o

Пичове, много тежки думи се написаха в тази тема, недейте така. Идеята е да си помагаме.
bо4ето, кажи моля те, какво са направили тези от стройкомплект и защо си им толкова ядосан.
Като толкова ви се иска да боядисвате паметници, то идете пред посолството на САЩ и боядисайте паметника на онези, които изравниха София със земята през зимата на 1943-1944г., но ония там ще ви отстрелят като кучета, защото за тях не сте нищо повече от самопродали се РОБИ!

rider777

Наумчо, брат ,,,,,,,,,,,,,,, нали се сещаш, че е мнооо лесно да се плюва ама никой няма да си каже къде се е оакал ,,,,,,,,,,,,,,

imter

Бате Иво пак си сменил бирата или си прекалил с нея :D :D :D,защо пак гледаш от твоята камбанария,не знаем какво е станало,но съм склонен да вярвам,че фирмата се е окала,а не колегата.Аз сега напри;ер съм наказан,затова че казвам истината и отказвам да тръгна с неизправен камион.Както и отказвам да слагам магнити и ползвам копчета и  подобни глупости.В случая кой се е оакал Бате Иво,аз или фирмата,хайде сега кажи......??????

rider777

Никога не прекалявам с бирата ,,,, имам си мерка,,,,, в 99% от случаите по форумите виновен е шофера пък вие си го тълкувайте както си искате ,,,,,,,,,,,,,, а който кара във фирми дето се ползват копчета и магнити си е виновен,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, абе аре наздраве,,,,,, ,,,,

imter

Абе не е точно така,защото в 99 % ,фирмите са виновни,особено  псевдо работодателите..........,ама айде наздраве,че знае ли човек;D ;D ;D ;D ;D.

rider777

Въпрос на гледна точка,,,,, аз съм убеден на абсолютно сигурни 100 %, че от доста години вече няма абсолютно нито един работодател, който да не прави всичко възможно шофера да се чувства добре и да си бачка спокойно ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, абе нема смисъл да пиша,,,,,,,,,,,,,,,

imter

Не си прав,не е хубаво да си сменяш така мнението,просто не е сериозно,до преди 2-3 години имаше друго виждане,а сега от другата страна на барикадата вече на обратно,не става така!!!

imter