• Welcome to Форум на българските шофьори.

Свилоза-транспорт(некоректност и измама)

Започната от tuman, Неделя, 18 Декември, 2011, 15:17:23

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

tuman

Едва ли някой би работил само за трудов стаж и слава,но ако има такива то Свилоза-транспорт е най подходящото място.Там Вие ще получите всичко ,което е антипод на международния транспорт.Неизправната техника,некомпетентното ръководство,липсата на човешки взаимоотношения и колектив,разходни норми,които не съответстват на техническото състояние на автомобилите и ред измислени удръжки,най-добре характеризират атмосферата там.Обещават заплата 350лв и 0.08 цента на километър,но това е само на думи.За километрите в чужбина в най-добрия случай ще получите по 0.05-0.06 цента,българските по 0.10ст,а от заплатата онова което е останало след удръжките (включително и сл.разговори).Пиша ще получите,а не получавате,защото се плаща тогава когато те решат,а решенията им се точат с месеци.

tuman

tirtonev

Да Крис ,подкрепям те напълно.Този жалък плазмодии ,наречен шефче, не разбира и грам от транспорт.То цялата управия на завода е такава,и за това е на такова положение.Отбор крадци и мошеници са се събрали там.Жалко,че доста хора ще останат на улицата от такива управници.
запомнете!!!винаги ще бъда зад вас:)))))

tirtonev

Механик-водач

Боже милостиви !
Допреди 2 години бях там !
Какво се е получило след моята епопея  ?
Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече.
Никога не спори с глупак. Хората може да не разберат кой е умният!

tirtonev

:D :D Та той изпълнителят на песента прилича на сегашният шеф :D :D :D.

Механик-водач

Механик-водач

Цитат на: kris1959 - Неделя, 18 Декември, 2011, 15:17:23
Едва ли някой би работил само за трудов стаж и слава,но ако има такива то Свилоза-транспорт е най подходящото място.Там Вие ще получите всичко ,което е антипод на международния транспорт.Неизправната техника,некомпетентното ръководство,липсата на човешки взаимоотношения и колектив,разходни норми,които не съответстват на техническото състояние на автомобилите и ред измислени удръжки,най-добре характеризират атмосферата там.Обещават заплата 350лв и 0.08 цента на километър,но това е само на думи.За километрите в чужбина в най-добрия случай ще получите по 0.05-0.06 цента,българските по 0.10ст,а от заплатата онова което е останало след удръжките (включително и сл.разговори).Пиша ще получите,а не получавате,защото се плаща тогава когато те решат,а решенията им се точат с месеци.
Колега ,
Познаваме ли се ?
Аз се казвам Александър Асенов .
За това ,че си си изразил позицията имаш + от мен !

tirtonev

Няколко пъти идвах до базата ти,но все та няма.Въпреки,че се разочаровах от една твоя обява за работа,на която ме отхвърли по телефона и сконфузно каза на съпругата си да ми се извинява на другия ден.Нищо,аз го приживях,надявам се и ти да си го приживял.Успех ;) :)

Механик-водач

Заблудил си се нещо.
Аз не съм там от 2 години , а докато бях никога не съм пускал обява. Бъркаш ме !
Ако искаш звънни 0886332531

tirtonev

Механик-водач

Нямам фирма от 2005 година...
Оттогава си продавам труда...
Объркал си нещо ,пич !

admin

Направо на чат я обърнахте темата! Спрете се малко!
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

bad_kras

А къде е колегата : Свилоза Транспорт ?   ( по регистрация ) - никакво отношение не взема по темата!!!!????  А се касае за точно определена фирма - както той се е писал!!!!   Нека да обади как е положението !
>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

Trucker_Boy

Цитат на: bad_kras - Сряда, 21 Декември, 2011, 00:23:21
А къде е колегата : Свилоза Транспорт ?   ( по регистрация ) - никакво отношение не взема по темата!!!!????  А се касае за точно определена фирма - както той се е писал!!!!   Нека да обади как е положението !

До колкото си спомням това е старият ник на Механик-водач , който той смени преди време.
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

tuman

Какво отношение искаш да взема по темата,колега?Смятам,че това което съм написал е напълно достатъчно за да предпазя всеки, който мисли да работи там.Положението в момента е още по трагично.Току що разговарях с тях.Обидно е да се чувстваш като просек и да се молиш да ти платят поне нещо от това,което си заработил.Обидно е да лъжеш детето си,че си си забравил парите в къщи,когато то се спре пред витрината с играчки или щанда със сладости ,обидно е........Ето това е отношението ми по темата,такова е и отношението ми към държавата в която живея.

tuman

Сашо,виждали сме се.Ако не се лъжа ти си предшественникът на днешния началник транспорт.

tuman