• Welcome to Форум на българските шофьори.

Свилоза-транспорт(некоректност и измама)

Започната от tuman, Неделя, 18 Декември, 2011, 15:17:23

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Механик-водач

Така е .Света е малък .
Само че аз съм си тук с името ,а други са само никове .
Не мога да се сетя кой си .
Пиши на лични .
По мое време не си бил ,може би в Русе да сме се срещали преди .
А със въпросната фирма нямам нищо общо от февруари 2010 г.
Успех ти желая !
Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече.
Никога не спори с глупак. Хората може да не разберат кой е умният!

Механик-водач

tuman

Сашо,кликни в/у Туман и ще видиш ,че електронната ми поща е открита.Не се крия зад никакви никове,защото не се притеснявам за написаното от мен,тъй като то отразява реалната действителност.Страх,притеснение и угрезение на съвеста би трябвало да изпитват ръководителите, довели фирмата и работещите в нея до просешка тояга.Мисля, че е излишно да цитирам имена.Ти много добре знаеш кои са тия хора.Ще дойде ВИДЬОВ ден.                                                                                   Успех и весели празници.

tuman

bad_kras

Цитат на: tuman - Сряда, 21 Декември, 2011, 12:13:30
Какво отношение искаш да взема по темата,колега?Смятам,че това което съм написал е напълно достатъчно за да предпазя всеки, който мисли да работи там.Положението в момента е още по трагично.Току що разговарях с тях.Обидно е да се чувстваш като просек и да се молиш да ти платят поне нещо от това,което си заработил.Обидно е да лъжеш детето си,че си си забравил парите в къщи,когато то се спре пред витрината с играчки или щанда със сладости ,обидно е........Ето това е отношението ми по темата,такова е и отношението ми към държавата в която живея.
Обидно е и то много , най вече за колегите които желаят да си изкарват честно хляба , а явно тази дума ''честност'' не присъства в чорбаджииския речник. Не знаех че си си сменил ника!!!
>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

tuman

Бад_Крас,съжалявам за недоразумението с ника,но когато се регистрирах съм допуснал неволна грешка.Аз отговарям и се подписвам под всичко написано от мен.КРИС1959 и ТУМАН са едно и също лице.Прав си, че в чорбаджийският речник думички като честност,лоялност,коректност не съществуват,но за да е така вина имаме и ние.Докато им разрешаваме да ни газят,да се гаврят и потъпкват правата ни,докато има ,,колеги" за които думата колегиалност е само сбор от букви нищо и никога няма да се промени.

Дамян Йончев

Цитат на: tuman - Четвъртък, 22 Декември, 2011, 15:11:46
Бад_Крас,съжалявам за недоразумението с ника,но когато се регистрирах съм допуснал неволна грешка.Аз отговарям и се подписвам под всичко написано от мен.КРИС1959 и ТУМАН са едно и също лице.Прав си, че в чорбаджийският речник думички като честност,лоялност,коректност не съществуват,но за да е така вина имаме и ние.Докато им разрешаваме да ни газят,да се гаврят и потъпкват правата ни,докато има ,,колеги" за които думата колегиалност е само сбор от букви нищо и никога няма да се промени.

Добре де колега какво може да се направи за да не ни мачкат скапаните чорбаджий ???
Като те уреже трябва да го пребиеш или да му запалиш камиона ли или ? той като ти обещае едно доволно заплащане ти започваш.. Не отиваш ей така за да те няма увас при семейството ти...

admin

Сега какво направихте с тези никове? Съгласно правилата на форума, никой не може да има повече от една регистрация. Всякакви грешки, свързани с лични данни, избор на потребителско име или и-мейл, могат да бъдат коригирани и да не се  налага повторна регистрация. Ще помоля всеки, който има дублирана регистрация, да ми пише на лично съобщение, за да разрешим проблема. В противен случай според правилата трябва да премахна и двете регистрации.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

tuman

АДМИН,аз имам само една регистрация и това лесно може да се провери,а защо Туман вместо Крис1959 мога да ти обясня, по е-меила.

tuman

Цитат на: man f2000 - Четвъртък, 22 Декември, 2011, 15:59:58

Добре де колега какво може да се направи за да не ни мачкат скапаните чорбаджий ???
Като те уреже трябва да го пребиеш или да му запалиш камиона ли или ? той като ти обещае едно доволно заплащане ти започваш.. Не отиваш ей така за да те няма увас при семейството ти...

Саморазправата или унищожаването на техниката са диви и нецивилизовани методи.Аз смятам,че форуми като тоя могат да ни помогнат да отстояваме позициите си.Колкото по-вече колеги участват и пишат,толкова по-вече некоректни работодатели ще излизат на светло и съответно ще дойде времето,когато за тях шофьори няма да има.

admin

Цитат на: tuman - Четвъртък, 22 Декември, 2011, 16:50:51
АДМИН,аз имам само една регистрация и това лесно може да се провери,а защо Туман вместо Крис1959 мога да ти обясня, по е-меила.

Няма проблем, предположих какво е станало и се извинявам за объркването.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Дамян Йончев

Цитат на: tuman - Четвъртък, 22 Декември, 2011, 17:10:13
Цитат на: man f2000 - Четвъртък, 22 Декември, 2011, 15:59:58

Саморазправата или унищожаването на техниката са диви и нецивилизовани методи.Аз смятам,че форуми като тоя могат да ни помогнат да отстояваме позициите си.Колкото по-вече колеги участват и пишат,толкова по-вече некоректни работодатели ще излизат на светло и съответно ще дойде времето,когато за тях шофьори няма да има.

Незабравяй че винаги ще има шарани да кълват и да знаят че не се плаща във тази фирма знам доста такива хора който си казват "със мене ще е добър и коректен"... но уви.

Механик-водач

И пак сменени никове ,имейли ,а име нямаш ли си ,колега !?
А  като се замисля колко  разровихме говната ,дано е за добре !

tuman

Цитат на: Механик-водач - Четвъртък, 22 Декември, 2011, 19:36:45И пак сменени никове ,имейли ,а име нямаш ли си ,колега !?
А  като се замисля колко  разровихме говната ,дано е за добре !

Краси се казвам, Сашо, а относно смяната на никове не те разбирам.

Цаката

Здравейте колеги някой ако има някаква информация за дадената фирма моля да ми пиши коректна ли е как се плаща благодаря :)

Цаката