• Welcome to Форум на българските шофьори.

Пътят на самолетите

Започната от admin, Неделя, 18 Декември, 2011, 22:53:45

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

admin

Попаднах на един много интересен сайт и реших да го споделя с вас. Въпреки, че не за камиони, сайтът е доста интересен. Имате възможността в реално време да наблюдавате как се движат самолетите по света.

http://www.flightradar24.com
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

!na

Само да добавя, че там се виждат само самолетите на регистрираните на този сайт авиокомпании.
My truck runs on diesel, I run on 100% passion

!na

admin

Цитат на: !na - Неделя, 18 Декември, 2011, 23:27:58
Само да добавя, че там се виждат само самолетите на регистрираните на този сайт авиокомпании.

Не знаех това, но въпреки всичко сайта е лично за мен доста интересен.

!na

Да, едва ли някой предполага колко много самолети има дори само над Европа в един и същ момент.

VOLVO 480

Не отдавна и аз попаднах на нещо подобно като този сайт за самолетите,но там ставаше въпрос за корабите по света.И също тъка беше много интересно! :)

Mandor

Тази картинка съм я гледал в казармата, върху екрана на радара. Е, почти тази. С всички самолети, като чертички.
Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайна по стената - чете се, но не е приятно.
Продавам 405,бензин,на части
На шестия ден Господ видя, че не може да направи всичко и създаде инженерите.

Lorinser

И аз съм учил във военно училище противовъздушна отбрана,първи оператор на станция за разузнаване на цели.На радара като точки излизат. :)

Бриги Магнито

Цитат на: В.Димитров - Понеделник, 19 Декември, 2011, 22:55:13
И аз съм учил във военно училище противовъздушна отбрана,първи оператор на станция за разузнаване на цели.На радара като точки излизат. :)
Излизат,докато не бием горе аварийките на техните магистралки,че тогава са го закинали,спират да излизат на точки ,а падат под форма на цветни метали за вторични.

П.П.Сори за спамо.

Бриги Магнито

Мноо смели тез фърчатите бре

Бриги Магнито