• Welcome to Форум на българските шофьори.

Фирма "ФАНТИ-Г" измама, некоректност

Започната от djigata, Сряда, 21 Декември, 2011, 17:35:34

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

djigata

Трябва ми много време да опиша отношението към работника във тази фирма. Но тъй като не разполагам с такова ако някой иска по-точно инфо мога да дам на скайп "kapitanite".Съвет - пазете се от тази фирма!!!!!!

djigata

VOLVO 480

Колега че тази фирма фантом още ли е жива ?Как тъка не е фалирала до сега?А и нищо ново не казваш за тази фирма то се знае всичко това от години!Дори и от БТВ е известана тази фирма!! ;D ;D ;D

VOLVO 480

Boroman21

Ем , не се ли носеше мълва че са започнали да плащат там някакви пари 30-40 евро на ден?А иначе чакането за товари , поголовното рязане на нафта и магистрални такси си ги знаем.Пиши колега , тука ще ти е по-лесно отколкото да речем по скайп да пишеш отделно на 5 човека да речем ???Ти колко време си работил там и на камион ли?

georgi87

Не знам още ли има идиоти с испити от чафка мозъци дето почват работа при бившия СоМат-ски бригадир Илия Трендафилов.

Boroman21

Има  , доста хора започват там но изкарват по курс-два и не издържат.При тази схема курса е направен  , но не се плаща а чак след 3тия-4тия рейс.Като знам какви хора започват там , направо ме хваща страх но има и много стабилни или имаШЕ.

djigata

Значи от каде да започна от обещанията или от нарушенията? Да започнеме с обещанията 10 цента на километър,33e на ден при престои по тяхна вина,10е на чмр, и дотук добре.Започва ме с  проблемите, чакането по паркингите, ако имш пари да платиш естественно :за пари за гориво и за товари, понеже в спедицията спят вместо да работят, когато получиш товар тои обикновенно е адр да не говориме, че оборудването за АДР почти няма, но на всичко одгоре ако се опълчиш нарочно те държът по една седмица и като за капак на поредния такъв курс ме накараха да докарам товар по АДР клас 1 без да имам клас.Предполагам всички знаят за какво става дума. Да оставим настрана анексите за 5 месеца, 10 пазя и поне 5 съм унишожил, не стига това ами и смяна на строго определен маршут от ГДБОП да не говориме, че охрана само сам я сънувал. И всичко това за какво, за да ми се задржът отчетите с месец и повече  и понеже напуснах аз съм виновния.  Щях да забравя трудовия договор   на 270 лв за шофьор-международни превози, а доколкото съм запознат трябва да бъде 380  Има още много, но нямам място, колкото по- надълбоко, толкова по- мръсно,  и да мога да докажа всичко с документи, а не само на думи. ЗА парите ви е ясно на всички ДВОЙНО счетоводство, не съществуващ преразход, рязане от смяна на валута, рязане от такси и мн. други и накрая равносметката е проста Дължиш им ти като за Хотел в камиона.Ако на някой още не му е ясно да пита...

georgi87

Баце пролетта за последно бях по Европа. И ми напрай впечатление като карах по тройката в Германия , че от моста на Дунав при Дегендорф се виждаха на пристанището много ремъркета на Фанти Г. Имаш ли инфо защо бяха там?

djigata

Имам тези ремаркета идват с кораб по дунава  понеже не могат да минат кантарите  никаде,  от там по разпределение из европа ама не ме питай за срок доставка. ::) ::) ::) ::)

djigata

Цитат на: Boroman21 - Сряда, 21 Декември, 2011, 20:47:12
Има  , доста хора започват там но изкарват по курс-два и не издържат.При тази схема курса е направен  , но не се плаща а чак след 3тия-4тия рейс.Като знам какви хора започват там , направо ме хваща страх но има и много стабилни или имаШЕ.
извиняваи колега но тук не си прав много от колегите които са там са свесни друг е вапроса че ги третират като ............. а те търпят защото нямат избор  и наи -интересното е ,че още идват от други фирми

Boroman21

Нямам лоши чувства към колегите  ест. но  дразня се от това че се подлъгват от обещания и сваляне на звезди.Защо се получава това ?Това с ремаркетата  е голяма глупост  , не знам защо го измислиха а и преправяната рама на рампа е мани-мани.Извинението на техните спедитори е чисто и просто че са те ЗАБРАВИЛИ  , е как става да забравиш цяла композиция някъде по Европа аз не знам.Още ли си бъркат сами АдБлу за волвата?

djigata

Колега не ме караи да се смея Волво с работещо Ад-Блу във FANTY-G такова животно нема.....................  :D :D :D :D :D

georgi87

Не е ли ви страх да ги карате по Германия така с неработещо ад блу?

Boroman21

Мда не се съмнявам , те избушиха катализаторите още на 2рия месец от закупуването на влекачите.

djigata

Аз карах редовно евро 3, а тези с евро 4 ........ и тук е другата измама плащаш такса за евро 4 а дефакто караш евро 3 да не коментирам разхода на камиона след тази манипулация. Сега когато съм на компа откривам и друга Фалшификация във трудовия договор регистриран съм по шифър  от нкп 833222006  което ще рече оператор на пътно строителна техника по точно Валяк а с думи си пише шофьор-международни  превози шифара на тази професия е  8324-2006 и разликата в мин. заплата е около 180лв.Taка стигаме до основното ОСИГОРОВКИ!!!!!!!!!

kaloyan Mladenov

Работете ,работете...
И кучетата знаят далеко да бегат от Фанти-г ,вие  немахте ли от кой да чуете бре ,че там не е за хора?

kaloyan Mladenov