• Welcome to Форум на българските шофьори.

Фирма "ФАНТИ-Г" измама, некоректност

Започната от djigata, Сряда, 21 Декември, 2011, 17:35:34

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

koksimira

Изтрита публикация, поради неграмотно писане и обиди!!!

koksimira

Roshko

Цитат на: Иво19667 - Петък, 04 Май, 2012, 19:34:32
Задължително ще пиша след посещението и уточняване на всички въпроси,лице в лице.

Ти глей да уточниш всички питанки у договоро, оти а не стане жмел... Оно на маса нъл знаеш - никой не може да ти даде туй де я моем ти обещаем...  ;)

И тва... много ми е чудно, къ че ме накара некой, да нат'варим взрив без да съм квалифициран.  :o И тва къ са го натварили па ми е чудно, ма у България и за бг-драйвъра, нема невъзможни неща...!
Все едно ми опАшат два заредени калашника и едно РПГ и а ме накарат а марширувам на полянката у началото на "Дундуков"...  ::)

Roshko

nasrs

Колеги,аз нямам кой знае какъв стаж като международен шофьор,но когато отида в една фирма и ми кажат,че няма да имам карта за гориво от сорта на Шел или ДКВ,просто никога няма да се захвана на такова работно място.Ако фирма голяма колкото ФГ ме приеме и ми даде една Виза карта,просто ще им пожелая успех!!!

Иво19667

Здравейте, няма да съм полезен с информация за ФГ. Започнах в Мегатранс , та въпроса с Видин няма да е сега.
Чистотата на работното място, израз на порядък в невидимата технология.

Tihomir78

Цитат на: nasrs - Събота, 11 Август, 2012, 20:34:58
Колеги,аз нямам кой знае какъв стаж като международен шофьор,но когато отида в една фирма и ми кажат,че няма да имам карта за гориво от сорта на Шел или ДКВ,просто никога няма да се захвана на такова работно място.Ако фирма голяма колкото ФГ ме приеме и ми даде една Виза карта,просто ще им пожелая успех!!!

Колега я обясни по-подробно какъв е проблема да ти издадат такава карта или visa. Не за друго ама ако има уловка да се пазя от нея.

admin

Цитат на: Tihomir78 - Събота, 11 Август, 2012, 21:57:15
Колега я обясни по-подробно какъв е проблема да ти издадат такава карта или visa. Не за друго ама ако има уловка да се пазя от нея.

Уловката е, че ако ти превеждат парите за гориво и за други разходи на твоя лична карта, в един бъдещ съдебен спор относно неизплатени трудови възнаграждения биха могли да представят тези преводи пред съда като преведени пари за заплата.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

kkkvd

Админче, не става въпрос за лична карта. ФГ дават карта на името на фирмата.. не на името на шофьора

niki145

Цитат на: kkkvd-Krasimir Todorov - Четвъртък, 23 Август, 2012, 19:28:15
Админче, не става въпрос за лична карта. ФГ дават карта на името на фирмата.. не на името на шофьора
Напротив,картата е на името на шофьора.Много са зле,чиста подигравка с хората,не дават пари,имат лошо отношение,особено оня румънскоговорящ(влах),който се изживява като бригадир.Не знам докога ще има хора,които да им се връзват,всички от Видин(и не само) знаят какви........са!!!!!Да се работи там е самобичуване направо.

Boroman21

Цитат на: niki145 - Петък, 26 Октомври, 2012, 20:04:40
Напротив,картата е на името на шофьора.Много са зле,чиста подигравка с хората,не дават пари,имат лошо отношение,особено оня румънскоговорящ(влах),който се изживява като бригадир.Не знам докога ще има хора,които да им се връзват,всички от Видин(и не само) знаят какви........са!!!!!Да се работи там е самобичуване направо.

;D ;D ;D ;D ;D

biberon

Това ,че картата е на името на шофьора е на 100 % доказуемо.Пишете ,че работата там е самобичуване,но си мълчите и криете един от друг как ви "изработват" по всякакви начини.Докато безропотно си плащате пари,които не дължите,а на вас ви дължат,това никога няма да се промени.То просто се е превърнало в стил и метод на работа на тази "фирма",но не без помощта на пълното покорство и безхаберие.

loshdancho

Доста шофьори осъдени от тази фирма видях.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

biberon

И още ще има,ако продължават да не си търсят правата в съда ,а вдигат ръце и плащат.

niki145

Цитат на: Boroman21 - Петък, 26 Октомври, 2012, 20:46:08
;D ;D ;D ;D ;D
Недейте веднага да нападате без да знаете нищо.Поста го публикувах,защото видях,че е имало хора,които мислят да ходят на интервю там,мислейки че нещата там са се оправили,което изобщо не е вярно.Просто исках да кажа как са нещата и ако може това да помогне на някого.Иначе съм напълно съгласен,че не трябва да се мълчи и хората трябва да си търсят правата,ако са направили грешката да започнат работа там.

niki145

Цитат на: biberon - Неделя, 28 Октомври, 2012, 12:43:17
Това ,че картата е на името на шофьора е на 100 % доказуемо.Пишете ,че работата там е самобичуване,но си мълчите и криете един от друг как ви "изработват" по всякакви начини.Докато безропотно си плащате пари,които не дължите,а на вас ви дължат,това никога няма да се промени.То просто се е превърнало в стил и метод на работа на тази "фирма",но не без помощта на пълното покорство и безхаберие.
Извинявам се,това исках да направя

biberon

Изведнъж се появиха страшно много ужилени и неподозиращи "длъжници" на тази  фирма.Явно господина яко го е закъсал ,щом се е сетил за шофьори,работили преди 2-3 години.Как не се сеща ,че той самият им дължи пари?Дали пък Прокуратурата и медиите да не му опреснят паметта.

biberon