• Welcome to Форум на българските шофьори.

Фирма "ФАНТИ-Г" измама, некоректност

Започната от djigata, Сряда, 21 Декември, 2011, 17:35:34

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Boroman21

Цитат на: kaloyan Mladenov - Четвъртък, 22 Декември, 2011, 19:39:12
Работете ,работете...
И кучетата знаят далеко да бегат от Фанти-г ,вие  немахте ли от кой да чуете бре ,че там не е за хора?

Колега , ти къде работиш ако не е тайна де ?

Boroman21

kaloyan Mladenov

Цитат на: Boroman21 - Понеделник, 02 Януари, 2012, 21:04:28
Цитат на: kaloyan Mladenov - Четвъртък, 22 Декември, 2011, 19:39:12
Работете ,работете...
И кучетата знаят далеко да бегат от Фанти-г ,вие  немахте ли от кой да чуете бре ,че там не е за хора?

Колега , ти къде работиш ако не е тайна де ?

Що пъ да е тайна.
От 18 месеца не практикувам професията...работя за Винпром Пещера...не съм шофьор,в момента ,ма като глеам на къде вървят нещата ,май ,май ...скоро ,че заващам пак геврека.
А иначе що питаш?

kaloyan Mladenov

Boroman21

Цитат
А иначе що питаш?
Просто от любопитство и да разбера има ли още "стабилни" Видински фирми.

Причина за редакция : Коригиран цитат

kaloyan Mladenov

Има разбира се ,ма нали се сещаш ,че там треа се спомине некой ,та да се доредиш.
Има много сериозни фирми и  във Видин и въобще в България,но никой не ги знае щот хората там си бачкат и всичко им е наред.Ти от Видин ли си?

georgi87

Знам за некъква Софийска фирма с неколко Манове дето домуват във Видин защото шофьорите са Видинчани и се хвалят че е добре но не и знам името.

kkkvd

В края на миналото лято Фанти-Г бяха направили кампания за набиране на шофьори и спедитори. Аз понеже отбирам и от второто кандидаствах за спедитор. Лично боса ми се обади на телефона и ме покани на среща. На такава покана си длъжен да идеш просто.
След като си изпих кафето и го изчаках да си направи оперативката в ресторанта, най-накрая ми обърна внимание, а бях на полусъединител да си тръгна. Почна да ми обяснява надълго и на широко за фирмата, отговори ми на въпросите и накрая го попитах съвсем директно за това което се говори за фирмата му и аз какво да очаквам, като съм чел само оплаквания. Дори познавам хора на които дължи. Той ми отговори цитирам "Прът се хвърля по плодно дърво". Един вид той е плододаващ за работниците, пък някой го очерня. Има го и това разбира се. Но има и доста от другото.
Казват, че напоследък бил коректен.. ама кой знае. Мой познат наскоро почна там работа, ако има издънка ще ви пиша/

Boroman21

Пак им бягат хората , постоянно има обяви.А и са затегнали изискванията искат стаж , препоръки ако има и не правят обучение вече .

ПП.Тая кампания е винаги при тях.

Иво19667

Цитат на: kkkvd-Krasimir Todorov - Петък, 02 Март, 2012, 09:25:48
В края на миналото лято Фанти-Г бяха направили кампания за набиране на шофьори и спедитори. Аз понеже отбирам и от второто кандидаствах за спедитор. Лично боса ми се обади на телефона и ме покани на среща. На такава покана си длъжен да идеш просто.
След като си изпих кафето и го изчаках да си направи оперативката в ресторанта, най-накрая ми обърна внимание, а бях на полусъединител да си тръгна. Почна да ми обяснява надълго и на широко за фирмата, отговори ми на въпросите и накрая го попитах съвсем директно за това което се говори за фирмата му и аз какво да очаквам, като съм чел само оплаквания. Дори познавам хора на които дължи. Той ми отговори цитирам "Прът се хвърля по плодно дърво". Един вид той е плододаващ за работниците, пък някой го очерня. Има го и това разбира се. Но има и доста от другото.
Казват, че напоследък бил коректен.. ама кой знае. Мой познат наскоро почна там работа, ако има издънка ще ви пиша/

Здравей колега, дай инфо за твоя познат, че ме интересува. Мисля да работя във въпросната фирма.

Причина за редакция: Коригиран цитат!
Чистотата на работното място, израз на порядък в невидимата технология.

belgieca

Чух че са ги купили ТИМ-Варна и са им оправили заплащането,но колко е вярно,не знам.
shs

mylord56

Напоследък колеги, работещи там, се хвалят. Но това е малко недостоверна от моя страна информация, това са думи на колеги.
Когато правя крачка назад, това не е повод да се радваш, човече - просто се засилвам !

Boroman21

Мненията са противоречиви , едни казват че са се подобрили нещата а други че са си същите .Също така има голям подбор на шофьори , търсят такива със стаж  и режат на воля кандидати .Най-добре е да се потърси мнение директно от хора работещи там   , но пак ще има различни мнения заради факта че човек знае 2 и 200.

Иво19667

Здравейте, колеги. Днес по тел. получих покана за работа от фирма " Ф.Г". Жената която се обади ми обясни подробно условията в фирмата. Много- любезна и изчерпателна беше, направи ми добро впечатление подходът и отношението. Другата седмица ще ходя до Видин, искам око да види, ръка да пипне, но условията който научих от разговора ме устройват напълно. Леки пътища.

Бриги Магнито

Баце девойката или жената е служител у фирмата ,какъвто мислиш и ти да ставаш ,според теб как да ти звучи по телефона кат надута кака с високо токче ли?
Сори баце ма припалих ,да ти каем честно не мога да разбера как мислите .
Няма вълк де да си е променил нраво,относно ТИМ,че купил тва онова ми те са у цела северна България ,та даже вече и у Големо село,мноо са арни и те.
Баце Лианна транс ти беше по-наблизо бре от ти е да биеш път до Видин ?

П.П. Успех баце в новата фирма.

Boroman21

Не е така бичкия , в тая фирма има и много добри хора дето ти влизат в положение .Шефа на транспорта там също е стабиляга  , малко трябва да си търпелив с него но е чук.
ПП.Колега пиши по подробно след "интервюто" в ФГ.

Иво19667

Задължително ще пиша след посещението и уточняване на всички въпроси,лице в лице.

Иво19667