• Welcome to Форум на българските шофьори.

Допълнителни регистрации

Започната от admin, Четвъртък, 22 Декември, 2011, 16:20:09

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

admin

Във връзка с допълнителни регистрации, направени от потребители на форума, напомням следното. Във форума е забранено да имате повече от една регистрация. Всеки, който има някакъв проблем със своето потребителско име, парола, и-мейл, или нещо друго, може да се свърже с мен и да уточним решаването на случая. При засичане на допълнителни регистрации, всичките такива на съответния потребител ще бъдат премахвани незабавно!
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

velizar

А как би могло да се засече, ако въпросния потребител се регистрира с едно име в BG и  с друго в Унгария примерно и пак в BG  ,но от друг град ?

velizar

admin

Цитат на: velizar - Четвъртък, 22 Декември, 2011, 16:48:40
А как би могло да се засече, ако въпросния потребител се регистрира с едно име в BG и  с друго в Унгария примерно и пак в BG  ,но от друг град ?

Има си начини. Особено ако някой път объркаш с коя регистрация да влезеш.

bad_kras

И все пак , това е форум за шофьорите !!! А не за тарикатлъци и двуличници и подобни индивиди!!!  Затова който иска да си сменя името или регистрацията , нека да потърси съдействие , а не да се правим на клоуни тук!   8)
>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

Бриги Магнито

Бацета нали съм си затрит по природа метнете ми паролката,че я затрих,па съм решил да си турнем едни убави кавички на ника,че нешо не ме отразявате,па и тунингче да му врътнем лекинко.
Са налитам на автомат,че правеца помни ма дирих и у него немое си открием паса и тва ти.
Нешо на лично или на и мейлче да метнете като припомнянка ,че съм мноо мерси.

admin

Цитат на: Бригадира - Неделя, 01 Януари, 2012, 11:47:53
Бацета нали съм си затрит по природа метнете ми паролката,че я затрих,па съм решил да си турнем едни убави кавички на ника,че нешо не ме отразявате,па и тунингче да му врътнем лекинко.
Са налитам на автомат,че правеца помни ма дирих и у него немое си открием паса и тва ти.
Нешо на лично или на и мейлче да метнете като припомнянка ,че съм мноо мерси.

Ако ползваш Mozilla Firefox трябва да отидеш в менюто с настройки и там ще си откриеш паролата.

Бриги Магнито

Ммммм лоши сте.Само там не съм дирил са ,че ровнем.Тенкс.

Бриги Магнито

Не ми се скиват кавичките,но за всеки прочел това да приеме,че съществуват.

Trucker_Boy

Цитат на: Бригадира - Понеделник, 02 Януари, 2012, 17:36:55

Днес цял ден ги имаше ?
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

admin

Цитат на: Trucker_Boy - Понеделник, 02 Януари, 2012, 18:57:18
Цитат на: Бригадира - Понеделник, 02 Януари, 2012, 17:36:55

Днес цял ден ги имаше ?

Имаше ги, но когато в ника има кавички, системата за изпращане на лични съобщения дава грешка и поради това се наложи да ги премахна!

Бриги Магнито

Бацета мое ли си сменим никнейма от Бриги Бичкията на Бриги Магнито,мерси мноо ако може

Бриги Магнито