• Welcome to Форум на българските шофьори.

За постъпване на държавна служба в МВР за вакантни длъжности от категория Е

Започната от velizar, Вторник, 27 Декември, 2011, 22:24:13

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

velizar

velizar

МИНКО ИЛЧЕВ

Един колега, кандидатстваше за полицията, категория "Е". Мисля означава редови полицай, а не "С+Е" шофьор.
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

МИНКО ИЛЧЕВ

Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

velizar

Обявяване на конкурс

за постъпване на държавна служба в МВР за вакантни длъжности от категория Е, за които не се изисква първоначално професионално обучение към Столична дирекция на вътрешните работи

На основание член 180, алинея 1 от Закона за Министерството на вътрешните работи и Наредба рег. № Iз-1009/04.07.2006 г. за условията и реда за постъпване на държавна служба в МВР,
          І. ОБЯВЯВАМ конкурс за постъпване на държавна служба в МВР за вакантни длъжности от категория Е, за които не се изисква първоначално професионално обучение към Столична дирекция на вътрешните работи, както следва:
Отдел "Управление на собствеността и социални дейности"
Група "Автотранспорт"
1. Водач на автомобил ІII - І степен  - 8 бр.;
2. Водач на автомобил ІII - І степен, той и снабдител  - 1 бр.;
3. Техник - старши техник (автомонтьор)  - 1 бр.

Зап. рег. № К-13491/21.12.2011 г.

За това става въпрос  :)

Mandor

ЦитатДържавните служители в МВР съобразно изпълняваните функции и притежаваната квалификация изпълняват държавна служба в МВР в една от следните категории:

1. категория А - висш ръководен персонал;

2. категория Б - ръководен персонал.

3. категория В - експертен персонал с ръководни функции;

4. категория Г - експертен персонал;

5. категория Д - изпълнителски персонал с контролни функции;

6. категория Е - изпълнителски персонал.

За тази категория "Е" става въпрос. Не е лошо. Ранна пенсия, 20 заплати, работно облекло. Редовна заплата.
Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайна по стената - чете се, но не е приятно.
Продавам 405,бензин,на части
На шестия ден Господ видя, че не може да направи всичко и създаде инженерите.

kaloyan Mladenov

Не е лошо ма без връзки и плащане на някой немаш шанс.
За редови полицай и то не на патрулка на мой роднина му искаха 5000лв,не ги даде и от 10 човека се класира 6 ти а местата бяха 5.

Rammbon

И 5000 лв да се дадат , ако се уреди там човек си е сладка работа, дори да си шофьор, ама в МВР  :)

admin

Цитат на: Rammbon - Сряда, 28 Декември, 2011, 22:52:57
И 5000 лв да се дадат , ако се уреди там човек си е сладка работа, дори да си шофьор, ама в МВР  :)

И ще си имаш и хубав началник... Изключително кадърен и интелигентен... :D
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

kaloyan Mladenov

Цитат на: Rammbon - Сряда, 28 Декември, 2011, 22:52:57
И 5000 лв да се дадат , ако се уреди там човек си е сладка работа, дори да си шофьор, ама в МВР  :)

Е да бе заслужава си ,ма аз не съм съгласен да разчитам ,и да ме пазят хора които са си платили за службата ,и не се знае колко са подготвени за нея.
Аре стига с тая работа "мой човек",стига с тия комунистически логики...

Дамян Йончев

Преди 2 години щях да ставам шофьор във МВР-то. но се отказах сам :) сега малко съжалявам защото тогава намерих големи връзки и влизането ми беше на 100%. ама тогава искаха само кат.Ц

Димитър Гебшеменов

Хахаха.Четете бе хора.Тука не става дума за А,Б,Ц и т.н. категории,а за некви си техни категории.Никои в МВР не търси шофери с Е категория.
мразим когато се ебават с мен...ебават ли се с мен-значи се подиграват с моето семейство.....а подиграят ли се с него-не давам гаранции за това какво ще направя....успех на работодателите..........При самохвалците, както и при позлатеното оръжие, вътрешното не отговаря на външното.

Димитър Гебшеменов

мразим когато се ебават с мен...ебават ли се с мен-значи се подиграват с моето семейство.....а подиграят ли се с него-не давам гаранции за това какво ще направя....успех на работодателите..........При самохвалците, както и при позлатеното оръжие, вътрешното не отговаря на външното.