• Welcome to Форум на българските шофьори.

Отново гранични неволи

Започната от SOLAR, Вторник, 04 Януари, 2011, 02:35:02

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

SOLAR

Митнически проблем блокира българско-турската граница

Опашка от тирове, дълга четири километра, блокира за няколко часа границата с Турция и на двата пункта. Над 160 камиона чакаха да преминат през Капитан Андреево, като положението беше сходно на Лесово - Хамзабейли, съобщи БТА.

Причината е въвеждането на новата система на българските митници, която е по европейските стандарти. Според изискванията на ЕС митническите декларации при влизане и излизане трябва да се обявяват по електронен път и заради това се забавя обслужването на тировете. Това е заявил шефът на митницата в Одрин Каптан Кълъч, цитиран от БТА. Според него превозните средства чакат от турската страна и няма проблем с преминаването към южната съседка.

През октомври срив в компютърната система на Капитан Андреево спря напълно движението през българско-турската граница. Причината беше бавната обработка на товарите от българската митница заради преминаването към системата "Шенген".

ИНФО от:
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2011/01/03/1019147_mitnicheski_problem_blokira_bulgarsko-turskata_granica/?ref=rss

SOLAR

Димитър Гебшеменов

Ето за това, мразя да ходя в Турция...
мразим когато се ебават с мен...ебават ли се с мен-значи се подиграват с моето семейство.....а подиграят ли се с него-не давам гаранции за това какво ще направя....успех на работодателите..........При самохвалците, както и при позлатеното оръжие, вътрешното не отговаря на външното.

Димитър Гебшеменов

мразим когато се ебават с мен...ебават ли се с мен-значи се подиграват с моето семейство.....а подиграят ли се с него-не давам гаранции за това какво ще направя....успех на работодателите..........При самохвалците, както и при позлатеното оръжие, вътрешното не отговаря на външното.

р...

То добре ,че само 4 км.моят един път ноември месец чака 26 часа имаме едно познато момче в Граничната и все се оправдава ,че заради проверките за Шенген,ама опашки там има винаги ...та надали за Шенгена или,че нашите малко ги мързи да работят.
Винаги има изход

admin

По-скоро е ген, отколкото Шенген!
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!