• Welcome to Форум на българските шофьори.

Техническа неизправност.

Започната от Бриги Магнито, Събота, 31 Декември, 2011, 18:36:57

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Бриги Магнито

Цитат на: !na - Вторник, 10 Януари, 2012, 22:09:24
Може и да ти отговорят, в рамките на 30 дни.
Ша ги зачакам тогаз,че немам Спешъл бизнес и без друго,после мое рискувам да и дръннем да я каним на кайвенце ,ма сбирам смелост и пароци за са.

Бриги Магнито

g_dandy

За съжаление, всички сме попадали в ситуация, в която да носим отговорност за чужди грешки и безхаберие. Решението за самия шофьор е еднозначно - отстраняване на проблема на момента и след това продължаване на изпълнението на задачите. За да не лежи после по затворите или още по-ниско, а най-малкото е да го дават по телевизията при благоприятен изход от управлението на неизправното МПС.
Преди няколко години докарвах камиони втора ръка за една измислена фирма и трябваше да докарам един ЩАЙЕР самосвал през Германия. При почивка на паркинг ме провериха, явно беше рутинно. Закараха ме под конвой до Щутгарт и ме вкараха в техен сервиз за пълна проверка. От 12 гуми на камиона 8 не ставаха за нищо, спирачките почти не работеха. Платих глоба на място, вече не помня сумата, с условието да се качи камионът на трейлер и така да се закара до България.
След година, може би, получих писмо от техни финансови служби, че съм дължал тази глоба и съм я изплатил.

g_dandy

Бриги Магнито

Баце мислим ората и разфасовка пращат,кое евро де че оди,тука у нашенско оди само на едно место.

Отговор на мойто писмо още тц ,нечът ме отразат да му се не види.

Бриги Магнито