• Welcome to Форум на българските шофьори.

Техническа неизправност.

Започната от Бриги Магнито, Събота, 31 Декември, 2011, 18:36:57

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Don_Bazilio

Комисията по транспорт само спинка, папка и слушка, защото иначе при следващия паламент няма да са там! Кой от тях е направил нещо за нас, тези които им вадим парите?

Don_Bazilio

Емил

ELM

Емил

ELM

Бриги Магнито

Тенкс ,мислим да драснем едно писъмце за спорта-стегам бръмбаро на събрание и как си стиснат ръцете съм натиснал сенд месидж за жалост нещо събранието ще се проточи. :(

Допълнение:Събранието беше кратко и цъкнах копчето сенд са съм чучнал и чакам отговор-ако си направат труда де.

Емил

Цитат на: Бригадира - Събота, 07 Януари, 2012, 09:28:37
Тенкс ,мислим да драснем едно писъмце за спорта-стегам бръмбаро на събрание и как си стиснат ръцете съм натиснал сенд месидж за жалост нещо събранието ще се проточи. :(

Допълнение:Събранието беше кратко и цъкнах копчето сенд са съм чучнал и чакам отговор-ако си направат труда де.
Станахме двама ........някои друг ??
ELM

Бриги Магнито

Цитат на: Емил - Събота, 07 Януари, 2012, 10:18:56

Бацете мислим да стаам буден гражданин и да си мъцам всичко,което ме сърби на господата и госпожите из държавните институцийки,не мое да си трайкам вече я Бригадир ли съм или що е най-много да ме игнорират както сигурно и ще направят или пък да ме вземат за луд или досадник,ма я ше си пишем за са мастило бол.

Емил

Цитат на: Бригадира - Събота, 07 Януари, 2012, 10:44:10
Цитат на: Емил - Събота, 07 Януари, 2012, 10:18:56

Бацете мислим да стаам буден гражданин и да си мъцам всичко,което ме сърби на господата и госпожите из държавните институцийки,не мое да си трайкам вече я Бригадир ли съм или що е най-много да ме игнорират както сигурно и ще направят или пък да ме вземат за луд или досадник,ма я ше си пишем за са мастило бол.
Всеки четвъртък има заседание на комисията по транспорт на което можем да присъстваме .
ELM

Бриги Магнито

Хмммммм интересно,съвсем открити ли са им заседанията?Бе мойта натурка мое ли се само покани.

Емил

Цитат на: Бригадира - Събота, 07 Януари, 2012, 10:55:14Хмммммм интересно,съвсем открити ли са им заседанията?Бе мойта натурка мое ли се само покани.
Естествено. В комисията няма шофьори и хабер си нямат за нашите проблеми. Затова събираме се двама -трима и отиваме на място в парламента.Съгласни?
ELM

Don_Bazilio

Щом планината не отива при Мохамед, Мохамед ще иде при планината!!!

!na

Цитат на: Емил - Събота, 07 Януари, 2012, 11:04:41
Цитат на: Бригадира - Събота, 07 Януари, 2012, 10:55:14
Хмммммм интересно,съвсем открити ли са им заседанията?Бе мойта натурка мое ли се само покани.
Естествено .В комисията няма шофьори и хабер си нямат за нашите проблеми.         Затова събираме се двама -трима и отиваме на място (парламента). Съгласни?

Заседанията са по закон отворени за граждани, но присъствие трябва да се заявява предварително поне седмица (най-добре на хартиен носител, заведено с вх №), вадят се разрешителни и пропуски за влизане в парламента.

И най-добре е да има предварителна подготовка. Най-малкото да е ясно в кои нормативни документи са регулирани тези неща и е необходимо да се променят. И другото, което би било от полза е проучване на ЕС практиките, т.е. как са регламентирани същите неща в другите държави-членки.
My truck runs on diesel, I run on 100% passion

Бриги Магнито

Тоест требва сме малко подготвенни ,ма идеята не е лоша ша чопла аз бръмбаро ша им ода на свиждане ми се чини.

!na

Логично е техническата поддръжка и отговорността за евентуална неизправност да са на собственика, а не на водача.
Мое мнение.
My truck runs on diesel, I run on 100% passion

instruktora

Don_Bazilio

Редно е собственика да се грижи за техническата изправност на автомобилите си и да не превръща шофьора в монтьор.Но...., така правят всички, ама не дават на шофьора си заплатата на монтьора! И още нещо: Всички собственици искат шофьори със стаж и препоръки от предишен работодател. Кой от всичките тези собственици е изучил някой младок? Да, не го правят, защото шоферите бягат. А защо бягат? Защото след като го понаучат на шофьорлъка, смятат, че им е роб!Какъв е тоя цинизъм-да искаш препоръка от предишен работодател. Щом се разделят, значи никой не е доволен от сътрудничеството. И няма работодател, който да е дал справедлива характеристика (по Кодекса на труда)  в която да пише: Шофьора ХХХ напусна, защото ме крадеше. И ме крадеше, защото аз не му плащах договореното, оставях го системно без служебни пари, карах го да чака с дни товар, принуждавах го да кара повече от регламент 561, не се грижих за техническата изправност на камиона му и още 1001 причини!!!

admin

Цитат на: !na - Събота, 07 Януари, 2012, 12:08:49
Логично е техническата поддръжка и отговорността за евентуална неизправност да са на собственика, а не на водача.
Мое мнение.

Логично е също за определени неща и шофьорите да носят отговорност. Особено за неизправности, които са се случили по време на пътуването. Няма как собственика да огрее навсякъде.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!