• Welcome to Форум на българските шофьори.

Мерекспрес ООД

Започната от green driver, Понеделник, 02 Януари, 2012, 22:17:08

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

bizzart

Нека сега господина от първия пост да защити казаното от него аз мисля,че трябва да се изясни истината.

bizzart

Roshko

Цитат на: sasho - Неделя, 22 Януари, 2012, 14:08:41
Хиляди извинения! Не съобразих,но няма да се повтори.

Никаква причина не намирам да се извиняваш! Това е нормална практика да се изясняват нещата черно на бяло, а не скрито покрито и да ти се изсипеме двадесетина човека да те питаме едно и също на лични.
Сега ще проверя мога ли да си изключа личните!

Roshko

sasho

Цитат на: Roshko - Вторник, 13 Март, 2012, 19:08:52
Никаква причина не намирам да се извиняваш! Това е нормална практика да се изясняват нещата черно на бяло, а не скрито покрито и да ти се изсипеме двадесетина човека да те питаме едно и също на лични.
Сега ще проверя мога ли да си изключа личните!
Росене,здравей! Извиних се на Администратора, за това, че ми направи забележка. Може да има право за което. Всеки форум си има правила. А колкото до Деси, познавам я лично. Кадърно и точно момиче е и в течение на всичко,което става във фирмата. Желая ѝ здраве и успех. Наистина аз не съм чул за нещата, които беше писал колегата от първият пост.

Blackpearl

Цитат на: Desivl - Вторник, 13 Март, 2012, 17:09:54
Здравейте

Ох момчета, дайте ми го този шофьор,който е арестуван за наркотици  ;D
Такова нещо няма, винаги сме си изкарвали парите с честен труд
А за ромите - да така е и не ни е срам от това 8)
Винаги сме работили денонощно и от никой даром не сме взели

Я, пак? Хубави празници са Ви изкарали служителите .........

niki2

Преди години паркирах камьона в гаража им!Към друга фирма бях,но съм доволен от отношенията на фирмата!Монтьорите никога не са ми отказвали!Поздрави на Милен въздухара,ако е още там!

Joro

И в крайна сметка коректни или не коректни са ?

Joro