• Welcome to Форум на българските шофьори.

H.ESSERS вече в България ?

Започната от Trucker_Boy, Вторник, 03 Януари, 2012, 17:06:22

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ivopifeca

Аз си пуснах,но имат изискване да се знае англииски,или румънски,а аз не знам ни единия ???

ivopifeca

iv4o82

Цитат на: Boroman21 - Сряда, 04 Април, 2012, 14:42:21
Във връзка с разширяването на дейността си "А.Есерс Транспорт Къмпани България" търси да назначи международни
шофьори. Фирмата е част от международната компания A.Essers Transport Company BE основана през 1928 г. от Essers
Анри и се превръща в една от водещите компании в Европа по отношение на транспорта и логистиката в
сектори , като химическата, фармацевтичната и в сферата на здравеопазването .В момента компанията притежава 850 000 кв.м складови площи, автомобилен парк от 1050 транспортни средства и 2200 ремаркета. Компанията има над 3000
служители в 28 офиса в 10 страни в Западна и Източна Европа.

Изисквания:
1. Над 2 години опит в страните от Западна и Източна Европа на композиция – 40 тона.
2. Да имат елементарно разбиране на един от следните езици : английски или румънски.
3. За интервюто е нужно шофьорите да носят с тях: ADR (основен курс), дигитална тахо-карта , свидетелство за
психологическа годност (не по-старо от 3 години след издаването),професионална компетентност за водачи след 2002г
и валиден международен паспорт.
Моля изпращайте CV-та на английски
Интервютата ще се проведат на 9.04.2012г от 13.00ч на следния адрес:София,район Искър,ПК1528,ул.Неделчо
Бончев 6 , само одобрените по документи ще бъдат поканени на интервю.
Дават заплата около 2500лв така ми казаха и се пътува предимно Румъния - България и България - Гърция, като се дърпа контейнер!

румъния - българия
българия-гърция

iv4o82

Joro

20 евро на ден като караш в България 30 евро на ден като си извън България ,  може и вътрешно да работиш след 3 месец те преценяват дали да те  изпратят и плащат 55 Евро , осигуряват те на това  което взимаш , имам един приятел не сее прибирал половин месец от Румъния кара само там :).

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: Joro - Вторник, 09 Октомври, 2012, 19:18:57
20 евро на ден като караш в България 30 евро на ден като си извън България ,  може и вътрешно да работиш след 3 месец те преценяват дали да те  изпратят и плащат 55 Евро , осигуряват те на това  което взимаш , имам един приятел не сее прибирал половин месец от Румъния кара само там :).

За България, е 20 евро извън България са 35 евро. Това са: Най-вече Румъния и Гърция, Турция, Унгария. Заплата, минималната за бранша и се дава, около 330 лв, към нея извънреден труд, над 30 часа в седмицата по 12 лв бруто (около 9,50 лв). Заплата се превежда в две карти левова и еврова, само след направен отчет и задължително върнати служебните пари. Кара се контейнери, хладилници и брезенти. Заплата 2'500 лв, може да се вземе за пълен месец отсъствие. Прибирането в къщи е голяма рядкост. За работа в Европа, поне не е масово и 55 евро/ден може да взима, човек с работещ от няколко години, евентуално.

Изпита се състои от преглед на всички документи, единствено здравно осигурителна карта не искат. Превежда се едно изречение от английски на български, после друго обратно. Може и с румънски, също се проверява нивото. Разкача се и се закача ремарке, паркиране и управление около гаража.
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

Joro

А защо ми казаха че ти дават телефон и те питат на какъв език искаш да говориш на румънски или английски и от среща комуникираш на такъв език или не е вярно ?

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: Joro - Вторник, 09 Октомври, 2012, 22:04:05
А защо ми казаха че ти дават телефон и те питат на какъв език искаш да говориш на румънски или английски и от среща комуникираш на такъв език или не е вярно ?

За румънския обикновено е така. Ако не разполагат с румъско говорещ, обаждат се в румънски офис (има ли значение как става, споменах че се проверява нивото, не е на доверие). Какъв е проблема да се намери английско говорещ в България. Това какво променя нещата? Не мисля, че можеш да прескочиш езиковата бариера с шмекерия.
     Надявам се да съм бил ясен, за условията. Не съм почитател, темите да се превръщат в чат разговори и коментари не по същество.

За да няма неясноти, ходих на такова "интервю" и за сега толкова.
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

Joro

Чакай сега кой иска шмекерия ? Просто черпя информация дали си заслужава да хода , понеже  не го знам кой знае колко добре езика, а ти каза че превеждаш изречение нали така каза ?  Аз просто те питам какво съм чул от други колеги  никой нее споменал шмекерия ,,,,

angus67

;Dear gentlemen from HESSERS,but I speak only spanish and tambuktu languades.Please kiss slowly my fucking ass.

loshdancho

Цитат на: angus67 - Сряда, 10 Октомври, 2012, 12:54:00
;Dear gentlemen from HESSERS,but I speak only spanish and tambuktu languades.Please kiss slowly my fucking ass.
хахахах Малко но от сърце.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

stoil nedev

Цитат на: angus67 - Сряда, 10 Октомври, 2012, 12:54:00
Браво - искаше да кажеш нещо но не излиза нищо! Нормално!?
Иначе като за начинаещ в езика - само с 4 правописни грешки си супер. :)
Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов

ivopifeca

Неква фирма е отворила кепенци в Румъния,набират само кандидати с перфектен български и сръбски ;)

iv4o82

Цитат на: ivopifeca - Сряда, 10 Октомври, 2012, 20:04:47
Неква фирма е отворила кепенци в Румъния,набират само кандидати с перфектен български и сръбски ;)
колега я кажи как се казва фирмата?ако знаеш де

cvetan

Публикация на латиница!!!
След като, ти мине забраната, задай си правилно въпроса!

ivopifeca

Цитат на: iv4o82 - Вторник, 16 Октомври, 2012, 11:11:30
колега я кажи как се казва фирмата?ако знаеш де
Фирмата се казва-драпаи си макарите през.....,нали се сещаш,че с толко начетени поданици,България си търси поданици и у Щатите...абе брат,къде ще ти изискват Български навън,виждаш ли че и у БГ ти изискват некав Румънски-цигански за да те одобрят евентуалноооооооо...ти къв си бе,ква информация бе ,Българина? ;)

kanonir

Мой познат в Испания ми каза преди повече от година ,че тази фирма има интереси към Б-я. Тогава не му повярвах ...???
Човекът е човек,когато е на път-жената е жена ,когато е по гръб!!!

kanonir

Човекът е човек,когато е на път-жената е жена ,когато е по гръб!!!