• Welcome to Форум на българските шофьори.

H.ESSERS вече в България ?

Започната от Trucker_Boy, Вторник, 03 Януари, 2012, 17:06:22

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Roshko

Има ли новини? Липсва текучество или спряха да набират българи?

Roshko

ivopifeca

Знаеш ли ,ако са на зор за шофьори,колко бързо ще заговорят и български, и албански,и ромски,дошли ми тука и чак ще ми искат некви езици чужди,я ти отиди някъде и искай да ти говорят на български ???След като имат толко камиони и имат нужда от толко българи,толко ли не могат да ти дават нарядите на български?

ivopifeca

bizzart

Е хората не те бият през устата да те вземат на работа ти ако искаш ще караш на сила не карат никои.
А за езика са си много прави таман дъртаняни те че си стоят на пауза.

ivopifeca

Цитат на: bizzart - Вторник, 18 Юни, 2013, 22:51:30
Е хората не те бият през устата да те вземат на работа ти ако искаш ще караш на сила не карат никои.
А за езика са си много прави таман дъртаняни те че си стоят на пауза.
Леле,каква логика,ми то нема ли дартаняни говорещи румънски,бе?Или ти знаеш английски,и стана титуляр камионджията на фирмата?

Boroman21

Цитат на: ivopifeca - Петък, 21 Юни, 2013, 19:01:41
Леле,каква логика,ми то нема ли дартаняни говорещи румънски,бе?Или ти знаеш английски,и стана титуляр камионджията на фирмата?

Сигурно колегата се оправя на инглиш навсякъде  и за тва  се кефи. Иначе не са прави с това изискване , но скоро ще се промени или поне така си мисля аз.

IvanovIvan

Аз ги виждам редовно да карат цигари с контейнери и хладилници за Косово, но винаги чакат по много.

косово

ivopifeca

Нали имаше тема-нема такава държава?Е я ми кажете дали у Франция,че дират шофьори с български,или српски?Дупедавци,аре селяните с говорими езици-чужди,да окупират!

kaposa

Тук имаше публикация на латиница!!!

gadinka

Цитат на: ivopifeca - Събота, 13 Юли, 2013, 17:01:09
Нали имаше тема-нема такава държава?Е я ми кажете дали у Франция,че дират шофьори с български,или српски?Дупедавци,аре селяните с говорими езици-чужди,да окупират!
Ако някой има субтитри за тоя пост, да пусне моля. Уж на кирилица, пък нещо неразбираемо.

Roshko

Цитат на: gadinka - Понеделник, 23 Декември, 2013, 15:28:32
Ако някой има субтитри за тоя пост, да пусне моля. Уж на кирилица, пък нещо неразбираемо.

Мен па сърдечно мъ кефи пунктуацията... Важното е да има тирета и запетаи, даже в запас, пък ние ще им намерим приложението! Докъде ни доведоха...  ;D

ivopifeca

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Вторник, 24 Декември, 2013, 02:42:22
Мен па сърдечно мъ кефи пунктуацията... Важното е да има тирета и запетаи, даже в запас, пък ние ще им намерим приложението! Докъде ни доведоха...  ;D
Ти нещо се опитваш да споменаваш ли,или да ми подчертаеш?

Цитат на: gadinka - Понеделник, 23 Декември, 2013, 15:28:32
Абе земи си тоя ребус под мишницата! ;)
да

Лесно е да се вмъкнат няколко цитата в една публикация. "+Добави цитат", "+Добави цитат", "+Добави цитат" и т.н. отдолу бутона отговор!

Roshko

Цитат на: ivopifeca - Петък, 27 Декември, 2013, 23:33:06
Ти нещо се опитваш да споменаваш ли,или да ми подчертаеш?

Какво ме питаш?

ivopifeca

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Събота, 28 Декември, 2013, 23:40:50
Какво ме питаш?
Гледаш ми тиретата и запетаите,как съм ги поставил,или имаш нещо конкретно по темата?

Roshko

Цитат на: ivopifeca - Понеделник, 30 Декември, 2013, 19:08:06
Гледаш ми тиретата и запетаите,как съм ги поставил,или имаш нещо конкретно по темата?

По темата зададох въпрос отдавна. Отговор не получих, а пък и ако си мислиш, че си писал по темата иди на шлосер да ти избие тази мисъл с чук и длето! ;)

ivopifeca

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Вторник, 31 Декември, 2013, 19:25:06
По темата зададох въпрос отдавна. Отговор не получих, а пък и ако си мислиш, че си писал по темата иди на шлосер да ти избие тази мисъл с чук и длето! ;)
Не съм писал по темата ли?Изразих мнение за това,че в България фирма набираща шофьори,изисква от тях румънски,или еди какъв си...с длетото земи да си пристържеш главната мисъл,чук не ти трябва ;)

ivopifeca