• Welcome to Форум на българските шофьори.

Търся работа

Започната от emo75, Четвъртък, 05 Януари, 2012, 18:36:02

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

emo75

Здравейте, имам кат.ц,е,но нямам стаж на камион. Ако има фирми който взимат без стаж моля да ми пишат! Благодаря!

emo75

Zepp44

Има теми из форума кои фирми взимат шофьори без стаж, виж потърси инак пак трябва да се повтаряме... ;)

Zepp44

Don_Bazilio

Емо, оцапа ефира в driverbg. net и сега тука ли почваш?

Lorinser

Аз пък що си мисля, че всеки регистриран потрбител има право да си пусне обява.В случая вие му спамите излишно в обявата.

LKW

Ае малко да се стегнете.Прочетош няколко теми във другия форум и да ви кажа ,че в повечето теми само се карате , а най лошото е че караниците ви ги четат и работодатели.Наща професия трябва да се работи от стабилни и сериозни хора в противен случай има загуби и шофьора и работодателя.Нека админа оправи темата на колегата с "гумичката".
Шлафен цузамен в майне бунгало до сабале рано.Клайне дупен.
Много обичам млади и арни спедиторки.
http://www.youtube.com/watch?v=jwVu3crtQuY
http://www.youtube.com/watch?v=lwbyMYfLv_I
WWW.elmaz.com

driver1

Разбира се, че всеки може да си пише каквото си поиска, особено, ако е на мястото определено за това. Момчето си е пуснало обява, а веднага се намесват нек'ви, които му правят забележки, които нямат нищо общо с обявата. Така се случи и с мен преди време, когато пуснах обява тук, а други се намесиха и оспамиха всичко. Тогава се убедих, че да се пусне обява за работа тук си е безсмислено. Но на колегата желая повече късмет от мен!

Don_Bazilio

Човека, който си търси работа и е без стаж, всъщност е работил 3 г. във Финландия. Мразя лъжците, особено когато пишат с множество правописни грешки и създават интриги!

Причина за редакция: Премахнат цитат!!!

admin

Стига толкова. И колегата В. Димитров е прав в случая. Да не реши човек да пусне обява и веднага се започват простотиите. Ще помоля всички, които пускат обяви за работа да бъдат така добри и да си ги заключват.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!