• Welcome to Форум на българските шофьори.

Ким Йохансен - Дания

Започната от Roshko, Четвъртък, 05 Януари, 2012, 19:28:47

« назад - напред »

0 Потребители и 12 гости преглеждат тази тема.

Фирмата към този момент черна ли е или бяла?

Черна, работя/ил съм там.
Бяла, работя/ил съм там.
Черна, от написаното в интернет.
Бяла, от написаното в интернет.
Информацията за нея не е достатъчна за да си създам мнение.

Tihomir78

Рекох и аз да се кандидатирам, ама да бях изчел форума , че за момента не търсели шофьори. Е нищо де от опит глава не боли .

Tihomir78

SANBOSAN

Назад и на дясно огледало, това тренирай, за другото Росен Димитров - Рошко също е прав. 20 дни си пирожка.

Причина за редакция: правопис!

SANBOSAN

bruto

Владея френски писмено и говоримо почти перфект , английският ми се също доста добър ,мога да паркирам на ляво и дясно огледало във всяка тясна дупка . Та въпроса ми е колко ще ми позволят да искарам (пари) във тази фирма . Не че съм тръгнал , просто ми е любопитно .

Roshko

Цитат на: bruto - Неделя, 08 Април, 2012, 22:54:07
Владея френски посмено и говоримо почти перфект , английският ми се също доста добър ,мога да паркирам на ляво и дясно огледало във всяка тясна дупка . Та въпроса ми е колко ще ми позволят да искарам (пари) във тази фирма . Не че съм тръгнал , просто ми е любопитно .

Ако са като българския... може и да не ти позволят...  ::)

bruto

loshdancho

ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

Roshko

kkkvd

Ще ми се да знам какво имаш предвид под " Колко ще ми позволят да изкарам ?" Ако махнеш "..ми позволят да.." Тогава може Рошко да се напъне и да ти отговори, ама както си питал... Ако имаш предвид нафтичка - принципно не позволяват  ;D

vasko_iq

Ким Йохансен търсят ли шофьор със "C"-категория?Или някоя фирма за работа като шофьор със C-категория?

Roshko

Цитат на: kkkvd-Krasimir Todorov - Понеделник, 09 Април, 2012, 18:18:58
Ще ми се да знам какво имаш предвид под " Колко ще ми позволят да изкарам ?" Ако махнеш "..ми позволят да.." Тогава може Рошко да се напъне и да ти отговори, ама както си питал... Ако имаш предвид нафтичка - принципно не позволяват  ;D

Той много добре знае!  ::) Участва от самото начало в темата, ма нещо не е останал начесан, вероятно...  :D :D :D

Цитат на: vasko_iq - Вторник, 10 Април, 2012, 16:27:19
Ким Йохансен търсят ли шофьор със "C"-категория?Или някоя фирма за работа като шофьор със C-категория?

За момента не взимат и с всички категории. Само с С не са и май няма и занапред да взимат... За друга не знам. Успех!

bruto

Колеги през живота си до сега не съм откраднал и продал и един литър дизелово гориво колкото и невероятно това да се струва на много колеги . Даже и сега никой не ми прави контрол ,но защо да се цигана за дребни пари като ми плащат по над 1000 на седмица и ме ценят и уважават на работното ми място. И не случайно използвах израза "позволят да изкарам " ,защото рече ли диспечера да ти дава хубава работа знаете какво следва....по-добри доходи.

kkkvd

Колега Бруто, аз се пошегувах за нафтичката, никой не те упреква, няма как да знаем какво си имал предвид. Но ако си чел темата от самото начало, става въпрос за заплата формирана от командировъчни, не е на процент, километър и други такива.

stoil nedev

Искам да питам работещите в тази фирма : На какъв договор сте? Ако Ви осигоряват на такъв който не е български как това се отразява? В смисъл : Пенсионните и здравните вноски важат ли в България? Прост пример : Връщам се в БГ и трябва да отида на лекар... ще ме има ли в системата като здравноосигурен???   
     Има ли наистина нужда от опитни шофьори или се вземат само познати на определени хора ? Без значение в каква степен разбират от камион стига да са хора на наш човек ... така както е в 90 процента от фирмите в които има българско присъствие!!! Задавам този въпрос защото кандидатствах чрез формата за кандидатстване а никой не се е свързал с мен??? Въпросната форма съм попълнил на английски много добре....но  отговор няма!  Стана твърде много време да се твърди че няма да се набират шофьори преди средата или края на май ..... а сега и това не е изобщо сигорно.  :)  Има ли във всичките камиони РАБОТЕЩИ хладилници и печки???  Все ей такива въпроси ме вълнуват , защото поне за мене са от голямо значение!!! Единственното което знам от посредниците  за работа е в какво точно се състои изпита!!! Обяснени са ми и  други неща но просто реших да питам тъй като нещо не са ми ясни някой тези и твърдения!?!?!?
Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов

malev

Колеги,сега приемат ли хора?Някои знае ли нещо?

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: malev - Понеделник, 23 Април, 2012, 20:16:04
Колеги,сега приемат ли хора?Някои знае ли нещо?

Преди малко говорих с един познат там (не е Росен). Смята че, до юни няма да приемат, а може би и съкращения ще има.
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

МИНКО ИЛЧЕВ

Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!