• Welcome to Форум на българските шофьори.

Ким Йохансен - Дания

Започната от Roshko, Четвъртък, 05 Януари, 2012, 19:28:47

« назад - напред »

0 Потребители и 8 гости преглеждат тази тема.

Фирмата към този момент черна ли е или бяла?

Черна, работя/ил съм там.
Бяла, работя/ил съм там.
Черна, от написаното в интернет.
Бяла, от написаното в интернет.
Информацията за нея не е достатъчна за да си създам мнение.

Joro

E e трагедия друго казват че е  :D  Аз имах приятел, който е работил там преди 3  4 години седе нема и месец и избега като попарен. Каза че камиони се сменяват  всеки ден , багаж местиш в квартирите имали  руски братушки къркат до никое време и т.н и т.н.  Това вярно ли е ?

Joro

georgi87

Добре че само братушките къкат ние българчетата пкъде не лизваме ;D :D.

georgi87

Roshko

Цитат на: shumaher-dk - Неделя, 13 Май, 2012, 06:39:48
Момчета стига сме обсъждали КИМ,догодина сигурно ще е история и Рошко го знае.Аз сам тук почти 3 години,помня и добрите времена,но сега е вече е трагедия.Ако взема да пиша няма да ми стигне и цял ден.Кажете друга фирма че да дойда и аз.

Колега, не съм финансов или икономически анализатор за да прогнозирам как 500 композиции заминават отведнъж в историята.
Щом не ти се пише по тази тема, недей! Не е коретно да даваш указания на колегите колко да пишат, къде и как. За справка можеш да прочетеш и първите ми няколко публикации в темата. Не съм рекламно лице, а потърпевш заложник на преувеличения и изопачавания. Ти киснеш три години там, ама викаш бегайте - ПАРАДОКС или българщина?
Бих те помолил да си отвориш отделна тема по интересните за теб въпроси и си я чети нея.  ;)
Аз имам чувството, че съм на "Планетата на маймуните"? Въпроси на които е отговорено хиляда пъти, продължават да се задават неколкократно. Некой си брал ягоди в Дания за 3000 евро, докато мармот завива шоколади за 38 е/час на . Подхвърлят се категорични твърдения, които предварително са опровергани... хубава работа, ама българска...  :D :D :D

peev

Вярно е!Дай ни нас кусури да намираме.Има толкова много фирми(транс)в момента.Никой не ни задължава да работим тук или там.А като искаш има и ягоди за бране(което не е толкова лесно).

shumaher-dk

Здрасти колега,какво каза Калина от 1.06,ако не се отворят нови линии ще има съкращения,виж и какви дали ги отпуски вече дават,преди знаеш, ако камиона няма печка работи цяла нощ, а сега веднага трябва да се гаси. Ама защо трябва аз да ти казвам за това, отвори сайта и там пише всичко нали си в Греве виждаш всички за кво говорят-само за фалит. Обясними за какви ягоди и шоколади говориш, нали сме шофьори-не сме трактористи :), та след всички тези доводи кажи ми какво трябва да си мислим за нашето бъдеще тук. И накрая стоя тук защото не е излязла друга оферта за работа,въпреки, че говоря английски, немски и руски-на работно ниво и съм един от тримата българи които караме на LUFTHANSA и съм сигурен, че се познаваме и уважаваме, нямаш право да ме нападаш след като това всичко за Ким е самата истина в момента.

Здрасти Пеев, вярно че пазара е пълен с транс, но ако знаеш някои конкретни чужди фирми, ще ти бъда признателен, ако ги споделиш. ;)

сакращения - съкращения
           нош - нощ
    шофйори - шофьори
            сам - съм
           бада - бъда
НЕ СЕ ДАВАЙ ДА ТЕ МАЧКАТ, ВИНАГИ СЕ НАМИРА ДРУГА ФИРМА. БЪДИ СЕБЕ СИ.

shumaher-dk

Поредни публикации!!!
НЕ СЕ ДАВАЙ ДА ТЕ МАЧКАТ, ВИНАГИ СЕ НАМИРА ДРУГА ФИРМА. БЪДИ СЕБЕ СИ.

driver1

Следя от доста време дискусията относно тази фирма - Ким Йохансен, чийто камиони срещам чат-пат по Европа и се чудя с какво чак толкова е дала повод за толкова обстойни полемики???
   Фирма като фирма. Предполагам със своите и добри и лоши страни. Ама и не е последната фирма на света бе, колеги! Като не ви харесва, или ако фалира, или пък не ви одобрят - търсете друга. Транспортните фирми в Европа са хиляди.

peev

Здравей,съжалявам,но нищо конкретно(като име на ф-ма)не мога да препоръчам.За ким,знам от колега който е там повече от 2 год.Навсякъде има проблеми,важно е да ги преодоляваме.Не вярвам,че в еу транс фирми да е по-зле от нашите.

Roshko

Цитат на: driver1 - Неделя, 13 Май, 2012, 22:10:59
Следя от доста време дискусията относно тази фирма - Ким Йохансен, чийто камиони срещам чат-пат по Европа и се чудя с какво чак толкова е дала повод за толкова обстойни полемики???

Привет, драго ми е! Нормално е фирма която постоянно приютява над 350 наши сънародници и са минали още десет пъти по толкова...

Цитат на: shumaher-dk - Неделя, 13 Май, 2012, 21:49:27
"Здрасти колега,какво каза Калина"......"Обясними за какви ягоди и шоколади говориш,нали сме шофйори-несме трактористи :)"

Извинявай колега, но не знам какво е казала Калина, а и да си призная не ме интересува. Не са ми дали повод - не съм напуснал... Никога не съм се замислял колко българи бачкаме на Луфтханза...
Не те нападам!!! Щом ме питаш за ягодите, значи не си прочел темата, а коментираш  ??? Ще ме изкараш виновен, че се защитавам в пуснатата от мен тема. Ако някъде нещо съм излъгал, изопачил или прикрил, нямам нищо против да бъда разобличен...  :D :D :D

stoil nedev

Я стига сте спорили за глупости ами кажете как най-евтино се стига до Копенхаген. Пробвах какво ли не и открих само едни скъпи самолетни билети от 230 до 357 евро с летищните такси!?
Някой ако знае нещо да каже.
Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов

Roshko

Цитат на: stoil nedev - Четвъртък, 17 Май, 2012, 10:23:33
Я стига сте спорили за глупости ами кажете как най-евтино се стига до Копенхаген. Пробвах какво ли не и открих само едни скъпи самолетни билети от 230 до 357 евро с летищните такси!?
Някой ако знае нещо да каже.

Ако нямаш зор за точна дата дебни "last minute" оферта. Можеш да отлетиш и за 30-40 евро. Бяха ми споменавали колеги, но не съм запомнил точно. Дано да се включат с конкретно инфо!

stoil nedev

А бе аз сега съм ги питал като за светкавично тръгване . Вярно е !!! И си намерих билет за 51е. Обаче хората най-любезно ми обясниха че с летищни такси и други тем подобни измислени простотии той излиза 208е. Не знам каква е измамата. За полети в края на месеца ( май) цените са други. Там има голям шанс за "последна минута" обаче цените на същите компании са над 350е за посока.
Пътувал съм от Франкфурт на Майн и от Брюксел преди време и си спомням че само за полетите за БГ нямаше "последна минута". Даже от Франкфурт понеже чаках ей така в последния момент и замалко да остана на летището. Качих се на самолета и какво да видя  ??? ??? ??? 150 места самолет с 39 българина вътре( после ги броих в автобуса)
А сега ми се обяснява че полет от 2000 км. е три пъти по евтин от това да ти закарат багажа до терминала с някой скапан мотокар и тебе самия с някой раздрънкан едвам крепящ се рейс до стълбичката да се качиш . Егати измамата :( >:(
Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов

kkkvd

колеги, здравейте, изпадна ми малко нет и да отговоря каквото сте питали
Изпита лесно, на ляво огледало гарирах, макар че и надясно не е проблем,ако се налага.. пък не е зор да се направи с 1 маневра. Откачаш, закачаш, караш малко камиона из района и си готов.
Относно самолетните билети - намират се и до 100 евро, примерно за 83 имаше, 97 или 100.60, последния ми билет е толкова този последния го взех зорлем, 10 дни преди полета, иначе нормално е 80-90 евро, крайна цена. Обикновено до Копенхаген се лети с Ники, там е и евтиното. Веднъж като почнеш вече те си намират билети
За фирмата ми е рано да коментирам, принципно е по-добре от на други места дето съм бил, макар че има недостатъци, то те са дребни.. е аз съм претенция, обясних им, че не разтоварвам ремаркета, гледам , че не ми правиха проблем.
Не се работи чак толкова много.. аз за месец имам между 6 и 7 хиляди, което си е нищо
Дали ще фалира фирмата - лично мен много ме съмнява, имайки наблюдение върху френския офис, щото съм тук.. Пък ако фалира, кво ти дреме, фирмите не са свършили..

А! за румънците - леле майко! Друго не мога да кажа. А ние българчетата, вместо да се подкрепяме.. и така нататък, натам се сещайте. Но по-големи животни от болшинството румънци няма, а ги взимат, защото е прието, че са по-англииско говорящи от нас, което не е съвсем лъжа, макар, че някой така говорят англииски, като есперанто, аз поне не им разбирам нищо.. Но по-зле с англииския от диспонентите няма.... толко са зле милите, че ми е жал за тях... единия съм го кръстил "Зюкии", понеже пита имам ли ключ

Имам един въпрос малко извън темата, макар и по нея. .. Вярно ли е че Ким Йохансен дават ремаркета на принципа на спедициите, взимаш си камион и теглиш техно ремарке с твоя фирма и лиценз??? Ще се радвам ако някой знае нещо по въпроса, че ме интересува.

Roshko

Цитат на: kkkvd-Krasimir Todorov - Неделя, 27 Май, 2012, 13:02:12
колеги, здравейте, изпадна ми малко нет и да отговоря каквото сте питали

Еиии къде си ва брат? Бех съ изпопритеснил! Писах ти на лични - ни вест, ни кост. Толку ли сте зле с интернета? Разкажи малко как си ти, как е там и т.н.! Някой сподели наскоро, че ич нещели да мъцнат на инглиш, макар да ме съмнява. Веднъж се отбих до офиса да искам кола да пазаруваме, но макар навън да имаше най-малко три пежа ми бе категорично отказано на приличен инглиш. Е, ние си напазарувахме с камиона, къде 80км разходка, ма...  :D :D :D
Поздрави!  ;)

joey

Приемат хора на двама познати им се обадиха .

joey