• Welcome to Форум на българските шофьори.

Ким Йохансен - Дания

Започната от Roshko, Четвъртък, 05 Януари, 2012, 19:28:47

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

Фирмата към този момент черна ли е или бяла?

Черна, работя/ил съм там.
Бяла, работя/ил съм там.
Черна, от написаното в интернет.
Бяла, от написаното в интернет.
Информацията за нея не е достатъчна за да си създам мнение.

Roshko

Ако има мераклии да действат. Набират всеки ден. И днес няколко сънародника подписаха. Автопарка  е подновен и продължава да се подновява. Чух, че и език не искали в момента. ;)

Roshko

stoil nedev

Отивайте в Греве и се явавайте на изпита!!! Вземете ли го и започвате веднага.
Мене ако ме питате този изпит си е много по-лесен от такъв  за взимане на категория. Едно разкарване из града, престрояване на ляво и дясно в съответните ленти и накрая паркиране назад. Паркинга назад е на широко и много ма много лесно място. Трябва да вкараш камиона на очертано място встрани на лентите на което има четири колчета които трябва да не бутнеш ::) От лесно по-лесно и от елементарно по- елементарно. Шофьор карал прицеп има няма и година и ще се оправи на това паркиране стига да не се панира.
На мене на изпита ми беше изключително лесно и всеки ден да ме изпитват винаги ще ходя там с кеф ;).
Да предупредя само че наистина е добре да се явяват хора които знаят все пак да карат!!! Защото аз два вни в Греве се нагледах на изпълнения и майтапи :o ::) :) Все пак се замислете за да не стане така че да си трътвате и да си купувате светкавично самолетния билет който през лятото е на доста тлъсти и солени цени.
На всички решили да дойдат желая само УСПЕХ.
Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов

stoil nedev

Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов

Roshko

Ооо колега, дека си бре? Нешо се надуваш, сърдит ли си или не си събрал за прасе?  :D :D :D

stoil nedev

Не се надувам 8) В отпуска съм в България. На 12.08.2012г жив и здрав ще се прибирам в Осло. Обаче вие връзкарчетата си джиткате по ЕУ. а пък ние дето не се надуваме ни въртят само в Норвегия.
Как да се видим?
Всъщност се видяхме и запознахме но беше в деня преди да си тръгвам за БГ. и нямах време да се обяснявам. На другия ден валя много а и трябваше да си доуправям нещата, а пък ти и Наско ако не се лъжа бяхте отпрашили.
За свинско не съм обещавал обаче съм чувал че било вредно   :D
Затова аз сега наблягам у нас повече на бирата  ;)
А Наздраве!
                       Иван Вазов

Roshko

Цитат на: stoil nedev - Сряда, 08 Август, 2012, 19:06:26
Как да се видим?
Всъщност се видяхме и запознахме...
Тъй де, ама аз не съм разбрал, че сме се запознали...  ::) Разпитвах за теб и в офисите, пък за такова име не са чували. Дъжда е гадна работа и аз не мърдам кът вали.
Иначе тея де се надуват и се натискат да зимат повече кинти, тех ги лашкат насам-натам и предимно Норвегия. Аз съм скромен и непретенциозен - де ме турат там карам без да се оплаквам, то пък няма и от какво... Увеличението ми се бави повече от половин година, но не мъцам, що за повече пари искат повече бач, а на мен тъй ми по-добре... Освен това, всички новобранци минават през такъв период първите няколко месеца - да ги оценят.

Краси ме издири на Шипхол и се запознахме. Побъбрихме полезно и приятно! ;)

Сори на аудиторията за чата!

kkkvd

Момци, имам запитване на лично как става да идеш в Парижкия
Отговорих, но и тук ще кажа. Кандидатства се в Греве, от там по някакви си техни критерии те джиткат където имат нужда. Ето аз питах преди месец може ли да ме трансферират в Осло, ама г-н Христо ме отряза, сякаш съм долен румънец... а иначе преди да почна в Ким обеша, че няма проблеми за Норвегия. Та договаряйте се преди да почнете, подпишете ли - край.. Ако изобщо има какво да се договаря. Условията се съобщават, ако искаш подписвай, ако не - е там е портала...
Това е.

lacho lilavia daf

И аз, съм минал през тази фирма. Сега съм в друга, пак в Дания. Мога и аз да кажа, че Йохансен, горе - долу, бива.

дания
йохансен
доло

В българският език, в някой случаи, се използват главни букви. Като: Начало на изречение, съществителни собствени имена!!!

Уди кълвача

Цитат на: kkkvd-Krasimir Todorov - Четвъртък, 23 Август, 2012, 19:49:48
Ако изобщо има какво да се договаря.

Еми, няма какво да се договаря, аз кандидатствах и като ми звъннаха на другия ден, питах, мога ли да работя в само Норвегия , ми отговориха - "Както се разбереш с диспечерите"....
Иначе беше много любезен младежа, каза ми че, едва ли ще могат да ми бъдат от полза, при положение че живея в Норвегия, защото се осигурявали в Естония(мисля че беше), и заплата нямало да ме устройва(наистина не ме устройва), за живущите в БГ може да е добра, но за тука е твърде малко.

kkkvd

Е, друго е, за норвежки стандарт са малко парите, спор няма..
Нищо.. още година и нещо и ще им регулираме заплатите. Аз на един белгиец, дето се пробва да ме кара да разтоварвам му казах, че скоро ще кандидатствам за работата му и ще върша всичко това, което не му се прави, за малко по-малко от неговите пари, ей така, за кеф, а той на борсата... ей такива очи опули горкия... :o
Не че съм тръгнал да го правя, но той май се позамисли и ме разтовари, щото аз си влязох в кабината най-демонстративно, след като му казах непременно да звънне на г-н Ким, и ако иска да му кажа и името си... абе смях.... Почна се от там, че ми вика "Тук е европа, не Румъния".. Мале, що му требва, поне 3 минути го подигравах...точно па белгиец да ми се прави, тия никакъвци... тия боси "уленшпигели" нещастни!
;D ;D ;D

Roshko

Цитат на: kkkvd-Krasimir Todorov - Събота, 25 Август, 2012, 22:38:33
Е, друго е, за норвежки стандарт са малко парите, спор няма..
Нищо.. още година и нещо и ще им регулираме заплатите. Аз на един белгиец, дето се пробва да ме кара да разтоварвам му казах, че скоро ще кандидатствам за работата му и ще върша всичко това, което не му се прави, за малко по-малко от неговите пари, ей така, за кеф, а той на борсата... ей такива очи опули горкия... :o
Не че съм тръгнал да го правя, но той май се позамисли и ме разтовари, щото аз си влязох в кабината най-демонстративно, след като му казах непременно да звънне на г-н Ким, и ако иска да му кажа и името си... абе смях.... Почна се от там, че ми вика "Тук е европа, не Румъния".. Мале, що му требва, поне 3 минути го подигравах...точно па белгиец да ми се прави, тия никакъвци... тия боси "уленшпигели" нещастни!
;D ;D ;D

Шапка ти свалям! Дълбок поклон! +1
Цитат на: Уди кълвача - Петък, 24 Август, 2012, 19:00:10
Еми, няма какво да се договаря, аз кандидатствах и като ми звъннаха на другия ден, питах, мога ли да работя в само Норвегия , ми отговориха - "Както се разбереш с диспечерите"....
Иначе беше много любезен младежа, каза ми че, едва ли ще могат да ми бъдат от полза, при положение че живея в Норвегия, защото се осигурявали в Естония(мисля че беше), и заплата нямало да ме устройва(наистина не ме устройва), за живущите в БГ може да е добра, но за тука е твърде малко.

Първия и последен норвежец пожелал работа в Ким. Впрочем има един - механика.  ;D

Уди кълвача

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Неделя, 26 Август, 2012, 02:34:43
Първия и последен норвежец пожелал работа в Ким. Впрочем има един - механика.  ;D

Като разбрах, че имат само вътрешно в Норвегия, реших да си питам...  с питане нали знайш ... :)

kkkvd

Мерси ;)
То тръгна от там, че преди мене 2-ма румънци разтовариха и си теглиха карго палетите. На мен 3 вървяха, четвъртия не иска.. и той пича реши че и аз съм румънец.. ама не бях..
На брукарго фирма флайт кеър, до авиата..
Впрочем шефа на въпросния излезе говориха си нещо и шефа му влезна да си изтегли палета..
Само не знам в англия ако ме пратят, там задължително шофьора товари и разтоварва.. и не че ми е трудно, ама считам, че не е моя работа и сигурно ще стане конфликт

Roshko

Цитат на: kkkvd-Krasimir Todorov - Неделя, 26 Август, 2012, 15:20:13
Мерси ;)
То тръгна от там, че преди мене 2-ма румънци разтовариха и си теглиха карго палетите. На мен 3 вървяха, четвъртия не иска.. и той пича реши че и аз съм румънец.. ама не бях..
На брукарго фирма флайт кеър, до авиата..
Впрочем шефа на въпросния излезе говориха си нещо и шефа му влезна да си изтегли палета..
Само не знам в англия ако ме пратят, там задължително шофьора товари и разтоварва.. и не че ми е трудно, ама считам, че не е моя работа и сигурно ще стане конфликт

В Норвегия почти изключително си на самообслужване. SAS-cargo - също сам си товариш и разтоварваш дреболииите. В Швеция също често срещано явление... Не ми се разправя, особено когато гледам, че колегите скандинавци го правят дори по-често от нас. В голямата си част си носят свои палетни колички, а на нас ни се дзверат като нямаме.
Ако трябва да се спори то е с компанията ти работодател за допълнително заплащане, не с товародателя... Кауза пердута, приятно спорене!  :D :D :D

kkkvd

Добър вечер, колега... би ли се представил кой си, откъде си..  не е много коректно така ингкогнито.

Roshko

Цитат на: kkkvd-Krasimir Todorov - Неделя, 26 Август, 2012, 20:24:46
Добър вечер, колега... би ли се представил кой си, откъде си..  не е много коректно така ингкогнито.

Са да видим дъл ше получи заличаване и банан или ще бъде потупан по рамото с редакцийка...  ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Дали има кой да обърне внимание на такива импотентни драскачи!?!   ;D :o ??? ::) :D
Ние сме били жалки!?!?!?  :o ??? :o
Боже опази!!!  :(

Roshko