• Welcome to Форум на българските шофьори.

Ким Йохансен - Дания

Започната от Roshko, Четвъртък, 05 Януари, 2012, 19:28:47

« назад - напред »

0 Потребители и 9 гости преглеждат тази тема.

Фирмата към този момент черна ли е или бяла?

Черна, работя/ил съм там.
Бяла, работя/ил съм там.
Черна, от написаното в интернет.
Бяла, от написаното в интернет.
Информацията за нея не е достатъчна за да си създам мнение.

nikol

Добра да е колега!
Мисля,че името ми е изписано точно и ясно.
Nikol.
В момента съм в NL-Soest

nikol

kkkvd

Добре... е що ни мразиш толкова? Нещо попречихме ли ти? Ние също гледаме да осигурим семействата си, какъв е твоя проблем с това? Малки ни заплатите, добре.. а теб това какво те засяга? Вероятно твоята е по-голяма, сподели с нас. В Ким толко дават, освен да идем и да го бием.. или да си ходим? Ти какво предлагаш да направим?

kkkvd

admin

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Неделя, 26 Август, 2012, 20:40:42
Са да видим дъл ше получи заличаване и банан или ще бъде потупан по рамото с редакцийка...  ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Дали има кой да обърне внимание на такива импотентни драскачи!?!   ;D :o ??? ::) :D
Ние сме били жалки!?!?!?  :o ??? :o
Боже опази!!!  :(

Рошко, отбележи си някъде, че дори и при редактирана публикация от страна на модератор заради писане на латиница, слагам абсолютно задължително бан и по този въпрос не правя абсолютно никакви компромиси. А най-много харесвам момента, когато трябва да сложа на някого трети поред бан.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Roshko

Цитат на: admin - Неделя, 26 Август, 2012, 21:45:56
Рошко, отбележи си някъде, че дори и при редактирана публикация от страна на модератор заради писане на латиница, слагам абсолютно задължително бан и по този въпрос не правя абсолютно никакви компромиси. А най-много харесвам момента, когато трябва да сложа на някого трети поред бан.

Съжалявам, че допуснах отново да пълниме тема с уточнения, но мислих, че ще прозреш идеята ми. Писал съм ЗАЛИЧАВАНЕ на публикацията и банан. Знаеш, че много добре знам, че след редакция за латиница слагаш банан.  ;D ;D ;D
Не искам да ти се бъркам, но при желание можеш да изтриеш и последвалата реакция от моя страна...  ::)

kkkvd

Спешно!Kim Johansen Transport group търси шофьори за заминаване до 15 септември с кат.C+E, притежаващи ADR и дигитална карта.Желателно е да са с опит, английски, немски или руски език(разговорно), препоръки(ако има). Работа в Скандинавските страни, Германия , Франция , Англия , Белгия , Холандия.Заплащането е редовно-от 48евро/ден.Месечно-от 2700 до 3500лв..Документи се приемат на имейла.

Публикувана на:   13.08.2012 13:28
Последна редакция:   21.08.2012 12:08
Валидност на обявата:   остават 23 дни 20 часа 08 минути

КОНТАКТИ ЗА ОБЯВАТА:
transparent    transparent
Email:    
trakiaconsult@abv.bg
- Изпрати запитване
Телефон:    
089 988 0017

loshdancho

Получаваш поздравления от мен за споделената информация, ама куцо и сакато ще тръгне  с големите дисаги ... Дано критерия за прием е на ниво и отсее плявата.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

kkkvd

Мисля че българите сме добри шофьори, изпълнителни работници... но.... не владеем западни езици повечето от нас

paperman

Здравей колега. И аз дойдох на изпит там с мотора си и ме скъсаха защото съм паркирал бавно. Нейсе, обаче се запознах с много свестен румънец който беше с мен в същия ден на изпит.От нерви забравих да си взема някакви координати да си поддържам връзка с човека, и ще съм безкрайно благодарен ако можеш да ми съдействаш да се свържа с него по някакъв начин, щото свестните са на изчезване, а този е такъв и се казва Върджил, бил е в армията преди да дойде в Ким.Моят имейл е: paperman@abv.bg.Благодаря предварително!

stoil nedev

Цитат на: paperman - Вторник, 11 Септември, 2012, 10:28:59
И аз дойдох на изпит там с мотора си и ме скъсаха защото съм паркирал бавно.

Абсолютно невъзможно!!! Нещо друго е  ;)  Пробвай след време пак :) И гледай да не бутнеш колче - това е най-важно!!! Успех!
Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов

sts61

Здравейте Колеги. Обадиха ми се от Дания да пътувам за изпита до края на септември. Ще ви помоля ако някой ама информация как мога да стигна по-евтино до Копенхаген. Но все пак да е достатъчно бързо за да мога да стигна навреме. Благодаря ви предварително.

packo7

Здравей колега,писах ти на пощата.

Roshko

Цитат на: packo7 - Неделя, 23 Септември, 2012, 16:46:43
Здравей колега,писах ти на пощата.

Бацин, важното инфо го споделяме тук, за да е от полза на повече хора. Надявам се няма нещо секретно в него, което да не можеш да споделиш с останалите простосмъртни!  ::)
А че си му писал на пощата, надявам се сам да може да установи!  :D :D :D

packo7

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Неделя, 23 Септември, 2012, 17:01:35
Бацин, важното инфо го споделяме тук, за да е от полза на повече хора. Надявам се няма нещо секретно в него, което да не можеш да споделиш с останалите простосмъртни!  ::)

Бацин просто в мейла който пуснах на колегата има твърде много лични неща така че не са за тук.
Относно заминаването на нови колеги към Дания бих им препоръчал фирма Мая-2006
Централна авто гара офис 85. Тел: 02/9810998,0896/877 644,0888267 145.
Е вярно-пътува се с автобус но са с най-ниските цени.
Става въпрос за превоз до там.

П.С. Пропуснах да кажа,че ми предложиха и доста изгоден самолетен билет на стойност 350лв. не знам за по-евтина цена.

дядката

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Неделя, 23 Септември, 2012, 17:01:35
Рошко! Моляте ако можеш да ми дадеш една кратка,но важна за мен информация. На 28 12 2012г. ще навърша 54г. Това /годините де/ дали ще е пречка за постъоване на работа в КИМ.Просто ми писна да гледам как внучето ми взема 183Е по-малко детски добавки от което и дае германче та реших да му помагам.Сигурен съм че с уменията си мога да сложа много от младите колеги в малкия си джоб.

Roshko

Цитат на: дядката - Петък, 28 Септември, 2012, 15:04:52
Рошко! Моляте ако можеш да ми дадеш една кратка,но важна за мен информация. На 28 12 2012г. ще навърша 54г. Това /годините де/ дали ще е пречка за постъоване на работа в КИМ.Просто ми писна да гледам как внучето ми взема 183Е по-малко детски добавки от което и дае германче та реших да му помагам.Сигурен съм че с уменията си мога да сложа много от младите колеги в малкия си джоб.

Оня ден отказаха на мой приятел. Една от причините които той сподели била, че е на 44 години. За мен по-голямата е, че в момента са задръстени от хора, а и той не владее западен език. Ако беше 2 Август или Януари щеха да взимат и пенсионери и малолетни. Нищо против нито към едните, нито към другите!!! ;)
Значи, единственото нещо, което не съм успял за двете години престой във фирмата е, да намеря логика или предсказуемост в управленски решения и прилагането им. Нема такаа! Не знам доколко си ме разбрал...  ::)

Roshko