• Welcome to Форум на българските шофьори.

Ким Йохансен - Дания

Започната от Roshko, Четвъртък, 05 Януари, 2012, 19:28:47

« назад - напред »

0 Потребители и 10 гости преглеждат тази тема.

Фирмата към този момент черна ли е или бяла?

Черна, работя/ил съм там.
Бяла, работя/ил съм там.
Черна, от написаното в интернет.
Бяла, от написаното в интернет.
Информацията за нея не е достатъчна за да си създам мнение.

nikol

Не знам защо, шофьор се притеснява от "изпит"????????  като писах че у Ким 95% са овчари, милиционери и фатмаци некои се разсърдиха. Но..............това е истината за съжаление, и затова кинтите са малко и т.н.

nikol

rolly_s

Никой не писа че камионите не спират,само шофьорите се сменят-ти спираш за почивка в квартирата,друг поема.Тоест смъкваш багаж всеки ден и се качваш после в кочина-успех!
Не ми казвай какво да правя, защото ще ти кажа къде да идеш

rolly_s

niki2

Абе тия постоянно търсят шофери!Колеги не влизате ли в jobs.bg!Eдинствената фирма която търсят баламурници и от бюрата по труда!

Люси

А честно казано не знам за какво търсят шофьори като в момента в Греве имаше в изобилие,ама който има излишни 1200-1300 лева може да си направи една екскурзия като мен!! :)

niki2

Честно казано почти бях се вързал!Но ми е малък сака за да се местя от дръгел на дръгел през 4 часа!А на тия (не казвам колеги)където са се вързали моля да пишат само ако са работили в що годе бяла фирма!

rolly_s

Ким Йохансен има френски клон-в Париж.Много по-добро е заплащането и не сменяш камионите,но трябва на място да се отиде в офиса им

rumen_lz

Ако има някои да има впечатления от тази фирма да пише във форума. Ще бъда благодарен

Joro

Прочети темата има доста впечатления от работещи в тази фирма.

Люси

Цитат на: rolly_s - Понеделник, 18 Март, 2013, 15:40:18
Ким Йохансен има френски клон-в Париж.Много по-добро е заплащането и не сменяш камионите,но трябва на място да се отиде в офиса им
Не е точно така,всички минават първо през Дания на изпит и след това ги разпределят за офисите които са в Париж,Осло и Греве(Копенхаген)!!

todor_zhekov

Здравейте колеги!Искам да поясня на Lorinser защо във тази фирма заплатите станаха такива.Проблема е там че се навъдиха много латвийци,литовци.молдованци.поляци и т.н.До преди 4-5 години когато нямаше още такъв наплив на шофьори в Дания там се плащаха по 2200-2500 евро.А сега ги има всякъкви и са съгласни и за по-малко пари да работят защото гладът е по-силен от тока.Лично аз съм карал към DSV Road A/S Brondby.Верно имат перфектна база но заплатите паднаха драстично след като взеха латвийци,литовци и румънци.

rolly_s

grants

Цитат на: todor_zhekov - Четвъртък, 21 Март, 2013, 18:10:00
Здравейте колеги!Искам да поясня на Lorinser защо във тази фирма заплатите станаха такива.Проблема е там че се навъдиха много латвийци,литовци.молдованци.поляци и т.н.До преди 4-5 години когато нямаше още такъв наплив на шофьори в Дания там се плащаха по 2200-2500 евро.А сега ги има всякъкви и са съгласни и за по-малко пари да работят защото гладът е по-силен от тока.Лично аз съм карал към DSV Road A/S Brondby.Верно имат перфектна база но заплатите паднаха драстично след като взеха латвийци,литовци и румънци.
Аз мисля че не само там е така.Почти на всякъде взе да сатава така.Ще дам един пример с Гърция.Тям ако работиш /примерно/ за 20Е на ден. Идва албанеца и казва аз ще работя за 15Е и малака го взима него.
Не всичко е пари,но всичко е с пари

abator

Цитат на: rolly_s - Четвъртък, 21 Март, 2013, 18:33:34
Украинците карат за 800Е
Преди около две години ми разправяха, че работят за по $400/седмица. Наистина ли са им паднали толкова заплатите?

Цитат на: grants - Четвъртък, 21 Март, 2013, 20:03:53
... Ще дам един пример с Гърция.Тям ако работиш /примерно/ за 20Е на ден. Идва албанеца и казва аз ще работя за 15Е и малака го взима него.
Да са живи и здрави, защото друго няма да им остане. Аз пък декември месец на един грък му прибрах 1500 евро за разходка на три празни камиона. Въпрос на пазарлък.  ;D

Roshko

Тук май са малко тези, които влизат за да получат или дадат. Инак ври от комплексари, които си мислят, че се разтоварват храчейки по някого...
Сори за спама! То и без туй го има в изобилие...

man tgx

Извинявай колега, но коя фирма е (бяла) според теб? Тази, в която крадеш по 50 литра нафта на ден и заплатата я превеждат предварително? Е, няма вече такива! Успех в търсенето... ;D

Не си гладувал,затова мислиш така и стига плюхте Ким не е толкова лоша фирмата,но не е за ревлювци,които чакат жените си да и сготвят и да и изчистят кабината. ;D

man tgx