• Welcome to Форум на българските шофьори.

Ким Йохансен - Дания

Започната от Roshko, Четвъртък, 05 Януари, 2012, 19:28:47

« назад - напред »

0 Потребители и 6 гости преглеждат тази тема.

Фирмата към този момент черна ли е или бяла?

Черна, работя/ил съм там.
Бяла, работя/ил съм там.
Черна, от написаното в интернет.
Бяла, от написаното в интернет.
Информацията за нея не е достатъчна за да си създам мнение.

man tgx

Поредни публикации!!!

man tgx

volvo1965

Тук имаше публикация на латиница!!!

volvo1965

volvo1965

Тук имаше неграмотно написана публикация!!!

man tgx

А ти колега,ако мога така да се обърна към теб за колко кинти работиш,ако не е тайна?В Ким,ако не можеш да караш те качват обратно на самолета и за България,така,че няма как овчар да вземе изпита и да работи в Ким,затова ходите да работите при разни частници ментета там няма изпит отиваш направо от кошарата и се качваш да караш!!!!!!!!!!!!!!

martin stanev

И в крайна сметка какво стана колеги с великата фирма Ким Йохансен, за която преди време съм слушал все много добри отзиви, а сека какво...........за да му работиш трябва да му депозираш 250 евра и 14 дена да му аргатуваш без пари и после не знам си колко дена на половин надница. :o :o :o Тия що не си ..............майна, за да не ме накажат администраторите във форума ще си ги напсувам на ум :-X

Roshko

Цитат на: martin stanev - Понеделник, 03 Юни, 2013, 22:55:17
И в крайна сметка какво стана колеги с великата фирма Ким Йохансен, за която преди време съм слушал все много добри отзиви, а сека какво...........за да му работиш трябва да му депозираш 250 евра и 14 дена да му аргатуваш без пари и после не знам си колко дена на половин надница. :o :o :o Тия що не си ..............майна, за да не ме накажат администраторите във форума ще си ги напсувам на ум :-X

Нормално, ние го обърнахме на хан там. Иди ми - дойди ми. Който плаща, той поръчва музиката...
И все пак някой може ли да даде точна дифиниция на условията на плащане, че нещо много махленски стана? Има ли някой на когото не са платили?

Люси

Аз бях от първите на които им поставиха такива условия за започване на работа дори не можах да разбера и защо ме извикаха да отида като в Греве имаше шофьори колкото ти душа иска,за изпита също не можах да разбера на какъв принцип одобряват бях с още един колега който ми каза че е прегазил половината кръгови защото са тесни обаче като се качих аз да карам се оказа че кръговите не са никак тесни и се минава спокойно през тях обаче накрая какво стана него го взеха мен ме изпратиха по живо по здраво обратно за България,а относно плащането каквото са обещали са го дали не са завлекли никой с пари,може да е малко ама е навреме!!!

Roshko

Така и не стана ясно какви точно са условията.

Mr.Balkanski

Имам един въпрос, относно почивките. След като 9, 11, 24 и 45 се почива в квартира, колко от 9-те или 11-те часа ти остават да си починеш, в крайна сметка? Как става номерът?
Не е лесно да си член в наши дни. Комшията ти е *ъз, колегите ти са т*шаци, а най-добрият ти приятел е *утка.

Roshko

Цитат на: Mr.Balkanski - Понеделник, 24 Юни, 2013, 19:25:30
Имам един въпрос, относно почивките. След като 9, 11, 24 и 45 се почива в квартира, колко от 9-те или 11-те часа ти остават да си починеш, в крайна сметка? Как става номерът?

Колега, направи ли си труда да прочетеш темата? Ако - да, къде прочете, че задължително се почива в квартира? Ако си двойка може и да не видиш квартира/стая с месеци. Ако си във френския офис - също. Всеки маршрут има различни особености. В повечето случаи "номерът" става, че слизаш от камиона и влизаш в квартирата. Това трае около 5-10 мин. и качването още толкова. Ако има нещо неясно - питай!

Mr.Balkanski

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Понеделник, 24 Юни, 2013, 20:00:47
Колега, направи ли си труда да прочетеш темата? Ако - да, къде прочете, че задължително се почива в квартира? Ако си двойка може и да не видиш квартира/стая с месеци. Ако си във френския офис - също. Всеки маршрут има различни особености. В повечето случаи "номерът" става, че слизаш от камиона и влизаш в квартирата. Това трае около 5-10 мин. и качването още толкова. Ако има нещо неясно - питай!

Да. Пуснах CV и ми отговориха, че 9, 11, 24 и 45 се почива в квартира. Не ми беше ясно, за да почивам 9 часа в квартира колко време реално ще ми остане за почивка, освен ако не паркирам камиона пред квартирата. За слизането от камиона е ясно, че е 15 мин, даже и по-малко ако скочиш или паднеш. Ами багажа, а какво представляват тези "квартири", бази с паркинг за камиони ли са, как се стига дотам? За двойка никой не се сети да ми спомене. Има ли възможност да избираш двойка или не, или те женят и пращат на меден месец с непознат субект?
Не е лесно да си член в наши дни. Комшията ти е *ъз, колегите ти са т*шаци, а най-добрият ти приятел е *утка.

Roshko

"9, 11, 24 и 45 се почива в квартира" - или не си разбрал правилно или този дето ти е отговарял не знае къде се намира...
В общи линии нищо не зависи от теб. Все пак ако изявиш някакво желание за двойка или сам, може и да бъде взето предвид.
По начина по който задаваш въпросите си прекалено усложнява и отговарянето им, а от там и неразбирането. Опитай се до го правиш така, щото да може да ти се отговори ако не само с Да или Не, то поне с няколко простички думички. Доста колеги ми задават въпроса от къде нерви да отговарям, но на първо място целта ми е да помогна доколкото мога...
Квартирите са къщи /най-често в селца/, хотели и т.н. В някои случаи можеш да слезеш пред входа, дори с цената на нарушение, в други се налага да ходиш доста пеш. Защото този, който ги е наемал последното нещо което е взимал предвид е удобството на шофьора - факт! Въобще мисълта за шофьора в тази, както и в останалите фирми наемащи ниско-тарифен персонал - ЛИПСВА! Например в Греве при недостиг на достатъчно стаи в хотела, събориха 5 за да си направят офис. Може да ти се наложи да чакаш с часове като просяк на паркинга докато не се освободи стая - причината поради която мигом си подадох оставката, не единствена естествено.
Единствената им гордост както вероятно сам си разбрал защото ти е било натъртено е плащането на точна дата, което не е малко, но не е и достатъчно! Има и други предимства, които сме засегнали в темата.
Всичко зависи от мотивацията и способността ти да се адаптираш, успех!

Mr.Balkanski

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Вторник, 25 Юни, 2013, 14:25:02
"9, 11, 24 и 45 се почива в квартира" - или не си разбрал правилно или този дето ти е отговарял не знае къде се намира...
В общи линии нищо не зависи от теб. Все пак ако изявиш някакво желание за двойка или сам, може и да бъде взето предвид.
По начина по който задаваш въпросите си прекалено усложнява и отговарянето им, а от там и неразбирането. Опитай се до го правиш така, щото да може да ти се отговори ако не само с Да или Не, то поне с няколко простички думички. Доста колеги ми задават въпроса от къде нерви да отговарям, но на първо място целта ми е да помогна доколкото мога...
Квартирите са къщи /най-често в селца/, хотели и т.н. В някои случаи можеш да слезеш пред входа, дори с цената на нарушение, в други се налага да ходиш доста пеш. Защото този, който ги е наемал последното нещо което е взимал предвид е удобството на шофьора - факт! Въобще мисълта за шофьора в тази, както и в останалите фирми наемащи ниско-тарифен персонал - ЛИПСВА! Например в Греве при недостиг на достатъчно стаи в хотела, събориха 5 за да си направят офис. Може да ти се наложи да чакаш с часове като просяк на паркинга докато не се освободи стая - причината поради която мигом си подадох оставката, не единствена естествено.
Единствената им гордост както вероятно сам си разбрал защото ти е било натъртено е плащането на точна дата, което не е малко, но не е и достатъчно! Има и други предимства, които сме засегнали в темата.
Всичко зависи от мотивацията и способността ти да се адаптираш, успех!

Благодаря за точния отговор! Нарочно задавам въпросите си така, защото "да" или "не" не ми предоставят нужната информация, а тази тема, както и повечето във форума са доста разтеглени като локум, заради неточно зададени въпроси и/или лирични отклонения. А това, че вече търсим фирми, които плащат си е за съжаление.

Красимир Тодоров

Аз кога бех в Ким, Париж, или не правех 45, или ако ги правех съм някъде на майната си с камиона без удобства, или карам такси на Шарл де Гол, Росен знае.

париж
шарл де гол

mony124

Поздрави от Париж колеги.... голям """ е тука.... :)))) Ама какво да се прави.... трябва да се бута тягата, макар и с 85км/ч

mony124