• Welcome to Форум на българските шофьори.

Ким Йохансен - Дания

Започната от Roshko, Четвъртък, 05 Януари, 2012, 19:28:47

« назад - напред »

0 Потребители и 6 гости преглеждат тази тема.

Фирмата към този момент черна ли е или бяла?

Черна, работя/ил съм там.
Бяла, работя/ил съм там.
Черна, от написаното в интернет.
Бяла, от написаното в интернет.
Информацията за нея не е достатъчна за да си създам мнение.

Люси

Вече и ново 20,явно са закъсали здраво щом вече и изпита се провежда в България!обс
Ей сега имат обява в джобс ама не пише в кой град ще е изпита!! ;D

Люси

камионджията

В какво се състой изпита просто ми е любопитно то е ясно че ако искаш да бачкаш там трябва да имаш 3 години минимум стаж.
Най-силно поробен е този, който се мисли за свободен!

камионджията

Най-силно поробен е този, който се мисли за свободен!

Красимир Тодоров

Това с трите години стаж, откъде е ясно? Ким са най-големия ПУЦ в бранша. Приятел, прочети хубаво темата, всичко пише.

Люси

Три години друг път!!!
Племенника ми и им изпрати документи и му звъннаха още на същия ден а книжката му е от преди 2 седмици!!! ;D

sush1978

Сряда иде свежа кръв  ;D  Изпита е бил събота и неделя. Ким им плаща билетите до Дания.  ;D Всичко бяга  ,с това темпо до няколко години  в България сте останат само  ДАИ,КАТ и НАП. ;D  Да се хванат за големия пръст ;D

Умирай трудно

rolly_s

Цитат на: sush1978 - Вторник, 08 Октомври, 2013, 06:27:03
Сряда иде свежа кръв  ;D  Изпита е бил събота и неделя. Ким им плаща билетите до Дания.  ;D Всичко бяга  ,с това темпо до няколко години  в България сте останат само  ДАИ,КАТ и НАП. ;D  Да се хванат за големия пръст ;D

Къде остави полиция, па това министри, народни представители? Всички искат да крадат, недей така. Стойте си тук, върнете се, българи, че има да храните една камара хайлази и отрепки. Десятъка по време на османската империя бил непосилен, сега колко по десет плащаме? И все не им стигат. Нови и нови закончета си измислят, пари да вземат. Искам да останат само пенсионерите, та да ги видя от къде ще крадат. Заминавайте, скъпи съотечественици! Тая държава е мащеха. И не се връщайте! Успех и късмет, където и да сте!
Не ми казвай какво да правя, защото ще ти кажа къде да идеш

Янко Инев

Фирмата закри норвежкият си офис в Гардермоен!
Аз лично съм много щастлив и удовлетворен от това решение на собственника.
Но тъй като в Греве и в Париж има предостатъчно работа, то е нужно да се наберът определен брой хора, така както винаги е било.
Макар да не е идеална , фирмата винаги е била редовен и навременен плащач на заплатите на служителите си .
Предпочитам я пред всичките скапани и измекярски БГ фирми  превозвашки , дето не знам какво правят въобще 80 % а и повече уверен съм тук в " Белият списък".
Успех на всички новопостъпили, ще свикнете!

Люси

Службата е дълга но за сметка на това е продължителна!!! ;)

Roshko

Мхм закрили са единствения свестен офис. Парижкият е Светата инквизиция. Греве - един двама носят целия офис на гръб. Може идеята и действията на собствениците на групата да е добра, но за жалост не могат да попаднат на добър ръководен персонал, а ако попаднат - не съумяват да го запазят.
Звъняха ми по телефона да ме канят да се върна само няколко месеца след това писмо: Ne, blagodarim. Nyamame namerenie da vi predlagame kakvato i da bila oferta za rabota ! Uspeh !‏ Е, това ако не е олигофрения!?!?
И щом стигнахме дотам да я сравняваме с българските фирми - падението е гарантирано! Дай Боже да им дойде акъла и нещата да се оправят! На няколко човека трябва да им се бие шута, което не виждам как ще стане...
Пак казвам, макар да не е това което беше, фирмата е добра алтернатива за крайно закъсали и начинаещи!   

sush1978

На Осло нема и нет вече. Иначе у фирмата ,който как си го направи ,има и нещастници има и точни момчета.Засега бива ,давам яко газ на Ивякото.Оядох се със норвежка сьомга ;D ;D ;D
Умирай трудно

Roshko

Цитат на: sush1978 - Вторник, 15 Октомври, 2013, 23:21:53
На Осло нема и нет вече. Иначе у фирмата ,който как си го направи ,има и нещастници има и точни момчета.Засега бива ,давам яко газ на Ивякото.Оядох се със норвежка сьомга ;D ;D ;D

Доживях темичката ми да стане на второ място.  8) Къде година дишаше във врата на "...Смях..." и най-накрая се пребори не без Ваша помощ! ;)
sush1978,  не знам знам ли те и няма значение, ама като гледам си единствения настоящ работник от активистите в темата, та... ако не тъ мързи запретни ръкави некой ден и спретни един по-обширен и обстоятелствен пост, колко да не не се даваме на "смешните"!
Лека и успех!

margator

Колега нов сам в темата. И аз сам гладен образно казано, като всички българи.Не знам какво имаш в предвид като казваш ''нещастници'' .Може би парадираш,че можеш да си позволиш сьомга или, че я крадеш.И в двата случая мисля че става въпрос за самия теб.Ако имам късмет и аз ще започна работа в Ким Ѝохансен изчетох цялата тема за фирмата и мисля, че заради селяндури като теб са започнали да снижават критериите. А нищо чудно и след време да почнат да отдържат пари и  да бавят заплатите ако се напълни с такива дето публично се хвалят че са големите баровци или пък крадат

stoil nedev

Да , да , да отново щуротии и излагации.
Аз като работещ в офиса на " Ким Йохансен"  в Осло , отдавна втора година подкарах , мога да кажа следното: Да г-н Йохансен лично дойде на 30.09.2013г. и уведоми Томи , началника на офиса и  диспонентите че ще затвори норвежкият офис в рамките на 1 месец.
Лично от тях знам че всички те, без Томи и заместника му Майкъл си заминават от фирмата до един месец.
Въпросните шеф и заместник си тръгват ден преди Коледа. Та , стига подробности!?!
Цитат на: sush1978 - Вторник, 15 Октомври, 2013, 23:21:53
Мене много ми интересно , що правиш луди констатации. Нет-а го спряха някъде към 10.09. тази година.
И !??? Каква сьомга крадеш , като останаха само две места откъдето да се товари тази риба, а там , ти слагат пломба още щом дръпнеш на 2-3 метра от рампата.
Всички други рибни фабрики се отказаха да работят с фирмата ни къде месец май още.
Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Петък, 11 Октомври, 2013, 01:58:55
Мхм закрили са единствения свестен офис. Парижкият е Светата инквизиция. Греве - един двама носят целия офис на гръб. Може идеята и действията на собствениците на групата да е добра, но за жалост не могат да попаднат на добър ръководен персонал, а ако попаднат - не съумяват да го запазят.
Звъняха ми по телефона да ме канят да се върна само няколко месеца след това писмо: Ne, blagodarim. Nyamame namerenie da vi predlagame kakvato i da bila oferta za rabota ! Uspeh !‏ Е, това ако не е олигофрения!?!?
И щом стигнахме дотам да я сравняваме с българските фирми - падението е гарантирано! Дай Боже да им дойде акъла и нещата да се оправят! На няколко човека трябва да им се бие шута, което не виждам как ще стане...
Пак казвам, макар да не е това което беше, фирмата е добра алтернатива за крайно закъсали и начинаещи!   
Вучков  Вучков , винаги съм се възхищавал на съчиненията ти. Неотразим си !!!
Париж и " Светата инквизиция" , какъв филм на страхотиите , какъв сериал.....
Ти нямаш ли там твой човек , приятелче,  дето е в него точно офис от 5-6 години  работи а и не само той още много  български водачи бачкат там от същия и по -дълъг период от време.
Аз не се сещам през Средновековието , Ренесанса или бла -бла- бла- аа някой да е издържал на мъките на инквизицията и седмица нооооо....... щом ти го твърдиш о-кей-кей.
Пратили са ти месидж ??? На родния ни език ???? Ънбеливибъл , бе мен. Та в тази хубава фирма всички такива  смс-та са на инглиш. Нооо ..... ти шейрна това , о-кей.
Виж за последното няма как да не се съглася, трябва да им духнат под опашката на няколко човека ноо.... поне не сега. Но знае ли човек??? Дъ уинд оф переменьи може да блоуни и в тази насока.
Цитат на: margator - Неделя, 20 Октомври, 2013, 16:03:00
Колега нов сам в темата. И аз сам гладен образно казано, като всички българи.Не знам какво имаш в предвид като казваш ''нещастници'' .Може би парадираш,че можеш да си позволиш сьомга или, че я крадеш.И в двата случая мисля че става въпрос за самия теб.Ако имам късмет и аз ще започна работа в Ким Ѝохансен изчетох цялата тема за фирмата и мисля, че заради селяндури като теб са започнали да снижават критериите. А нищо чудно и след време да почнат да отдържат пари и  да бавят заплатите ако се напълни с такива дето публично се хвалят че са големите баровци или пък крадат
Хелоууу мистър, как си ? Щот аз съм о-кей-кей.
Не те знам какво си чел , но съм убеден че нищо не си разбрал. Ти например виждал ли си румънските циганя как крадат кутии с въпросната сьомга и как чупят 2-3 палета да си правят барбекю. И това всяка седмица.  - Не драги ми смехурко, не си.
Ти знаеш ли че същите тези циганя за миналата зима разбиха тотално до неузнаваемост 31 камиона .
Всичките под 50000 км. Само две по -сериозни катастрофи има от българи и една от чех. Пази боже, никой не е защитен от инциденти но.... това не е ли безумие???
Но ти и това няма как да знаеш.
Ти Смешко не знаеш и ...... че тези тъпи некадърници взимат повече пари от нас , при това значително.
Карпатските вълци, дето не знаят как се .....ака на тоалетна чиния, ги приемат преференциално в Греве и ги правят ........ шАфьори.
Грешка, огромна дискриминация относно работа и заплата спрямо румънските манговци.
- Не знаеш и това нали. Дано фирмата се осъзнае и спре това ....... безсмислено безумие, не знам как да го нарека по-интелигентно.
Така че моля , не плюй преди да си видял и разбрал.

P.S. Ден след като собственика огласи решението си за закриване на норвежкият офис аз и всички водачи работещи към него  получихме sms-и .  В тях , от Естония ни уверяваха че просто ще работим по други релации и ще получаваме инструкциите си от други диспечерски двойки. Но си оставаме на същите естонски договори и няма за какво да се безпокоим. Аааа....... смс-ите бяха написани на английски.
Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов

Roshko

Стоиле, как ти беше името? Нямаш качествата да ми се възхитиш, тъй че не се напрегай, нема да блеснеш! По какво споменатия текст, наречен от мен писмо ти прилича на SMS? Защото е кратък ли? Ха, Ха, Ха...  ;D :D :D ;D  За разлика от теб, средствата ми за комуникация не се свеждат единствено до SMS-и...  
Имам приятелче, който работи само няколко месеца в Парижкия офис, но не само от него знам за какво иде реч. С какво колегата предизвика тая злоба у теб? Ти като чете темата преди да цъфнеш в Ким какво знаеше - нищо, бъкел!? Днес гледам доста си се поотворил, пък и чужди езици си започнал да разпознаваш. Как се справяш когато няма интернет или рускоговорящи около теб?  :D :D :D

stoil nedev

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Неделя, 20 Октомври, 2013, 22:47:34Днес гледам доста си се поотворил, пък и чужди езици си започнал да разпознаваш. Как се справяш когато няма интернет или рускоговорящи около теб?  :D :D :D
Справям се на английски , притова ПЕРФЕКТНО.  8) Както винаги е било! Затова ме и пратиха  в Осло , заради суперлингвистичните ми умения ;D.
Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов

stoil nedev

Иван Вазов