• Welcome to Форум на българските шофьори.

Ким Йохансен - Дания

Започната от Roshko, Четвъртък, 05 Януари, 2012, 19:28:47

« назад - напред »

0 Потребители и 8 гости преглеждат тази тема.

Фирмата към този момент черна ли е или бяла?

Черна, работя/ил съм там.
Бяла, работя/ил съм там.
Черна, от написаното в интернет.
Бяла, от написаното в интернет.
Информацията за нея не е достатъчна за да си създам мнение.

nikol

Здравейте КОЛЕГИ!
Зарежете тия спорове, KIM е овчаро-полицейско-шапкарска фирма и нема смисъл да продължавате да пишете за нея,излишно ГИ величаете.
а що се отнася до професионализъм, мисля че шофьор не може да бъде скъсан на кормуване!!!!!!!!!
Този, който изпитва е шофьор, и просто те вижда как стоиш в кабината..........,не се лъжете и не търсете кусури,просто не мъчете занаята!
Оставете милиционерите-овчари да работят!
УСПЕХ НА ВСИЧКИ ИСТИНСКИ КОЛЕГИ!
P.S има фирми не се плашете,само не правете евала на бездарниците!

nikol

tonko

Колега мисля че първо на тях ще им се извие от моите искове и един замина за прокуратурата гледам че здраво барат вече са задвижили нещата    ;)

tonko

Красимир Тодоров

Пичове, аз за разлика от повечето от вас пиша по-дълго, дали съм журналист или не в очите на един по-нагоре хич не ми дреме. Всъщност аз съм шофьор и пиша тук кога остане време. А вие се научете вместо да коментирате след втория ред, да дочетете цялото написано, не само от мен, а и от другите дежурни по форум.
А по темата, щом КЙ са дошли да изпитват разни столичанчета директно в България, значи работата е толкова на зле, че едва ли не се молят да идете там да работите. Сигурно и критериите са занижени.
Както каза един колега по-горе и в тоя смисъл "Шофьор и ку@ва не можеш да станеш, носиш си го или го нямаш", та берлинско гражданство не съм чул да има.. или ню йоркско.. Абе на крива ракета и космоса и пречи, да не ви го интерпретирам в шофьорския вариант..

stalker

"Милиционерите-овчари" ... Интересно,много интересно колега или колежке Nikol /или там както си се кръстило/,интересни размисли от някой които се мисли за шофьор.Нямам на идея колега ли си,колежка ли си,на колега роднина ли си или обикновена чорбаджийка,но явно те тресе - ама много яко - някакъв комплекс.
Познавам доста колеги които са бивши военни или бивши служители на МВР,нямам на идея какъв ти е проблема с тези хора,но мога да твърдя,че 90 % от тях са изключително читави хора,хора бачкатори,свестни и разбиращи значението на думите "колега" и "колегиалност".Нямах никакво намерение да вземам отношение по такъв вид изказвания,но явно някой хора практикуващи професията от вчера или от онзи ден,вече си повярваха страшно много и станаха "ШАФЬОРИ",знаещи,можещи,плюещи,хапещи и обиждащи наляво и надясно.Не желая да обиждам,не желая конфронтации,но постове и непремерени и откровено глупави като този на Nikol,някой път са в състояние да ми раздвижат пръстите по клавиатурата.
Лек и безавариен на ВСИЧКИ колеги по пътищата ....
Предпочитам невъзможното което убеждава,пред възможното което звучи неубедително ...

man tgx

Колега опитай да поговориш с колегите по летищата може да се окаже,че са Румънци,а не Българи и тогава направи заключението!

Отнася се за колегата Сталкер.

raptor

до господин man tgax ТОВА СТРАШНО МНОГО ТЪПО ИЗКАЗВАНЕ ме провокира да пиша '' опитай се да говориш с колегите по летищата може да се окажат румънци тогава си направи изводи '' в ким има румънци,българи,поляци,естонци,имаше незнам дали още двама унгареца,един словак,и за мое голямо учудване един ми се представи преди два месеца на билунд за чех беше с норвежката регистрация тъй че му повярвах . И това го знае всеки немога да разбера кво искаш да кажеш     немога ве кво общо има с темата немога ве ?

Shumaher15

Здравейте на всички писатели в най-добрия и информативен форум за BG driver-и. Едно питане от НОВОБРАНЕЦ в сферата на 'тежкия' транспорт По-света и У нас: Днес има пусната "звездна" обява в популярен сайт за "домоуправители"(айляци) на въпросната фирма КИМ ДЖОХАНСОН за драйвърчета.Та въпроса ми е следния: Има ли накъде по земното кълбо останала фирма да е КОРЕКТНА спрямо хората, който реално и вършат "най-ЧЕРНАТА" работа.Защото точно преди 2-3 седмици ми дрънна по телефона един Г-н Христо Апостолов от въпросната 'Фирма'.Но нямам ADR-oсновен.Останах с впечатление,че въпросния Г-н остана крайно разочарован,че  аз нямам въпросния документ.Каза като стана готов да му пусна един меседж. Има ли развитие в тази фирма при това текучество на 'кадри'?! И ако НЕ,КЪДЕ и при КОЙ...КОЙ...КОЙ?!?!?!.........Айде ЛЕКА и БЕЗАВАРИЙНА на Всички...... :)

StuDriver

Абе не знам какво толкова плюете фирмата. Аз съм от свежите им попълнения, но съм доволен в сравнение с другите места където съм работил. От едното място имам да получавам пари ама това е малко като писмото от умрял, ще си остана с чакането. На всяко 10-то число парите са ми в банката. Малко, много - това е. Някой ако сподели фирма където дават повече и са редовни с плащането нека сподели, а не само да плюе по фирмата.

Красимир Тодоров

Цитат на: StuDriver - Вторник, 18 Март, 2014, 11:27:26
Абе не знам какво толкова плюете фирмата. Аз съм от свежите им попълнения, но съм доволен в сравнение с другите места където съм работил. От едното място имам да получавам пари ама това е малко като писмото от умрял, ще си остана с чакането. На всяко 10-то число парите са ми в банката. Малко, много - това е. Някой ако сподели фирма където дават повече и са редовни с плащането нека сподели, а не само да плюе по фирмата.
Хайде поработи, поработи (предполагам, че си сериозен работник). А като направиш месеците за вдигане на заплатата, както е по договор и ти я вдигнат, пиши. Надявам се да стане  ;D

StuDriver

На четвъртия месец я вдигнаха. Година не се знае дали ще направя, но ако направя и я вдигнат пак ще се похваля. Ти все още ли работиш в Ким и ако не къде караш в момента?

saha666

Здравейте колеги!Това е за който го интересува фирмата КИМ!Единсвения плюс е ,че си получаваш парите на 10-то число.......спиш по квартири,мъкнеш багаж всеки момент чакаш изненада от пияни и дрогирани "диспоненти"!Ако някой се интересува от подробности-моля!Ще му обесня в детайли!Две години им сърбах попарата!Кефффф.... :)

man tgx

До господин RAPTOR! Драги ми "колега",ако добре си прочел публикацията колегата пишеше,че на Франкфурт колеги с камиони на Ким Йохансен не са му обърнали никакво внимание,точно това исках да му кажа,че ,ако са Румънци какво ги засяга,че на паркинга е спрял Български камион.Този сайт е направен да си помагаме,а не да се обиждаме! :D :D :D

sush1978

Задължително ли е обръщането на внимание?
Умирай трудно

raptor

tonko да питам къде си подал възражения понеже и аз имам някои проблеми проучих естония няма посолство в БГ. а пък несъм чул някой тук да се притеснил така че ако можеш ме упътиш понеже и аз имам правен проблем...

naum4o

Почетен консул на Република Естония в София
Борис Емилов Халачев
Адрес: Бул. "Тодор Каблешков", бл. 114, вх Б, ет. VI, ап. Б19, ж.к. "Манастирски ливади-изток", София 1404
Тел. +359 2 9861661, +359 884 106446
Мобилен: +359 888 636466
Е-mail: transexim@abv.bg

Имат и почетно консулство в Бургас.
Като толкова ви се иска да боядисвате паметници, то идете пред посолството на САЩ и боядисайте паметника на онези, които изравниха София със земята през зимата на 1943-1944г., но ония там ще ви отстрелят като кучета, защото за тях не сте нищо повече от самопродали се РОБИ!

naum4o

Като толкова ви се иска да боядисвате паметници, то идете пред посолството на САЩ и боядисайте паметника на онези, които изравниха София със земята през зимата на 1943-1944г., но ония там ще ви отстрелят като кучета, защото за тях не сте нищо повече от самопродали се РОБИ!