• Welcome to Форум на българските шофьори.

Стефанов-ЕООД

Започната от tuman, Петък, 06 Януари, 2012, 22:53:32

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

tuman

Имах удоволствието да работя в тази Силистренска фирма в началото на 2011г.Напуснах поради семейни причини.Безупречна техника,добър колектив,уважаващо шофьорите ръководство и своевременно заплащане.

tuman

Petroff

Това не е ли Хондйо?Аз също съм от Силистра,и мога да кажа че само за инфомингтранс-,Курти сам  чувал хубави работи.За година и половина смених три фирми и ако ти кажа на какви чорбаджии се нагледах бедна ти фантазия.Затова в града ни няма млади колеги.Всичко кара навън.

Petroff

germaneca

Курти кара само в България,а другите са навън за Кейса и Хондата съм чувал че вземат добри пари ама сега Хондата почнал да ги продава вече щот няма работа.
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

4oro4oko

Бихте ли написали нещо по-конкретно за Стефанов-ЕООД.
Благодаря Ви!

bad_kras

Цитат на: Petroff - Петък, 13 Януари, 2012, 11:41:46
Това не е ли Хондйо?Аз също съм от Силистра,и мога да кажа че само за инфомингтранс-,Курти сам  чувал хубави работи.За година и половина смених три фирми и ако ти кажа на какви чорбаджии се нагледах бедна ти фантазия.Затова в града ни няма млади колеги.Всичко кара навън.
Колега , а да те питам , при "Пуьо" беше ли? Аз карах едно време при него , всичко беше окей , докато не влезнахме в ЕС. После всичко тръгна по ..... ??? ;)
>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

Petroff

Не ,но два месеца бях при Джанко и след това се запитах много сериозно струва ли си да работиш изобщо като шофьор в силистренска фирма.Бих те посъветвал да видиш има ли текучество в тази фирма в която мислиш да започваш,защото един изкарва няколко месеца, друг няколко а чорбаджиите си богатеят и ни смятат за балъци.Бих назовал некоректни фирми от Силистра,ама сме малък град и всички си ги знаем,

Черен Петър

Не работете в Стефанов ЕООД ,некоректен работодател.Мислят ,че като имат нови камиони светът се върти ,около тях.Питам се докога ,ще си намират балами да работят за тях .

Petroff

Ааа ,балами в Силистра много.Като понамалеят започват да идват  от съседните градове,а и  трактористите от селата не са свършили,така че скоро няма да стане тая.

Petroff