• Welcome to Форум на българските шофьори.

Вили Бетц

Започната от imter, Сряда, 05 Януари, 2011, 19:52:09

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

georgi87

Аз бех с Боби Лупов от Пазарджик когато спирахме при тебе

georgi87

!na

Цитат на: georgi87 - Четвъртък, 28 Юли, 2011, 13:01:57
...
Лошото е че при постъпване там като си пишеш молбата за назначаване те принуждават да пишеш и за напускане ...
...

Какво очакваш от фирма, която те кара с постъпването да си пуснеш молбата за напускане???
Това означава, че всеки ден сутрин ставаш и не знаеш на работа ли си или си безработен.
Може да прозвучи малко грубо, за което се извинявам, но каквото сам си направиш друг не може да ти направи.
Отстоявай правата си. Знам, че е трудно и нерядко сте поставени пред това да избирате малко или нищо. Но докато се съгласявате на такива условия, потъпквате собствените си интереси и оправия няма да има.

My truck runs on diesel, I run on 100% passion

!na

My truck runs on diesel, I run on 100% passion

georgi87

georgi87

А честито вчера цара ме уволни и сега съм безработен.

Trucker_Boy

Страшна снимка ,случайно някой да има някакви снимки със старите "каски" ?
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

sherry

Мъжа ми напусна точно заради Афганистан, не пожела да си даде паспорта за виза. Отначало си мислех, че преувеличава, но сега като чета...А иначе там беше относително добре, въпреки, че нито беше "уше", нито "връзкар" - просто си гледаше добре работата и камиона. Всичко е вярно - и за заплатите, и за молбите за започване/напускане. Не е перфектна фирма, но едно не може да им се отрече - имат добър сервиз. Нямало е случай да закъса с камион в чужбина. И в терминалите като влизаше, веднага - сервиз! А има фирми /вие си знаете сигурно по-добре от мен/, които те пращат на път с "катафалки"... Уважавам много труда ви! Дано всеки да има късмета да тръгне и да се върне жив и здрав, че и да му платят...!

georgi87

DeDo Vi

А аз си напуснах сам, след 13 години работа за тези алчни говеда.

Владимир Ангелов

А Армения,Грузия и Азербаджан карал ли си?

georgi87

admin

Цитат на: willy_betz - Понеделник, 05 Септември, 2011, 21:10:05
А Армения,Грузия и Азербаджан карал ли си?
Цитат на: georgi87 - Понеделник, 05 Септември, 2011, 22:01:14
Не но и там бих отишъл.

Възможно ли е тази дискусия да си я провеждате на лични съобщения или в чата?
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Владимир Ангелов

Имаше доста бецаджии дето бяха наказани на тия релации ама след като покарат малко там не искаха да чуят и за Европа голяма далавера беше там

Владимир Ангелов

Днес мой приятел ми предлага да започна работа там с "връзки"без пуцове и тем подобни,а Царя(Валентин Христов)в момента имал спешна нужда от шофиори и му казах за тая "афганистанска релация че нямам желание да пътувам там,а той ми казва споко ще те "оправим"на автовозите.Е как е и в тая фирма има ваши и наши.

loshdancho

Там винаги е имало "наши и ваши"  даже и бригадири, които могат да те свалят от камиона и примерно да си 2 мес. мивкаджия.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

georgi87

Преди няколко дни ми се обади Стефан бригадира иска като се прибера да ида до Горубляне да говорим за евентуално връщане.

georgi87