• Welcome to Форум на българските шофьори.

Вили Бетц

Започната от imter, Сряда, 05 Януари, 2011, 19:52:09

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

!na

Цитат на: georgi87 - Вторник, 04 Октомври, 2011, 17:47:31
Преди няколко дни ми се обади Стефан бригадира иска като се прибера да ида до Горубляне да говорим за евентуално връщане.

нали този път няма да разпишеш някакви молби....
My truck runs on diesel, I run on 100% passion

!na

georgi87

Няма да подписвам никакви молби и ще искам преразглеждане на отчета и постоянен договор на голямата заплата.

georgi87

!na

Успех, Георги!
После разкажи как е минало.
И предай поздрави на Илиян.

Boroman21

Колеги дайте някаква информация за това какво представлява прословутия ПУЦ и къде се провежда Видин или София.Също ме интересува дали може да се влезе без стаж , че то със стаж е лесно предполагам.

пп.Извинявам се ако не е точната тема дето да питам!

DeDo Vi

Цитат на: Boroman21 - Сряда, 12 Октомври, 2011, 19:58:35
Колеги дайте някаква информация за това какво представлява прословутия ПУЦ и къде се провежда Видин или София.Също ме интересува дали може да се влезе без стаж , че то със стаж е лесно предполагам.

пп.Извинявам се ако не е точната тема дето да питам!
Темата е точна, и добре е че питаш. И след като питаш ще ти бъде отговорено. Твой ще е избора на кой отговор ще повярваш. А аз ти казвам БЯГАЙ много на далеч от СОМАТ.

Boroman21

Цитат на: DeDo Vi - Сряда, 12 Октомври, 2011, 22:26:05

Темата е точна, и добре е че питаш. И след като питаш ще ти бъде отговорено. Твой ще е избора на кой отговор ще повярваш. А аз ти казвам БЯГАЙ много на далеч от СОМАТ.

До сега чувах само добри отзиви  за фирмата  , но тази тема ми отвори очите ;)

Уди кълвача

Цитат на: Boroman21 - Четвъртък, 13 Октомври, 2011, 18:52:38

Ама чай малко ся, зависи, за старите обиграни кучета, може да не става, а за младите без стаж, може да е добро начало, или добър учител.....

DeDo Vi

Цитат на: Уди кълвача - Четвъртък, 13 Октомври, 2011, 20:44:32

Ама чай малко ся, зависи, за старите обиграни кучета, може да не става, а за младите без стаж, може да е добро начало, или добър учител.....
Уди, не става вече тази фирма върви яко към провал. 13 години стаж имам там, днес офицялно си подадох молбата за напускане. Беше квото беше, сега нищто добро не може да се научи от тази фирма.

Уди кълвача

Цитат на: DeDo Vi - Четвъртък, 13 Октомври, 2011, 22:26:12
Цитат на: Уди кълвача - Четвъртък, 13 Октомври, 2011, 20:44:32

Уди, не става вече тази фирма върви яко към провал. 13 години стаж имам там, днес офицялно си подадох молбата за напускане. Беше квото беше, сега нищто добро не може да се научи от тази фирма.

Да де, точно тва казах, през твоите очи няма нищо добро...през нечий очи, дето нищо не са видяли още, може и да е добро, може и да е поучително, все файда ще е :)

georgi87

Баце ПУЦ-а го изкарах януари 2010. Ходиш 5 дена като на училище от 8 до 17ч. Пълнят ти главата с информация за СМР, ТИР карнети, декларации, разрешителни и осови натоварвания и други работи. Трябва да върнеш камиона на 90 градуса на ляво огледало после се явяваш на изпит при цара и ти дават документ да идеш в ДАИ да си извадиш професионална компетентност, ако нямаш. Питаш за опит. Аз като го карах ПУЦ-а преди това бях карал в Испания на двойка с баща ми Испания-Франция 9 месеца. Това ми беше опита, но след изпита не ме назначиха, а ми се обади цара след 10 месеца и тогава ме назначи на работа през 10-те месеца чакане ме взеха в Дискордия за пари там няма да ти казвам повече ми беше като ПУЦ. Карах 2 месеца Германия-Гърция и се махнах. Надявам се да съм ти бил полезен. Успех. Аз сега не съм там че Цара ме уволни с още двама колеги, но може би ще се върна защото ми се обажда Стефан бригадира. Иска да ида да говориме за евентуално връщане и ще ида, но като се върна в България. Сега съм в Русия вече трета седмица. Истината е, че частник пари не дава. Сега съм при такъв и виждам разликата. Да не говорим за изправноста на техниката на българския фирмаджия. Тя е  на ниво под нулата. Баце, истината е, че у СОМАТ колко и да е зле и да има неправди и резане пак е по-добре от всеки 1 частник.

DeDo Vi

Цитат на: georgi87 - Петък, 14 Октомври, 2011, 16:38:28
Баце ПУЦ-а го изкарах януари 2010. Ходиш 5 дена като на училище от 8 до 17ч. Пълнят ти главата с информация за СМР, ТИР карнети, декларации, разрешителни и осови натоварвания и други работи. Трябва да върнеш камиона на 90 градуса на ляво огледало после се явяваш на изпит при цара и ти дават документ да идеш в ДАИ да си извадиш професионална компетентност, ако нямаш. Питаш за опит. Аз като го карах ПУЦ-а преди това бях карал в Испания на двойка с баща ми Испания-Франция 9 месеца. Това ми беше опита, но след изпита не ме назначиха, а ми се обади цара след 10 месеца и тогава ме назначи на работа през 10-те месеца чакане ме взеха в Дискордия за пари там няма да ти казвам повече ми беше като ПУЦ. Карах 2 месеца Германия-Гърция и се махнах. Надявам се да съм ти бил полезен. Успех. Аз сега не съм там че Цара ме уволни с още двама колеги, но може би ще се върна защото ми се обажда Стефан бригадира. Иска да ида да говориме за евентуално връщане и ще ида, но като се върна в България. Сега съм в Русия вече трета седмица. Истината е, че частник пари не дава. Сега съм при такъв и виждам разликата. Да не говорим за изправноста на техниката на българския фирмаджия. Тя е  на ниво под нулата. Баце, истината е, че у СОМАТ колко и да е зле и да има неправди и резане пак е по-добре от всеки 1 частник.
Жоре, това си е твое мнение. Но ти не си работил в СоМат когато бяха добрите години, и когато се работеше в Европа и се работеше за много пари и не режеха километри и не само, че не ни удържаха за гориво ами се скъсхвахме да продаваме, затова сега ти се струва, че СоМат плащат добре. В момента СоМат е пред фалит и е гола вода. След като се молят и се кланят на хора които не са виждали камион и на картинка, смятай. А преди години ние се молехме и пари давахме само и само да се уредим в СоМат.  Това какво ти говори??

Trucker_Boy

www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

georgi87

Бегайте гаранция ще имате незабравими преживявания и ще се видите в чудо от ядене , пиене и е....не . Много е интересно особено за тези които не са ходили никога по тия държави и се паднат с група която кара нормално а не с магнитаджий и ударници и пенсионери които карат като гламави и мислят че ще вземат на Томас парите като направят 4 курса за 3 месеца . Ако почне некой бих му казал ако ще да ме чуе сега зимата почне ли да се смръчава веднага да спира на паркинг независимо от пробега който има за деня това не е Европа. И сутрин докато не тръгнат Камазите от паркинга да не се прай на майстор да тръгва преди тях. Дано съм бил полезен.

Trucker_Boy

Няколко снимки специално за Дедо :
На първата снимка ремаркето е от България ?

www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

DeDo Vi

Мерси Баце, точно дръгела от последната снимка ми е бил мечта когато бях млад и аджамия.

DeDo Vi