• Welcome to Форум на българските шофьори.

Снегът и коментарите

Започната от Бриги Магнито, Събота, 07 Януари, 2012, 14:33:59

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

LKW

Админе предполагам знаеш как , като затворят магистралата и докато не я изчистят никой не минава също и хората още преди да почне да вали сняг минават и хвърлят препарат защото се очаква да вали.Около магистралата сняг , а самия асфалт мокър.Тука на Хемус сега като гледам с тая техника от преди 25 години , неправят нищо.Пътната ни подръжка и манталитет на чистене е от преди 30 години. Да но там е разликата ,че трафика сега е с пъти по голям от преди.
Шлафен цузамен в майне бунгало до сабале рано.Клайне дупен.
Много обичам млади и арни спедиторки.
http://www.youtube.com/watch?v=jwVu3crtQuY
http://www.youtube.com/watch?v=lwbyMYfLv_I
WWW.elmaz.com

LKW

Шлафен цузамен в майне бунгало до сабале рано.Клайне дупен.
Много обичам млади и арни спедиторки.
http://www.youtube.com/watch?v=jwVu3crtQuY
http://www.youtube.com/watch?v=lwbyMYfLv_I
WWW.elmaz.com

Бриги Магнито

А нормално ли е служби от сорта да нямат техника с която да издърпат да кажем един единствен камионец с ремарке,та баце у клипчето се опитваха да мръднат 40 тона с празен триосен ЗИЛ,не че нещо ЗИЛ имам ,ма малко тежичко му иде.

Бриги Магнито

godji

За Гюешево :   http://fakti.bg/bulgaria/27262-makedonia-pak-spra-tir-ovete-ot-balgaria
, но аз там нямам работа ! Трябва да стигна до Струмица и Радовиш така че зора ми ще е да мина Благоевград . Към Сандански и Петрич се надявам да не е наваляло толкова .

Цитат на: Бригадира - Събота, 07 Януари, 2012, 19:29:11
А нормално ли е служби от сорта да нямат техника с която да издърпат да кажем един единствен камионец с ремарке,та баце у клипчето се опитваха да мръднат 40 тона с празен триосен ЗИЛ,не че нещо ЗИЛ имам ,ма малко тежичко му иде.
На демултипликатор ще го дръпне , но ако не тежи няма сцепление ! Няма как да дръпне 40-тонна композиция , освен ако прицепа не е с вериги и ЗИЛ-а само тегли за да не се поднесе !
БЪДИ РАЗУМЕН !КАРАЙ ВНИМАТЕЛНО !Не карайте и не поствайте когато сте пили - после може да съжалявате !

Бриги Магнито

През Самоков имаш милиони завойчета и две спускания едното е Клисура-Сепарева баня и си  в Дупница,до Големо село имаш Вакарелскио байр тамън нагоре и надоле,но е магистрала дори и не изчистена имаш голям шанс за успех,магистрала Люлин ти е проблемна оттам насам от тук натам ше издраскаш,през Владая също е проходимо,проблем е Старо село -Диканя,но мисля,че няма да имаш грижи особенно понеделнишки и си на Дупница от там та до отбивката за Петрич едва ли е мисия невъзможна,просто предположение.
Както казах успех на начинанието.

admin

Цитат на: godji - Събота, 07 Януари, 2012, 19:20:06
Ако някой има реална информация за състоянието на пътя Ихтиман - Самоков - Дупница ще съм много благодарен !  На разните сайтове и на новините много не им вярвам  >:(

Преди малко приятел на баща ми му се е обаждал от Самоков. Казал му е, че вече има 70 см сняг и продължава да вали.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

godji

Цитат на: admin - Събота, 07 Януари, 2012, 20:08:33
Цитат на: godji - Събота, 07 Януари, 2012, 19:20:06
Ако някой има реална информация за състоянието на пътя Ихтиман - Самоков - Дупница ще съм много благодарен !  На разните сайтове и на новините много не им вярвам  >:(

Преди малко приятел на баща ми му се е обаждал от Самоков. Казал му е, че вече има 70 см сняг и продължава да вали.

Мерси ! Явно ще се минава през големо село :)
БЪДИ РАЗУМЕН !КАРАЙ ВНИМАТЕЛНО !Не карайте и не поствайте когато сте пили - после може да съжалявате !

georgi87

Цитат на: admin - Събота, 07 Януари, 2012, 18:34:59
Аз пък ви казвам, че ако пътя не е изчистен до асфалт и да е максимум мокър, не зимни гуми да сложите, ами каквото и да правите, няма да тръгне този камион. Ето това е почистен път, подходящ за движение на превозни средства. Как в Германия могат да го направят, а тук все не могат?
Декември 2010 карахме с един линия Австрия-Англия.Тогава немците ми направиха неочаквано лошо впечатление 3ката и 6цата нощно време изобщо не ги чистеха и ставаха големи задръствания имаме рекорд на 3ката за 4.15 ч 15 км изминати.Горе долу и в Белгия беше същото като тръгнехме от терминала на Бец в Еупен за 4ч стигахме Брюксел.А при нормално време за 4.30 ч от Еупен се качвахме на влака за Англия.Сега тази зима незнам как е по Европа но миналата зима беше трагично.

admin

Цитат на: LKW - Събота, 07 Януари, 2012, 19:26:17
Админе предполагам знаеш как , като затворят магистралата и докато не я изчистят никой не минава също и хората още преди да почне да вали сняг минават и хвърлят препарат защото се очаква да вали.Около магистралата сняг , а самия асфалт мокър.Тука на Хемус сега като гледам с тая техника от преди 25 години , неправят нищо.Пътната ни подръжка и манталитет на чистене е от преди 30 години. Да но там е разликата ,че трафика сега е с пъти по голям от преди.

Знам аз. Обаче мошениците, които ни управляват, явно не го знаят. Всяка година едни и същи простотии. Наистина се чудя как в другите държави могат да го направят, а само тук да не може?
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Trucker_Boy

www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

Rammbon

Само в област Бургас няма сняг :(

BoBy_BoY

Цитат на: admin - Събота, 07 Януари, 2012, 20:45:36
Цитат на: LKW - Събота, 07 Януари, 2012, 19:26:17

Знам аз. Обаче мошениците, които ни управляват, явно не го знаят. Всяка година едни и същи простотии. Наистина се чудя как в другите държави могат да го направят, а само тук да не може?
Шеф, тука можем и в спор да влезнем!
Аз снощи пътувах от В.Търново до София! Тръгнах в 22:30ч! Ами от началото до края(София) цялата пътно-почистваща техника в зимни условия си беше на лице. Все пак трябва да си признаем, че има и моменти как срещу времето, и природата не можем да си се борим!
  Код оранжево-лошо време със засилено движение по транспортната мрежа и висока концентрация на ПТП с жертви!
Не мисля, че медиите не са го оповестили, но лошите нрави на сънародниците ни по пътя го опорочават!
  Коментирам темата защото си бях свидетел и очевидец!
  И най-важното- опесачаването било със сол и солиеви концентрати, а не с пясък! (поне по пътя от който минах В.Търново-София).

Бриги Магнито

Бат Цецо каза,шоферите са виновни оти не слушат полицайте,проблему е че па ората викат има полиция ма дреме,а са да видим тая па ква е.Витиня оше е затворена за по-голямо от бусче ППС.

Don_Bazilio

На Цецко все шоферите му криви... На калпав водолаз-водораслите му пречат! Да си оправи полицайчетата-как така шофер(без значение от националността) че тръгне въпреки полицейско разпореждане? Ам те стоят и ги гледат-пищови нямат ли или само ги ползват на стрелбището?

!na

Уволниха шефовете на "Автомагистрали" ЕАД. Освободени са изпълнителният директор и председателят на управителния съвет дружеството, което е натоварено със зимното поддържане и почистване на магистралите.

http://inews.bg/%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F/%D0%A3%D0%B2%D0%BE%D0%BB%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D0%B7%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B5%D0%BC%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D1%81%D1%8A%D1%81-%D1%81%D0%BD%D0%B5%D0%B3%D0%BE%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B8%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B5_l.a_c.327_i.142872.html
My truck runs on diesel, I run on 100% passion

Trucker_Boy

Цитат на: !na - Неделя, 08 Януари, 2012, 14:43:18
Уволниха шефовете на "Автомагистрали" ЕАД. Освободени са изпълнителният директор и председателят на управителния съвет дружеството, което е натоварено със зимното поддържане и почистване на магистралите.

http://inews.bg/%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F/%D0%A3%D0%B2%D0%BE%D0%BB%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D0%B7%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B5%D0%BC%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D1%81%D1%8A%D1%81-%D1%81%D0%BD%D0%B5%D0%B3%D0%BE%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B8%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B5_l.a_c.327_i.142872.html

За първа година има уволнения за непочистен сняг.
www.sbps.eu

Trucker_Boy

www.sbps.eu