• Welcome to Форум на българските шофьори.

Ян Де Райк Логистикс

Започната от bobisilata, Четвъртък, 06 Януари, 2011, 13:38:21

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

naum4o

Цитат на: gadinka - Понеделник, 10 Февруари, 2014, 21:54:17
Искрено и лично нямаше нарушение, ама нъл си модератор- в тебе ножа, в тебе хляба!
Щом казваш - ок. Не съм видял поста. Видях пост изцяло с главни букви и го коригирах. Не мога да коментирам неща, извън информацията, с която разполагам.
Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Понеделник, 10 Февруари, 2014, 21:55:09
Демек неколко хрътки сте коригирали едновременно, тъй ли да разбираме?
Звучи двузначно. Ако имаш нещо против корекциите, предложи нова концепция за сайта и я обсъди със създателите му.
Като толкова ви се иска да боядисвате паметници, то идете пред посолството на САЩ и боядисайте паметника на онези, които изравниха София със земята през зимата на 1943-1944г., но ония там ще ви отстрелят като кучета, защото за тях не сте нищо повече от самопродали се РОБИ!

naum4o

Като толкова ви се иска да боядисвате паметници, то идете пред посолството на САЩ и боядисайте паметника на онези, които изравниха София със земята през зимата на 1943-1944г., но ония там ще ви отстрелят като кучета, защото за тях не сте нищо повече от самопродали се РОБИ!

gadinka

Цитат на: naum4o - Понеделник, 10 Февруари, 2014, 22:07:37
Щом казваш - ок. Не съм видял поста. Видях пост изцяло с главни букви и го коригирах. Не мога да коментирам неща, извън информацията, с която разполагам.Звучи двузначно. Ако имаш нещо против корекциите, предложи нова концепция за сайта и я обсъди със създателите му.
Не си видял пост с изцяло главни букви, а тема с изцяло главни букви. Но това е от главозамайването, което причинява Модераторския пост.

gadinka

naum4o

Цитат на: gadinka - Понеделник, 10 Февруари, 2014, 22:12:24
Не си видял пост с изцяло главни букви, а тема с изцяло главни букви. Но това е от главозамайването, което причинява Модераторския пост.
Ти май не ме разбра. Видях пост с изцяло главни букви.
Дойдохме си на думата. Заглавието на темата нарушава правилата и затова е било коригирано.(т.15)
Сигурно си се огледал и в модераторската ми заплата? Давай го по-спокойно, колега. Можем и нормално да се разбираме.

4oro4oko

Колеги, в момента в Ян Де Райк (малки букви) е приемливо да се работи.
Заплатите ги подобриха. Изгониха трактористите и крадците.
Колегите от фалиралата сомат се вписват добре във фирмата и не съжаляват.
Има тест и не е лесен. Подбират се качествените колеги. Които решат да работят при нас няма да съжаляват. Успех!

stoil nedev

Цитат на: 4oro4oko - Понеделник, 10 Февруари, 2014, 21:10:56
Писах правилно.Поста ми бе изтрит, дано да е грешка.
Съжалявам, ако сайта е контролиран и цензуриран.
Ако не е, моля админ да ме опровергае.
Колега , напиши пак похвалата  и да видим какво ще се случи !? Аз ти прочетох поста и не забелязах нищо неграмотно или неправилно.  Персонално виждане , нищо друго.
Цитат на: МИНКО ИЛЧЕВ - Понеделник, 10 Февруари, 2014, 20:53:02
     Има цензура на неграмотно писане! Нещо друго да си забелязал?
Да бате аз съм забелязал нещо друго.
На много празноглавци подвизаващи се тука , след невероятните им неграмотни драсканици , изреченията смислени или не, ги оставяте , а отдолу изписвате по 6,7,8, или безброй още редчета с думите които сте коригирали. Тук в този случай обаче , изтрихте нещо нормално написано. Защо така ?
Дискриминация? Избираемост на похвалите или що......?
Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов

gadinka

Цитат на: naum4o - Понеделник, 10 Февруари, 2014, 22:23:21
Ти май не ме разбра. Видях пост с изцяло главни букви.
Дойдохме си на думата. Заглавието на темата нарушава правилата и затова е било коригирано.(т.15)
Сигурно си се огледал и в модераторската ми заплата? Давай го по-спокойно, колега. Можем и нормално да се разбираме.
Заглавието е едно, а поста защо изтри? Писах вече, че има тема за Ян де Райк, класическият модератор би препратил директно темата там. Или трябва да се доказваш???

admin

Цитат на: 4oro4oko - Понеделник, 10 Февруари, 2014, 21:10:56
Писах правилно.Поста ми бе изтрит, дано да е грешка.
Съжалявам, ако сайта е контролиран и цензуриран.
Ако не е, моля админ да ме опровергае.
Цитат на: 4oro4oko - Понеделник, 10 Февруари, 2014, 20:40:01
Админ, не знаех, че има цензура в сайта.
Причина за редакция: Забранено е писането изцяло с главни букви!

Цитат на: 4oro4oko - Понеделник, 10 Февруари, 2014, 21:23:10
И аз не мога да го проумея. Не очаквах.

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Понеделник, 10 Февруари, 2014, 21:55:09
Демек неколко хрътки сте коригирали едновременно, тъй ли да разбираме?
Цитат на: gadinka - Понеделник, 10 Февруари, 2014, 21:03:25
Има такава тема и можехте да преместите поста в нея, а не да го триете. Предупредете го- видно е нов. Информацията е важна. Или трябва да се постват добри отзиви само за ESSERS ?
Цитат на: stoil nedev - Понеделник, 10 Февруари, 2014, 22:35:04
Колега , напиши пак похвалата  и да видим какво ще се случи !? Аз ти прочетох поста и не забелязах нищо неграмотно или неправилно.  Персонално виждане , нищо друго.Да бате аз съм забелязал нещо друго.
На много празноглавци подвизаващи се тука , след невероятните им неграмотни драсканици , изреченията смислени или не, ги оставяте , а отдолу изписвате по 6,7,8, или безброй още редчета с думите които сте коригирали. Тук в този случай обаче , изтрихте нещо нормално написано. Защо така ?
Дискриминация? Избираемост на похвалите или що......?
Цитат на: gadinka - Понеделник, 10 Февруари, 2014, 21:54:17
Искрено и лично нямаше нарушение, ама нъл си модератор- в тебе ножа, в тебе хляба!

Да обясня сега какво точно се е случило, защото напоследък взе да ми идва в повече всичко, което се случва тук и в групата на форума във Фейсбук.

Значи днес, в 15 часа, 47 минути и 2 секунди потребителят 4oro4oko създава нова тема и я озаглавява ЯН ДЕ РАЙК.

До тук имаме вече едно нарушение на правилата, а именно писане с изцяло главни букви. Ако беше само това, просто щях да редактирам заглавието и всичко щеше да бъде наред. Заедно с това обаче си помислих, че всъщност във форума има вече тема със заглавие ЯН ДЕ РАЙК ЛОГИСТИКС и реших, че най-нормалното нещо е просто да обединя двете теми, което и направих.

Преместената публикация се намира тук - http://www.driver-bg.eu/index.php?topic=159.0;msg=61133 и е ОЧЕВАДНО, че по никакъв начин не е изтривана или модерирана.

Ще помоля всички участници в напълно излишната дискусия да преосмислят поведението си във форума, защото напоследък нещата загрубяват и ще се наложи да бъдат взети съответните мерки. По никакъв начин няма да допусна подобно отношение, основаващо се на откровено неверни твърдения!

Цитат на: gadinka - Понеделник, 10 Февруари, 2014, 22:43:45
Заглавието е едно, а поста защо изтри? Писах вече, че има тема за Ян де Райк, класическият модератор би препратил директно темата там. Или трябва да се доказваш???

За теб специално още веднъж ще напиша, че публикацията на потребителя не е изтрита, а е преместена в съществуващата тема за въпросната фирма, като двете теми отново са обединени!
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

4oro4oko

Колеги, нямам думи!
Защо ми го няма поста?
Какво сбърках?

gadinka

Цитат на: 4oro4oko - Понеделник, 10 Февруари, 2014, 23:12:15
Колеги, нямам думи!
Защо ми го няма поста?
Какво сбърках?
Не си сбъркал, сгрешил е новия Модератор, но зад гърба му е АДМИНистратора. Там няма лабаво, братче. Сори. Потърси друг сайт :)

SEMPER

gadinke,какво пищиш като ощипана мома.

Кой каквото прави, ти само вряскаш.

Първо защо не вземеш да попиташ "класическия" модератор в този форум има ли права да реже,съединява теми, изобщо има ли права да трие постове. Може да ти дойде малко чудно, но модераторите имат права единствено да променят постове, ако има шанс да станат разбираеми за четене, или да изтрият буквите-ако са на латиница.

Че така де, намери си по смислено  занимание от това да си измисляш интриги и да им се радваш.

Поздрави
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

Боби Турбото

Цитат на: 4oro4oko - Понеделник, 10 Февруари, 2014, 15:47:02
Колеги, условията в ЯН ДЕ РАЙК България в момента са чудесни.
През юни миналата година,изгониха трактористите и крадците.
Вдигнаха заплатите. Ако сте без работа може да кандидатствате. Подбора е жесток. Избират се най-качествените. Успех!
Без стаж наемат ли?

stoil nedev

Цитат на: 4oro4oko - Понеделник, 10 Февруари, 2014, 15:47:02
Колеги, условията в ЯН ДЕ РАЙК България в момента са чудесни.
През юни миналата година,изгониха трактористите и крадците.
Вдигнаха заплатите. Ако сте без работа може да кандидатствате. Подбора е жесток. Избират се най-качествените. Успех!
Колега браво!!!!!!! Много хубаво правиш че хвалиш фирмата , но я сподели дали е решен въпроса с нарушенията. В тази фирма се правят безобразни нарушения.
Шофира се до припадък. Регламент 561 там изобщо не се спазва.
Сподели и за безразборното и безпричинно удържане на пари.
Кажи истината - цялата и докрай.
Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов

chefolini

...Няма и нарушения вече,защото фирмата е под мониторинг от края на миналата година!..Дигиталните карти се точат на всеки 20дена и инфото се преглежда от Холанските и Немските администрации по транспорта!..и да ми обясниш,как може да шофираш до припадък,ако трябва да караш от Амстердам до Франкфурт....точноно 443км. или примерно Амстердам - Лиеж..няма и 300км.?!?!..Много още мога да ти изпиша..ма няма смисъл!Доста неща във Ян Де Райк са се променили и сега смятам,че това е една предпочитана фирма за работа..Примери защо: Няма норма на горивото (което не означава,че може да крадеш);На всяко 15то число пълният размер на заплата (даже това трябваше да е първо)!!...Много малко фирми могат да претендират със такива условия..и още куп плюсове...вярно,работата е динамична,но като драснеш чертата на 15ти всичко си идва на мястото!..Леки Пътища..;)

stoil nedev

Цитат на: chefolini - Четвъртък, 06 Март, 2014, 19:13:22
...Няма и нарушения вече,защото фирмата е под мониторинг от края на миналата година!..Дигиталните карти се точат на всеки 20дена и инфото се преглежда от Холанските и Немските администрации по транспорта!..и да ми обясниш,как може да шофираш до припадък,ако трябва да караш от Амстердам до Франкфурт....точноно 443км. или примерно Амстердам - Лиеж..няма и 300км.?!?!..Много още мога да ти изпиша..ма няма смисъл!Доста неща във Ян Де Райк са се променили и сега смятам,че това е една предпочитана фирма за работа..Примери защо: Няма норма на горивото (което не означава,че може да крадеш);На всяко 15то число пълният размер на заплата (даже това трябваше да е първо)!!...Много малко фирми могат да претендират със такива условия..и още куп плюсове...вярно,работата е динамична,но като драснеш чертата на 15ти всичко си идва на мястото!..Леки Пътища..;)
Колега , не знам на себе си ли да вярвам или на ..........
Не искам да засягам никой , но знам какво съм видял до края на декември 2013г.
Много често ми се случваше да се засичам с колеги от тази фирма на Амстердамските филиали на "KLM" или на "Menzies" до летището  "Schipholl" ( Ако действително работиш в тази фирма знаеш много добре кое как и къде е .)  Винаги когато паркира за разтоварване или товарене ваш камион, ако е сам шофьора той директно ляга да спи на волана . Да повтарям на волана.
Говорил съм с много колеги , и всички твърдят че да работиш по 17-18 часа работен ден единична езда с 10-11 часа шофьорлък в тази фирма е нормално.
Всички твърдяха и че ти режат от 100 до 300 евро дори и за най- незначителни инциденти със стоката или МПС-то и в случай че не си съгласен да ги платиш ОК фирмата поема разходите. При второ някакво нарушение обаче , каквото и да е то ,( дори и да не си виновен и да ти е измислено ) си пътуваш за вкъщи.
Между другото , срещал съм на въпросната фирма камиони с чешки , словашки и полски номера , и да ти кажа всеки път шофьорчетата им изглеждат супер свежарки.
Та просто сравнявам фактите . :)
                       Иван Вазов

chefolini

... :)..Пиши си не пречиш..и ти влезна във графата ЕШК..(Един,Шофьор Каза)..!За протокола,звънни да провериш дали се търсят шофьори..нищо че обявата седи във Jobs-a!?!...пък аз ще прескоча до банкомата,че гледам - че пак два дена по рано са ми превели цялата заплата..;)..Айде,със здраве..;)

chefolini