• Welcome to Форум на българските шофьори.

Ян Де Райк Логистикс

Започната от bobisilata, Четвъртък, 06 Януари, 2011, 13:38:21

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

rolly_s

Аз не знам,след всичко изписано до тук-какви са очакванията на нашите колеги.Еми тежка е тая професия-кара се нощем,товари се,разтоварва.Директорските места отдавна са заети.Истината за Ян Дерайк е че предварително знаеш какво те очаква -какво заплащане,което за нас е много важно.Точно и коректно плащат колкото-толкова.Несъмнено има фирми с по-добро заплащане,но не всеки има шанс да работи за тях.Мисля че нищо не рискувате ,ако карате за Ян Дерайк
Не ми казвай какво да правя, защото ще ти кажа къде да идеш

rolly_s

Не ми казвай какво да правя, защото ще ти кажа къде да идеш

4oro4oko

Колеги, условията в ЯН ДЕ РАЙК България в момента са чудесни.
През юни миналата година,изгониха трактористите и крадците.
Вдигнаха заплатите. Ако сте без работа може да кандидатствате. Подбора е жесток. Избират се най-качествените. Успех!

4oro4oko

4oro4oko

Админ, не знаех, че има цензура в сайта.
Причина за редакция: Забранено е писането изцяло с главни букви!

gadinka

Не знам какво се случи, но това е истина!!! Което беше написал.

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: 4oro4oko - Понеделник, 10 Февруари, 2014, 20:40:01
Админ, не знаех, че има цензура в сайта.
Причина за редакция: Забранено е писането с изцяло главни букви!

Има цензура на неграмотно писане! Нещо друго да си забелязал?
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

gadinka

Цитат на: МИНКО ИЛЧЕВ - Понеделник, 10 Февруари, 2014, 20:53:02
Има такава тема и можехте да преместите поста в нея, а не да го триете. Предупредете го- видно е нов. Информацията е важна. Или трябва да се постват добри отзиви само за ESSERS ?

4oro4oko

Писах правилно.Поста ми бе изтрит, дано да е грешка.
Съжалявам, ако сайта е контролиран и цензуриран.
Ако не е, моля админ да ме опровергае.

gadinka

Фирмата е Ян де Райк, ако това е проблема, че го е написал само с главни букви- нямам думи. Коригирайте го, пишете му на личен- има възможности. Защо изтрихте полезна информация за потребителите?

4oro4oko

И аз не мога да го проумея. Не очаквах.

Roshko

Ако имаше цензура за неграмотно писане, ти трябваше да си с доживотна забрана на достъпа! / лично мнение/
Минко, надявам се някой ден, след задълбочени и обстойни анализи да разбереш, че не се заяждам и поне, да ми стиснеш приятелски ръката, ако не ти достигне да се извиниш!  ::)

gadinka

Цитат на: 4oro4oko - Понеделник, 10 Февруари, 2014, 21:23:10

Карай, аз ще напиша грамотно и по правилата- Ян де Райк плаща 1400е на новопостъпили, след 6 месеца заплащането е 1500е, а след 2 год.- 1700е. Колегата беше написал, че условията му харесват и че фирмата си подбира най-добрите кадри(нещо подобно беше- пиша по спомен) Плаща се на 15-то число за предходния месец(на 100%) Успех!

naum4o

Цитат на: 4oro4oko - Понеделник, 10 Февруари, 2014, 21:23:10

Станало е някакво объркване, колеги. Коригирах само главните букви. Лично.
Най-вероятно постът преди това е нарушил две или няколко от правилата на форума.
Като толкова ви се иска да боядисвате паметници, то идете пред посолството на САЩ и боядисайте паметника на онези, които изравниха София със земята през зимата на 1943-1944г., но ония там ще ви отстрелят като кучета, защото за тях не сте нищо повече от самопродали се РОБИ!

gadinka

Цитат на: naum4o - Понеделник, 10 Февруари, 2014, 21:36:59
Най-вероятно постът преди това е нарушил две или няколко от правилата на форума.
Искрено и лично нямаше нарушение, ама нъл си модератор- в тебе ножа, в тебе хляба!

Roshko

Демек неколко хрътки сте коригирали едновременно, тъй ли да разбираме?

gadinka

Прегледах публикациите на потребителя и няма никакви нарушения!!!

gadinka