• Welcome to Форум на българските шофьори.

Снимки на композицията,която управлявате

Започната от kRisss, Петък, 13 Януари, 2012, 19:38:23

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

bojo

Ново попълнение в нашия автопарк ;D
Божо

bojo

Божо

kron

Лош много ламби много нещо,добре че не плащаш сметка на енергото ;D ;)

kron

loshdancho

Цитат на: bojo - Вторник, 11 Декември, 2012, 04:13:24
Ново попълнение в нашия автопарк ;D
Новото си е ново, със здраве да си го караш.
Цитат на: kron - Вторник, 11 Декември, 2012, 06:22:38
Лош много ламби много нещо,добре че не плащаш сметка на енергото ;D ;)
Това са само половината... планувано е да станат 100-110бр.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

bojo

Новото си е ново, със здраве да си го караш.
Благодаря,ама за сега сина на шефа го кара,може би след някой друг месец,като му омръзне и аз да се вредя.А имаме и такива ракети,да не дава господ...
Божо

MagnuM

loshdancho според мен ако диодите на ролбара бяха по на рядко и разпръснати из целия ролбар а на огледалата имаше само по 3 и всичко друго по сенника щеше да е по добре според мен :) :) :) Пък ако и под спойлера на междуосието бяха и те такива бели (диодни) щеше да е още по хубав! :) :) :)
Лично мнение...
;) Не е важно за къде пътуваш, важно е да си на пътя ;)
Новата страница на Българските шофьори!
https://www.facebook.com/pages/Bulgarian-TrucksDrivers/435921919851057

loshdancho

Цитат на: MagnuM - Вторник, 11 Декември, 2012, 15:30:09
loshdancho според мен ако диодите на ролбара бяха по на рядко и разпръснати из целия ролбар а на огледалата имаше само по 3 и всичко друго по сенника щеше да е по добре според мен :) :) :) Пък ако и под спойлера на междуосието бяха и те такива бели (диодни) щеше да е още по хубав! :) :) :)
Лично мнение...
Не става.
Как ти се вижда- отпред да има 60 габарита  разхвърляни.... Прилича на циганин  болен от шарка.
Идеята е, да не се забелязват на светло или ако се забелязват  да има някаква линия, на  това  което е сложено допълнително. Още повече , че не се пробива по камиона, а само на места в които не бие на очи. До момента има около 50метра кабели , а ако са на по-голямо разстояние ще отидат към 100м. Сенника не бих го пробил за нищо на света. Имам друга идея, горе на тръбата се пробиват и  се вграждат по подобен начин на тези отдолу. От долу ще има още една тръба вградена под бронята и на нея ще има още 10 броя. Отделно от зад на спойлера на кабината ще има около 30-40бр.
  А за цветовете си има изисквания кое къде да се сложи и какъв цвят да свети.... Иначе чичко полицай минава с чукчето.
Така, че твоето виждане си е само твое. ;)

kickerlike

Това карам от 3 месеца. За 430 к.с. върви доста прилично , а най-хубавото е, че е с дигитал.

bad_kras

малки и големи заедно на пътя и в Англия , поредната работна машина  ;)
>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

loshdancho

bad_kras

Цитат на: loshdancho - Понеделник, 24 Декември, 2012, 10:08:50
Някакъв специален тунинг има на огледалата.

Това са такива предпазни хромникелови ламарини. Има голям ефект от тях , по клони и храсталаци като се влиза на по тесни места , а и от други препятствия се запазват огледалата.

JoroBoro

bad_kras

Цитат на: JoroBoro - Понеделник, 24 Декември, 2012, 18:56:07
Опитал си се да опънеш бронята, гледам :)
Да , много ми е грозен така ама какво да правим. Уж обещаха че ще я сменят.

bojo

Аз от тука съм тръгнал  :D карахме на двойка предимно,по нататък с опита постепенно ми доверяваха и по големи машини8-)
Божо

loshdancho

Цитат на: bojo - Вторник, 25 Декември, 2012, 13:21:39
Аз от тука съм тръгнал  :D карахме на двойка предимно,по нататък с опита постепенно ми доверяваха и по големи машини8-)
С връзки ли почна там, или с молба. :D

bojo

Цитат на: loshdancho - Вторник, 25 Декември, 2012, 14:00:46С връзки ли почна там, или с молба. :D
Молба в два екземпляра(единият за деловодството) >:(
Божо

bojo

Божо