• Welcome to Форум на българските шофьори.

Снимки на композицията,която управлявате

Започната от kRisss, Петък, 13 Януари, 2012, 19:38:23

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

exon

Ето ме и мен,вече с ново(разбирай втора употреба) ремарке. ;D

exon

ivopifeca

Красиво е дафчето,а и жълтия цвят му тича ;)

ivopifeca

American

Много голям резервоар!!! Трябва да го лъснеш :) И поздравления за ремаркето, изглежда супер. Тук на този тип ремаркета им викат conestoga trailer, не са много масови.
smoking gun

translogistic

translogistic

zezo

С ей това приятелче отиваме да завладяваме Скандинавията.Ако има колеги които работят там нека да кажат.може да се засечем на някой паркинг. ;D
Живей у борчове,та да те помнят хората....

ivopifeca

Цитат на: zezo - Сряда, 21 Август, 2013, 10:15:46
С ей това приятелче отиваме да завладяваме Скандинавията.Ако има колеги които работят там нека да кажат.може да се засечем на някой паркинг. ;D
Много добре изглежда Ман-а,личи си че е гледан :)

камионджията

Добре изглежда обаче не е накачен трябва яко да свети нощем като бачковски манастир ! ;)
Най-силно поробен е този, който се мисли за свободен!

petar1991

zezo това твое ли си е смисъл ти ли си собственик на влекача твой ли е? ::) Екстра е бате, принципно имам един въпрос..винаги съм се чудил може ли да навлизаш в центъра на града само с влекача приемрно и да си паркираш някъде примерно?Аз съм виждал да си ги карат влекачите ама дали е законно? ;D

zezo

Влекача е мой отчасти т.е. орташка работа.В Дания и Швеция не съм имал никога проблем за паркирането на влекач на паркинг в центъра.Стига да има място.
Живей у борчове,та да те помнят хората....

rider777

Ето и моя Мини Магнум  ;D ;D ;D ;D ;D ;D   Абе защо не мога да вмъкна изображение бре,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

камионджията

Бате Иво тебе по те бива да правиш видео така ли иначе още не си направил качи във вбокс едно клипче на твоя дзер да го видим :):)
Най-силно поробен е този, който се мисли за свободен!

paradox_911

Boroman21

Волвото/460коня по молба на Магнум , на 5296км вече . Ремаркето е старо 2011 , но е със сменени дискове+накладки+апарати и гуми преди 1600 километра.

ПП.Кръстил съм го Жоро

loshdancho

Я кажи сега на какви обороти го държи автомата, че тия шведи са смотани и не знаят да ги направят да катери баир на 1300-1600....
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

loshdancho

ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.