• Welcome to Форум на българските шофьори.

Снимки на композицията,която управлявате

Започната от kRisss, Петък, 13 Януари, 2012, 19:38:23

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

pumix

Бе стига сте я яли тая "Скания".И на мене не ми харесва,ама ако трябва да избирам между "Скания" и "МАН" с тази кабина,че изберем "Сканията". Друго си е като ти е малко по широчко,а това като кибритена кутия го изделкали.
На руска кола вратата и на жена устата,се затварят с удар!!!

pumix

На руска кола вратата и на жена устата,се затварят с удар!!!

ivopifeca

Карал съм ТГА същото от тясната кабина,само че с надстроика,след него 124-ка топ-лаин,не бих казал,че сканията е по широка :-\

ivopifeca

loshdancho

Не разбрахте ли, че SCANIA има друго преимущество...
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

ivopifeca

Мене Скания много ми харесва ,като камион,но ми е тесна бе >:(

ET VIT-93

:DВсеки харесва Миската ;) ;D,нали ;D, и" ДУПЕ" дава да се снима с нея ;D, за поколенията ;D ;D ;D.,Обаче, като и мине ревюто, и изгасят прожекторите ;)на дневна светлина се биеш у кратуната, и се скубуш :D ;D                                                                                                                                     Хвалете, и се снимайте с всички ;),но купувайте и карайте само МЕРЦЕДЕС ;) ;) ;) ;D

loshdancho

Моето си е най-хубавото...нали.
Аре сега па да видим.

ivopifeca

ET VIT-93

???1.Да къса лява полуоска ;)2.Да скъса кардан :o ??? :o :D,няма друг боклук, който да го може фабрично  ;),и 3.Оставям на Вас,.......... ;D ;) ;D

admin

Темата е за снимки на композицията, която управлявате! Придържайте се към нея, за да не се налага да изтривам публикации!
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

georgi87

Цитат на: ET VIT-93 - Понеделник, 30 Април, 2012, 13:38:23
:DВсеки харесва Миската ;) ;D,нали ;D, и" ДУПЕ" дава да се снима с нея ;D, за поколенията ;D ;D ;D.,Обаче, като и мине ревюто, и изгасят прожекторите ;)на дневна светлина се биеш у кратуната, и се скубуш :D ;D                                                                                                                                     Хвалете, и се снимайте с всички ;),но купувайте и карайте само МЕРЦЕДЕС ;) ;) ;) ;D
Много добре го каза евала.

DeDo Vi

За сефте я чета тая тема. Уж е за снимки на дръгели, ама снимки не видех. Само се дърляте, ама кво ли ми е чудно, като гледам кои сте писателите. Витали, Данчо, Дриверо, Бриги. И аз ако се набъркам темата отиде у ряката. Нема да се мешам аре сполай ви.

MB Actros

Е с това дигам прах по родните пътища.

rosen79

Ето и новата машинка с която ще се търкалям.
Срещу Ман и Мерцедес да тичате,пак не можете да ги стигнете

loshdancho

rosen79

rosen79