• Welcome to Форум на българските шофьори.

Снимки на композицията,която управлявате

Започната от kRisss, Петък, 13 Януари, 2012, 19:38:23

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Димитър Гебшеменов

А това е новата и старата машина.Карам го вече в 2-ра фирма...
мразим когато се ебават с мен...ебават ли се с мен-значи се подиграват с моето семейство.....а подиграят ли се с него-не давам гаранции за това какво ще направя....успех на работодателите..........При самохвалците, както и при позлатеното оръжие, вътрешното не отговаря на външното.

Димитър Гебшеменов

мразим когато се ебават с мен...ебават ли се с мен-значи се подиграват с моето семейство.....а подиграят ли се с него-не давам гаранции за това какво ще направя....успех на работодателите..........При самохвалците, както и при позлатеното оръжие, вътрешното не отговаря на външното.

Уди кълвача

Цитат на: kRisss - Петък, 13 Януари, 2012, 19:38:23
Айде всеки да се похвали със своята машина  ;)

Бе аз своя нямам, ма на тва карам  ;D

Уди кълвача

Tihomir78

И всеки път разкачаш за да разтовариш ли?  ??? Или има някакъв номер?

Уди кълвача

Цитат на: Tihomir78 - Събота, 18 Август, 2012, 13:30:09

Е чак пък номер :)
Чупиш на 90 градуса... имаше някъде клипче ама не мога да го намеря.

ahil_73

:) Държи въздух , за кака и не знам но тая върви добре 480 магарета и 1 на волана  :D

godji

Цитат на: Tihomir78 - Събота, 18 Август, 2012, 13:30:09
Не виждам какъв е проблема да откача и закача всеки път като товари или разтоварва ?! Аз го правя всеки ден , че се случва и по 5,6 пъти понякога !
БЪДИ РАЗУМЕН !КАРАЙ ВНИМАТЕЛНО !Не карайте и не поствайте когато сте пили - после може да съжалявате !

loshdancho

Цитат на: godji - Събота, 18 Август, 2012, 23:26:11
Не виждам какъв е проблема да откача и закача всеки път като товари или разтоварва ?! Аз го правя всеки ден , че се случва и по 5,6 пъти понякога !
Годжи, далече си от гондоладжийството, Не е въпроса дали откача и закача, а има ли начин да не го прави, досадно и много бавно е ако 10 камиона всеки ден правят по 5-6курса и откачат и закачат пред клетката за пясък, като същевременно там работи и гребе фадрома , а възела(бетона) не трябва да спира...
Цялата операция по разтоварването трябва да продължи 1-2мин.
По същият начин се процедира на разтоварище и табан. Там никой не ти дава време да откачаш и закачаш.... след теб седят хора и чакат.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

Бриги Магнито

Цитат на: loshdancho - Събота, 18 Август, 2012, 23:44:33
Годжи, далече си от гондоладжийството,
Годжи мноо си надскочил гондоладжийството баце,ако накараш гондоладжия 2 -3 минути да цели рампа,тоя ще изтрещи.
В главата на всеки гондоладжия на инертни материали е въртенето на курс след курс,толкова са се вманиачили,че някой замота ли ги минута две откачат.
Принципно един възел не е приритал за материал,преди голямо наливане всеки възел си набавя инертни материали и цимент и зора в разтоварването си го правят самите шофери.
При товаренето е същата работа зор да се натовари бързо,проблема там е че има 2-3 или 10-15 гондоли чакащи да товарят,а ги товари една макс две фадроми.
Гондоладжия го вържи да чака да товари два дена  примерно гипс от Кошава и е откачил. :D :D :D
А пък ако чакаше като мене и тебе 4 часа да го разтоварват определено се е побъркал. ;)

Tihomir78

Знаех си аз че има някакъв начин. Просто не мисля че западняка ще го направи да е трудно като може да е лесно. Иначе и при гондоладжийството си има чакане, ако няма материал или фадромката ако не отговаря на товареното превозно средство. А за чакане на пристанището да не говорим.  Изобщо варианти много. 

Уди кълвача

Цитат на: Бриги Бичкията - Неделя, 19 Август, 2012, 08:44:30
Гондоладжия го вържи да чака да товари два дена  примерно гипс от Кошава и е откачил. :D :D :D
А пък ако чакаше като мене и тебе 4 часа да го разтоварват определено се е побъркал. ;)

Хахаха, точно :)

tiradjiata77

MB Actros

Добре изглежда със здраве да си го караш.

godji

Цитат на: tiradjiata77 - Неделя, 19 Август, 2012, 17:00:05
Това карам и съм много доволен

Супер е ! Фен съм на Рено в един друг форум  :) Ама това твоето не съм го мяркал никога из БГ  ::)

Цитат на: loshdancho - Събота, 18 Август, 2012, 23:44:33
Годжи, далече си от гондоладжийството, Не е въпроса дали откача и закача, а има ли начин да не го прави, досадно и много бавно е ако 10 камиона всеки ден правят по 5-6курса и откачат и закачат пред клетката за пясък, като същевременно там работи и гребе фадрома , а възела(бетона) не трябва да спира...
Цялата операция по разтоварването трябва да продължи 1-2мин.
По същият начин се процедира на разтоварище и табан. Там никой не ти дава време да откачаш и закачаш.... след теб седят хора и чакат.
Ами аз навремето карах Мадарка с ремарке и изсипвах странично за да не разкачам  ;)
Цитат на: Бриги Бичкията - Неделя, 19 Август, 2012, 08:44:30
Годжи мноо си надскочил гондоладжийството баце,ако накараш гондоладжия 2 -3 минути да цели рампа,тоя ще изтрещи.
В главата на всеки гондоладжия на инертни материали е въртенето на курс след курс,толкова са се вманиачили,че някой замота ли ги минута две откачат.
Принципно един възел не е приритал за материал,преди голямо наливане всеки възел си набавя инертни материали и цимент и зора в разтоварването си го правят самите шофери.
При товаренето е същата работа зор да се натовари бързо,проблема там е че има 2-3 или 10-15 гондоли чакащи да товарят,а ги товари една макс две фадроми.
Гондоладжия го вържи да чака да товари два дена  примерно гипс от Кошава и е откачил. :D :D :D

Аз изтрещявам когато ми се пречкат по пътя  ;D
БЪДИ РАЗУМЕН !КАРАЙ ВНИМАТЕЛНО !Не карайте и не поствайте когато сте пили - после може да съжалявате !

Trucker_Boy

www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

kickerlike

Това беше учебния  :D Много приятен камион.

А това последния , имаше и някакви други по между другото  8)

kickerlike