• Welcome to Форум на българските шофьори.

Снимки на композицията,която управлявате

Започната от kRisss, Петък, 13 Януари, 2012, 19:38:23

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Trucker_Boy

Цитат на: godji - Понеделник, 17 Юни, 2013, 23:39:16
Спори ,спори :) Аз като тръгвам го мяркам че или разтоварва ,или вече си тръгва ! Тази сутрин се разминахме на Сточна гара ;) беше соло  ::)

Предлагам да направим тема - Кого мярнах днес ! Вече се засичам с двама ,трима колеги от форума :)

Засече се с мен и с Дамян преди няколко дни на Shella срещу Jumbo Долни богоров :D
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

Trucker_Boy

www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

godji

Цитат на: Trucker_Boy - Понеделник, 17 Юни, 2013, 23:53:51
Засече се с мен и с Дамян преди няколко дни на Shella срещу Jumbo Долни богоров :D
Що не свиркате ?
БЪДИ РАЗУМЕН !КАРАЙ ВНИМАТЕЛНО !Не карайте и не поствайте когато сте пили - после може да съжалявате !

godji

БЪДИ РАЗУМЕН !КАРАЙ ВНИМАТЕЛНО !Не карайте и не поствайте когато сте пили - после може да съжалявате !

DeDo Vi

Цитат на: loshdancho - Събота, 10 Ноември, 2012, 19:53:24
Ще видиш като направя MAN-чо...
Сега му правя тръба за отдолу под страничните роубари и на тръба по 10 диодни габарита.
Ще го прекръстя на дедо Ламби.
Луд Умора Нема. Но Комент.

valentino_88

Не е композиция, но си я харесвам много :)
I LOVE TRUCKS!!!

julianr

Ето и моето ренде. ;)

loshdancho

Дъртата вещица-яде Тракторси на закуска, а за десерт и по някой ВОЛ(во)
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

Дамян Йончев

Дамян Йончев

Цитат на: godji - Вторник, 18 Юни, 2013, 21:29:07
Що не свиркате ?

хахах бърже пада въздуха на амджика и нямаше как да ти свирнем :) но иначе из България често те срещам тебе.

ivopifeca

Цитат на: loshdancho - Понеделник, 08 Юли, 2013, 22:08:32
За Волвото....мноооого зависи ;)

godji

Цитат на: loshdancho - Понеделник, 08 Юли, 2013, 22:08:32
Еииии ,баце, във фейсбук се изкашлях , ама си връщам думите назад ! Тея 530 магарета много дърпат в баира :)

ivopifeca

Цитат на: godji - Събота, 13 Юли, 2013, 19:54:56
Еииии ,баце, във фейсбук се изкашлях , ама си връщам думите назад ! Тея 530 магарета много дърпат в баира :)
Колко дърпат?С едно читаво Ивеко,даже и от старите с подобаващи коне,знаеш ли как дърпа=дърпа некому у.... ;)

loshdancho

Цитат на: godji - Събота, 13 Юли, 2013, 19:54:56
Колкото и да дърпат, най-икономичното е да  ги караш да лазят и да носят.... Ако разбираш какво говоря.... иначе 44/ 100 ..,,,,,,

godji

Цитат на: loshdancho - Неделя, 14 Юли, 2013, 00:56:09
Колкото и да дърпат, най-икономичното е да  ги караш да лазят и да носят.... Ако разбираш какво говоря.... иначе 44/ 100 ..,,,,,,

За горене не знам , ама в баира много вървят  :) Затова ли ги карате толкова бавно  ;D  Как 44 ,много бре !?

loshdancho

Цитат на: godji - Неделя, 14 Юли, 2013, 21:40:46
За горене не знам , ама в баира много вървят  :) Затова ли ги карате толкова бавно  ;D  Как 44 ,много бре !?
Зависи от оборотомерчо....колкото повече...толкова повече. от 33.7/100 до 43.00/100 при тотал  52-57т.
Аз за това съм го изключил- да не ме стресира.:)

ivopifeca

Егати земи изключи и подаването на нафта към двигателя,та ептен да си спокоен...

ivopifeca