• Welcome to Форум на българските шофьори.

Свидетелство за правоуправление от категория "C".

Започната от ИванТ, Неделя, 15 Януари, 2012, 11:47:03

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

emcho

Практическия изпит е не по-малко от 45 минути пред камера, направо ми се видяха като 5 часа.Пък като карах Б-то нямаше още камери и карах към 5 минути ;D

emcho

petar1991

Пичове, интересува ме "свидетелството за медицинска експертиза" къде в София мога да си го изкарам?Колко пари струва горе-долу ориентировъчно и в какъв срок от време става цялата работа?

petar1991

ИванТ

Отнема около 2 астрономически часа, цената при мен бе 45.00 лева, а мястото на провеждането му е "Пета многопрофилна болница за активно лечение София" ЕАД, точно над метростанция "Княгиня Мария Луиза" на едноименния булевард.
Цитат на: начинаещ - Четвъртък, 14 Януари, 2016, 07:17:13
Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!

petar1991

Братле, ти си железен.Може ли да ми отговориш и на още един въпрос.Тахокартата от къде се взима и колко пари струва?

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: petar1991 - Сряда, 12 Декември, 2012, 21:10:40
Братле, ти си железен.Може ли да ми отговориш и на още един въпрос. Тахокартата от къде се взима и колко пари струва?

Сериозен ли е въпроса? Вероятно - да и в други теми питаш. Три предположения ще ти дам. Поликлиниката, КАТ, ДАИ. Къде мислиш, че е най-вероятно. Ако имаш предположение, че струва 10-15 лв, не е.
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

petar1991

Цитат на: МИНКО ИЛЧЕВ - Сряда, 12 Декември, 2012, 21:34:39
    Сериозен ли е въпроса? Вероятно - да и в други теми питаш. Три предположения ще ти дам. Поликлиниката, КАТ, ДАИ. Къде мислиш, че е най-вероятно. Ако имаш предположение, че струва 10-15 лв, не е.
Не братле, не е сериозен, пиша за да трупам мнения  :) Майтапя се, благодаря за отговора.А професионалната компетентност само за превоз на товари без часта превоз на пътници към 200 лв. ли беше курса, че днеска си говорих с едно момче и тоя ми каза че 600 лв, но аз имам бегли спомени от този форум че някой беше казал че е 200 лв курса само за превоз на товари???

Люси

Цената на професионалната компетентност зависи от годината в която си изкарал С категория!!!!

Atanas Kirov

Цитат на: grebeca1912 - Четвъртък, 02 Февруари, 2012, 09:38:31В Пловдив се записах юли за психо дадоха ми чак за септември и то 28.09 изкарах го (като се записвах беше 10 лева и на листчето пишеше отивам станало 30 лева).Даде ми инструктора листовки научих ги провери ме и началото на ноември отидох на външен листовки (имаше въпроси които за първи пат срещам бяха нови листовки в Дай,а в книжарниците нямаше) взех го на 01.11.2011 година на 17 ми беше външния кормуване и него взех.Камиона на които карах е Mercedes - Benz Atego 1328 километрите не бяха повече от 345 000 много добро състояние по лесно го карах от колата ми :D дори 3-4 пати карах с ремаркето.Доста коректен инструктор 20 часа карах както трябва.
650 лева курса
30 лева книжка
30 лева психо тези цени са от ноември 2011 сега може би са нови
остана карта дигитална и началната квалификация на водача
Учебен център "Рапид - ДАП" ЕООД
тел.:+359888612486 +359884370740      
работно време: 08:30ч. - 17:30ч.
e-mail: dimitar.penev@email.bg   http://rapid-dap.com/

20 учебни часа унижения,мастито и дебелашко отношение...

KrOcky

КльоНбаджия

sush1978

Цитат на: KrOcky - Четвъртък, 31 Януари, 2013, 15:52:20
По-подробно ще може ли?
Професионална компетентност за товари.
Да започна  300 лв. курс дадох на  22.01.2013. На 29.01 си вземах Удостоверението за завършен курс.Изобщо не съм ходил , дадоха ми две книжки (Дигиталния тахограф - стъпка по стъпка  8.00 лв., и Международни автомобилни превози на товари  15.00 лв.)другите пари не питай  за какво са.Сега :

1.За подаване на заявление за карта за квалификация са необходими:
-копие на лична карта(от двете страни)
-копие на книжката (от двете страни)
-копие на контролен талон
-копие на удостоверението за завършен курс

Всички копия трябва да са заверени с ,,Вярно с оригинала",трите имена и подпис на лицето подаващо документите.
-1(една)снимка -за документи
-плик А4
-платежно нареждане от 12.00 лв.(такса заявление)
-платежно нареждане от 73.90 лв.(такса за картата)
Около две седмици се чака колкото и за дигиталната карта.
Това се отнася за Русе колега , актуално от 31.01.2013
Моята Ц - категория е от 1996 , незнам дали има значение ,
всичко е за обиране на пари.

Лека и безаварийна на всички.
Умирай трудно

martinis

Здравейте,
да поизтупам малко тази тема като се включа с питане дали към днешна дата има нови и тънки моменти или всичко си е както си беше?
Предстои ми да се явявам на изпит за "С" в Благоевград, та всяко мнение ще ми е добре дошло...
За сведение ако има от Благоевград хора, във фирма "Автоуспех" ще минавам изпитите.

майн рид

Както си беше :   КОГА Е БИЛО?
Ако питаш за тънкости на изпита:
1:На знак STOP.спираш  на 1м пред него "за да го заснеме камерата" за 1_2 секунди ."Иначе камерата го ретистрира като нарушение" .
2:ръцете на волана и 2те .При приближаване  "на сфетофар_П пътека и др: намали
3:Ако преди крастовище се наложи да намалиш не исключвай от скорост "амбреаж и спирачка" и спираш
4:ВАЖНО е при потегляне винаги на "малните "Имам в предвит от 1_4та ако 5_8ма са във същите гнезда   
така го изискват .
5:Имаи в предвит че камерата снима едновремено вън и вътре.
От мен толкова И УСПЕХ на изпита.

П П И да не ЗАБРАВИШ да почерпиш?
Не позволяваи на магаретата да ви четат
конскоо

martinis

Мерси, ами аз вече взех листовките...
Сега ще трябва да взема няколко часа на камиона...
И, да, благодарско за напътствията, ще са ми от полза.
Та да попитам на камиона на който карам във фирмата курса ли ще ми е изпита или си има специален камион в ДАИ за изпита? То не, че не може за 5 мин. да се закачи една камера в кабината де...
Имало полигон - паркиране...
Ще почерпя, разбира се  ;) ;D

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

славее

Почти при всички знак стоп има стоп линия при много случаи линиятя стои смешно напред и нищо не се вижда,но си
длъжен да спреш на стоп линията .Където караш курса обикновенно и там е изпита,ако ти е непознат района покарай
преди изпита с кола да свикнеш с обстановката...остри завои,стопове,пешеходни пътеки-на тех прошка нема,отнемеш ли предимство на пешеходец си скъсан.Успех

славее