• Welcome to Форум на българските шофьори.

Следва продължение!

Започната от LKW, Неделя, 15 Януари, 2012, 22:20:58

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

driver1

Цитираш, ама не цитираш, намери коментара ми и виж какво точно съм написал. За себе си не съм споменал и дума. То и като лъжеш, трябва да имаш добра памет.

driver1

Бриги Магнито

Цитат на: driver1 - Петък, 10 Февруари, 2012, 22:47:29
Цитираш, ама не цитираш, намери коментара ми и виж какво точно съм написал. За себе си не съм споменал и дума. То и като лъжеш, трябва да имаш добра памет.
Ма некой наричаш лъжец ли бре мамин златин .
Ей сладур си да знааш,ей таквиз убавци кат теб как ги тачим ако знааш  :D :D :D :D :D

Бриги Магнито

loshdancho

ЦитатХем сте си променили името на състезанието на "Scania Driver Competition 2012.", хем нищо не сте променили в условията, което си е дискриминация, ако не се сещате...
ЦитатЦитат на: driver1 в Петък, 27 Януари, 2012, 15:44:01
Тук изобщо не става дума за някакво даване на път на младите. Състезанието е озаглавено: "Scania Driver Competition 2012.", т.е. няма такова условие.
Ако си нямал в предвид себе си,  тогава защо ревеш на чужди гробища?
Или аз не мога да чета...
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

driver1

Не, ти можеш да четеш, но не можеш да мислиш. :) Та къде пиша нещо за себе си, както ме "цитираш"?

Бриги Магнито

Цитат на: driver1 - Петък, 10 Февруари, 2012, 22:56:55
Не, ти можеш да четеш, но не можеш да мислиш. :) Та къде пиша нещо за себе си, както ме "цитираш"?
Бацин са па некой бил немислещ ли бре  :D :D :D :D
Ей добре,че си ти мислещия ,че инак,че обеднееме.

loshdancho

ААА значи се имаш в вследствие за- Адвоката на онеправданите , Рицаря на белия кон, Великия Дон Кихот де Ламанча.
  Абре що не ходиш да се погледнеш в огледалото и да повториш това  от горе  да видиш дали ще си повярваш сам.
Всички разбраха ,че те е яд ,че  не можеш да си там.
Мамо искам на Маруся, искам на Маруся. Ма не може маминото Тя вече се ожени.

driver1

Пичове, позабавлявахте ме с глупостите си, но всяко нещо - с мярка! :) Ша спъ! Много поздрави на LKW-тo! :) :) :) Не знам как ще преживее следващите 24 часа...хахахаха

Бриги Магнито

Цитат на: driver1 - Петък, 10 Февруари, 2012, 23:12:32Пичове, позабавлявахте ме с глупостите си, но всяко нещо - с мярка! :) Ша спъ! Много поздрави на LKW-тo! :) :) :) Не знам как ще преживее следващите 24 часа...хахахаха
Сънчо ли мина бре.

loshdancho

LKW

Пиша тук защото не искам  тема "Загинали колеги" да става на бит пазар.

Цитат на: Teodor - Петък, 17 Февруари, 2012, 22:11:07
Скиии секи си има право на мнение тва не значи че трябва да ми се заяждате !!!! Не сте много яки !!!

Скии са брат ми нито те знам нито пък имам желани да те знам.Съдейки по писаниятати , си 16-17годишен дечко фен на "бегачките".Незнам колко сме яки (аз съм около 80,90килограма ,абе симпатяга съм ;D) за колегите незнам.Явно като си скивал тоя форум за първи път ,нещо не си го скивал хубаво.Затова вземи се укроти и като ти дойдат някоя идея за промяна на форума ,премислия няколко пъти.
А предлагам да пуснете тема  street racing ,и в нея да се коментират :чипове,спортни филтри,палар къпове(незнам така ли се пише), олекотени маховици, спортни гърнета ,шперс деференциали.Гаранция ,че ще се появят такива дето ще искат да се махнат полувината теми във форума.
Шлафен цузамен в майне бунгало до сабале рано.Клайне дупен.
Много обичам млади и арни спедиторки.
http://www.youtube.com/watch?v=jwVu3crtQuY
http://www.youtube.com/watch?v=lwbyMYfLv_I
WWW.elmaz.com

loshdancho

loshdancho