• Welcome to Форум на българските шофьори.

Акумулатори 12V 180Ah

Започната от dobsata, Четвъртък, 19 Януари, 2012, 13:31:46

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

dobsata

Здравейте, колеги. Продавам няколко акумулатора /Energizer 12V 180h/ Чисто нови, немски, модела е на около година и нещо. Цена за бр. 250 лв. За по голямо количество - отстъпка.

За контакти: на лично или 08888 59 477.

dobsata

ИванТ

Поздравявам Ви за цената, която е много изгодна, особено на фона на това, което се предлага на пазара. Но имам няколко позиции, които държа да бъдат уточнени! Първият казус е за местоположението Ви като населено място? Вторият казус е свързан с това, дали се предлага гаранция за акумулаторите и има ли специални гаранционни условия?
Цитат на: начинаещ - Четвъртък, 14 Януари, 2016, 07:17:13
Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!

ИванТ

Цитат на: начинаещ - Четвъртък, 14 Януари, 2016, 07:17:13
Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!

dobsata

Намирам се в София. За гаранция..с акумулатора давам гаранционната карта, която трябва да се попълни в сервиз..

mendd

Издаваш ли фактура и ако ДА това цена с ДДС ли е ?

DeDo Vi

Цитат на: dobsata - Петък, 20 Януари, 2012, 22:45:44
Намирам се в София. За гаранция..с акумулатора давам гаранционната карта, която трябва да се попълни в сервиз..
Запази ми 2 бр. докато се прибера от Украйна.

DeDo Vi