• Welcome to Форум на българските шофьори.

.......Tрактористи......

Започната от ifchu, Събота, 22 Януари, 2011, 11:47:24

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

нейде по теми се бех зачепкал с некой рускио вариант на това ремарке http://www.vbox7.com/play:a6305962
е с два моста от КРАЗ с диферинциалите барабар  ;)

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Некой да ме светне тва поече трактор ли е или камион http://www.vbox7.com/play:32090192

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

admin

Добре, че си имаш отделна тема за трактори. :)
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Цитат на: admin - Понеделник, 28 Март, 2011, 00:50:41
Добре, че си имаш отделна тема за трактори. :)
Tя ми е слабостта,дано Ивчо не се разсърди,че си я заплюх ,ще си я оспамя цялата ;)

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

:( Тракерчо беше постнал сайт за рекламни материали по ваш дизайн,като изключим скоростта всичко друго не ме кефи като качество и изпълнение,не казвам умишленно сайта за да не е антиреклама,Трактористто е недоволен  :( :( :( :( :'( :'( :'( :'( :'(

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Малииииииии четем си аз по нета тук таме и попадам на http://www.driverbg.net/cgi-bin/forum?n=0&w=1301153194&ser= и забележете мойта особа фигурира у първио пост  ;),че станем медийнна звезда  :D :D :D :D а я съм си ,,бичкия неземна,, трее да им спамнем на момчетата нещо ма от сърце

wolves

;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)само така баце,глей само да не фанеш уроки!

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

:D :D :D Баце та я не съм ги пущал да ти каем ,каръче големо съм  :D :D :D

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

:( :( :( Малиииииииии Агроному са ми се сбади по алото и отекох с една 20-ка ,забравил съм да си отчетем пътнио лист ,на шефката  :D язък,че не е русичка ..........

wolves

Баце и черни стават,я си падам по тех.И ако може да не е над 60-63 кг молим. ::) ::) ;) ;)

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

loshdancho баце постнал си едно филме за един пич де се съска назаде трее да признаем нема такъв друг да знааш,обаче я не съм му фен оти го връща с MAN ,моеше некое тракторсче да беше подкарал ма не MAN.

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Цитат на: woolves - Понеделник, 28 Март, 2011, 21:46:31
Баце и черни стават,я си падам по тех.И ако може да не е над 60-63 кг молим. ::) ::) ;) ;)
:D :D :D

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

До сите от Враца,момци и девойки ма сменете си кмето бре тва околовръстно равно нема целото е станало дупка до дупка и тих бел дунав или то май не беше околовръстно тва бе се тая оправете си кмето да ви оправи пътищата бре я винетка чак пак купвах малиииииииииииииииииииии

wolves

Баце заеби много е доБар,направо ме разби.Па и композицията му като товарен миньорски влак! ::) ::) ::)

imter

Цитат на: НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ - Понеделник, 28 Март, 2011, 21:51:41
До сите от Враца,момци и девойки ма сменете си кмето бре тва околовръстно равно нема целото е станало дупка до дупка и тих бел дунав или то май не беше околовръстно тва бе се тая оправете си кмето да ви оправи пътищата бре я винетка чак пак купвах малиииииииииииииииииииии
Да беше само Враца,на ръка с лопати щяхме да го оправим ;D ;D ;D.

imter