• Welcome to Форум на българските шофьори.

.......Tрактористи......

Започната от ifchu, Събота, 22 Януари, 2011, 11:47:24

« назад - напред »

0 Потребители и 3 гости преглеждат тази тема.

wolves

Аз днеска по Пловдив се разкарвах същата работа,швейцарско сирене.А на магистралата може да ти изпаднат пломбите.

wolves

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Ей ви колежката как строй магистрали http://vbox7.com/play:4a31e1f9
Цитат на: imter - Понеделник, 28 Март, 2011, 22:55:58
Цитат на: НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ - Понеделник, 28 Март, 2011, 21:51:41
До сите от Враца,момци и девойки ма сменете си кмето бре тва околовръстно равно нема целото е станало дупка до дупка и тих бел дунав или то май не беше околовръстно тва бе се тая оправете си кмето да ви оправи пътищата бре я винетка чак пак купвах малиииииииииииииииииииии
Да беше само Враца,на ръка с лопати щяхме да го оправим ;D ;D ;D.
Баце мноо друса там изпаднаха ми и двата последни зъба ,а си ми  беха тамън  :'( :'( :'(

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

:( Малиииииииии никой не спами нема кво да четнем из форумчето

admin

Цитат на: woolves - Понеделник, 28 Март, 2011, 23:04:13
Аз днеска по Пловдив се разкарвах същата работа,швейцарско сирене.А на магистралата може да ти изпаднат пломбите.

Особено между Ихтиман и Пазарджик. И това било магистрала.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Да ви кажа,купил съм си семки и си чопла,голема скука нещо .....Некой ако има идейка за утепване на време из нета да свирне само да не е онлайн игри или нещо от сорта съм ЗА

П.П. Много ще съм мерси ,предварително  ;)

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Длъжен съм да спамна ,че колегите от другия сайт май гласът срещичка за тъй наречения ,,Синдикат,, ако сте силно заинтригувани може да следите таз тема http://www.driverbg.net/cgi-bin/forum?n=0&w=1301484796&ser= аз поне така заключих ,ако съм се объркал сори предварително  ;) ;)

antoniyu

И аз го четох това но и там са нещо негативно настроени повечето.Пък и те канят за шеф ако ги обединим може да се се съберем повечко хора.(така мисля де) 
цигарените кутии?
А защо няма снимки на гладуващи деца върху опаковките на McDonald's?
Защо няма снимки на измъчвани животни върху опаковките на козметични продукти?Защо не поставят снимки на жертви на пияни шофьори,върху бутилките с алкохол ?Защо да няма снимки на нечестни и крадливи политици.

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

:D :D :D :D :D :D Верно ли бре малиииииииииииии,аз само четох че ме четкат  :D :D :D :D :D
Баце мани аз и шеф е равно на баба ми и брейк  :D :D :D
виж четох,че и там аварийнио вариант е биричка тъй че съм яко ЗА  :D :D :D

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Влезнах в тамошния чат и имаше интерес към срещата ,която се организира тук,но не можах да дам инфо защото все още нямаме определено място   :-\

antoniyu

Абе то от четкане се почва но това за баба ти ако е верно се ще се намери някой пък и то нали ще  е на ротационен принцип.
Проведох още една среща с моята позната от съдебната власт и ако се сдружим с някой друг синдикат или синдикати дори и малки да са пак ще може да стане работата за национален остава да се съберем "50 000 человека" и ще стане работата може и роднини до девето коляно.
Трябва да се срещна с някой синдикални дружества да видим какво ще излезе.
цигарените кутии?
Защо няма снимки на измъчвани животни върху опаковките на козметични продукти?Защо не поставят снимки на жертви на пияни шофьори,върху бутилките с алкохол ?Защо да няма снимки на нечестни и крадливи политици.

wolves

Бе брат ми е бивш подкрепаджия,кажете точно какво да питам и нема ядове.Има доста познати и по софия,има си представа за какво иде реч.

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

admin

Цитат на: НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ - Сряда, 30 Март, 2011, 18:57:13
Да ви кажа,купил съм си семки и си чопла,голема скука нещо .....Некой ако има идейка за утепване на време из нета да свирне само да не е онлайн игри или нещо от сорта съм ЗА

П.П. Много ще съм мерси ,предварително  ;)

Вземи изхвърли семките, сложи една или няколко столевки в джоба, иди в някоя дискотека и може и да не ти е толкова скучно. :)
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

antoniyu

Само кажи от къде да ги вземе да се наредя и аз,че и на мен ми стана нещо интересно с тези столевки,може и на дребно да са
цигарените кутии?

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

:D :D :D Пишете ме и мен по възможност неколко пъти,аз обичам да се реда  ;)
Цитат на: antoniyu - Четвъртък, 31 Март, 2011, 19:30:36
Само кажи от къде да ги вземе да се наредя и аз,че и на мен ми стана нещо интересно с тези столевки,може и на дребно да са

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ