• Welcome to Форум на българските шофьори.

.......Tрактористи......

Започната от ifchu, Събота, 22 Януари, 2011, 11:47:24

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Честит празник колеги ,почти всеки от нас е лъган поне веднъж та мисля празника е общ  :( :( :(

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

admin

Честит празник и на теб. Даже предлагам 1-ви април да стане ден на шофьора. :)
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Цитат на: admin - Петък, 01 Април, 2011, 22:46:43
Мерси,как е тръгнало,че е национален празник ми се чини

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Чудим се коя дата е празник на българскио политик  ??? ??? ???

imter

Цитат на: admin - Петък, 01 Април, 2011, 22:46:43
Да стане ден на българския шофьор :)

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Реших да ви отперем един въпрос според вас http://anti-trans.blogspot.com/ истина или лъжа е като информация

BoBy_BoY

Цитат на: НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ - Събота, 02 Април, 2011, 21:51:10
Реших да ви отперем един въпрос според вас http://anti-trans.blogspot.com/ истина или лъжа е като информация
Малииии, голям критик! Ако в ,,Милата ни родинка" поне 10% мислеха така днес нямаше да се мразим и да се плюем един друг!

admin

Като гледам датата на задаване на въпроса, 2-ри април, значи си е самата истина този сайт. :)

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Цитат на: admin - Неделя, 03 Април, 2011, 01:08:45

Като гледам датата на задаване на въпроса, 2-ри април, значи си е самата истина този сайт. :)
Бе някои разправят,че не е ,затова питах

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Момци чоплих бръмбаро и пак да питам.Някои знае е ли друга професия дето да следят какво се е случвало месец назад,да има поне 4-5 допълнителни курса на обучение ,като отидеш да работиш поне 2-3 ,,организацийки,, да те дебнат с колко да те глобят.
Чудим си се и стигам до заключение,че това шоферството мноо отговорен занаят ще се окаже

admin

Отговорен занаят е и още как. Помисли само! Може ли един шофьор да стане директор? Може! А може ли директора да стане шофьор? Съмнявам се.

BoBy_BoY

Цитат на: admin - Неделя, 03 Април, 2011, 10:32:27
Отговорен занаят е и още как. Помисли само! Може ли един шофьор да стане директор? Може! А може ли директора да стане шофьор? Съмнявам се.
Може,шефче, и още как! Щом от бармани, сервитьори, екскурзоводи, даскали, и др темподобни са се захванали... Лошо няма, това показва, че занаята си ни е престижен,нали? ;)

admin

Бармани, сервитьори, екскурзоводи, даскали, и други са се захванали. Ама къде си видял шеф на транспортна фирма да стане шофьор?

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Цитат на: admin - Неделя, 03 Април, 2011, 14:45:36
Бармани, сервитьори, екскурзоводи, даскали, и други са се захванали. Ама къде си видял шеф на транспортна фирма да стане шофьор?
Има бре,даже са е решил да ходи да вади ,,Карта на водача,, меркам го почти всеки ден а го чувам уж по няколко пъти на ден,днес лично се яви да ме рефинансира  ;) е не е ,,boss,, на велика транспортна фирма,ма си шефче бре  ;) :D :D :D са некой ако ме светне как да го изкрънчим с по-големшка заплатка,че го черпим

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

:D :D :D Аз като ви разпраам,че КГБ,ЦРУ,ФБР ,МОСАД,МИ 5-6 -ЕР МАЛЪК И ДР. ви наблюдават вие не вервате  :D :D :D :D те ви пример

,,Ново! :-)):-)) (видяно 604 пъти)

01.04.11 09:18 | 0

......ЧЕСТИТ "ПРОФЕСИОНАЛЕН" ПРАЗНИК КОЛЕГИ:-)))))....  ,,
,,
Ново! ЧЕСТИТ 1-ВИ АПРИЛ НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ!!! (видяно 528 пъти)

01.04.11 00:28 | 0

ЧЕСТИТ 1-ВИ АПРИЛ НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ!!!,,

Тва е извадка от ШЕФСКИЯ сайт  :D :D :D :D :D :D

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ