• Welcome to Форум на българските шофьори.

.......Tрактористи......

Започната от ifchu, Събота, 22 Януари, 2011, 11:47:24

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Ч...... ::)

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Не...... ::)

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

А дай боже и у наше село

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Те ........ ::)

admin

Цитат на: НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ - Неделя, 03 Април, 2011, 16:03:00
Цитат на: admin - Неделя, 03 Април, 2011, 14:45:36
Бармани, сервитьори, екскурзоводи, даскали, и други са се захванали. Ама къде си видял шеф на транспортна фирма да стане шофьор?
Има бре,даже са е решил да ходи да вади ,,Карта на водача,, меркам го почти всеки ден а го чувам уж по няколко пъти на ден,днес лично се яви да ме рефинансира  ;) е не е ,,boss,, на велика транспортна фирма,ма си шефче бре  ;) :D :D :D са некой ако ме светне как да го изкрънчим с по-големшка заплатка,че го черпим

Само на първи април не трябва да го питаш за увеличение на заплатата. През останалите дни може и по няколко пъти даже. :)
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

wolves

Бацее баце,откога го пеят,ама нема кой да слуша.Това си е най сигурното решение на проблема със заплащането,плюс при резидив взимане на лицензи,затваряне на фирми,взимане на камиони под съдебна възбрана като наказание,затвор!!!!!!!!И се решава проблема>

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Да  ::)

suzuki

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Темата на Ивчо я оспамихме яко
Ще се оглеждам в ю тюб за некое клипче на тракторчета
Чуда се някой дали е виждал някоя руса трактористка,защото шоферки съм меркал ма трактористка за съжаление не
и от това съдя.че трактористката професийка е май малко по непрестижна от шоферската,но да ви мъцна шофери стегайте се Трактористо,че положи усилие да даде нов тласък на браншо ;) въпроса е само накъде надолу или нагоре ще е тоз тласък

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Trucker_Boy

Айде малко снимки да кача аз  ;D

www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

На втората снимка,човечеца е турнал едно надписче,което няма да вида на някой дръгел ,тъй че трактористите са по-смели пък ще се окаже и по-умни момци,а някога ги ползвахте за нарицателно. ;)

BoBy_BoY

Цитат на: НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ - Сряда, 04 Май, 2011, 06:20:51
На втората снимка,човечеца е турнал едно надписче,което няма да вида на някой дръгел ,тъй че трактористите са по-смели пък ще се окаже и по-умни момци,а някога ги ползвахте за нарицателно. ;)
Баце, то си требва кураж за това! Ония се биха, драха ама не реваха ;), а ние само ревем като ученичка за к....р! Е, кой за кво реве и си го получава >:(

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ