• Welcome to Форум на българските шофьори.

Избор на мобилен телефон? PriVileg SM2?

Започната от ИванТ, Неделя, 22 Януари, 2012, 10:25:36

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ИванТ

Мобилен телефон Siemens S65 - вярно служещ ми вече 7 години, но постигна времето, в което ще трябва да бъде сменен със значително по-актуален, от днешна гледна точка, телефон.
Ако потребител на форума е бил изправен пред подобна дилема, нека сподели критериите и избора си. Бюджетът, който мога да отделя за мобилен телефон е 326.91 лева. Изисквания към него са да е със сензорен екран, модул за безжичен интернет, модул за глобално позициониране (GPS), FM радио, батерия с капацитет по-голям от 1200 mAh, възможност за използване на офис приложения, т.е отваряне и редакция на таблици "Excel" и текст "Word", bluetooth, 3G. На тези доста странни изисквания отговаря мобилен телефон PriVileg SM2, като дори има и плюсове, като резервна батерия и аналогова телевизия и едновременна работа с 2 SIM карти. Дали потребител на форума има впечатления и опит от такъв мобилен телефон, от гледна точка на гаранционно обслужване, работа с модула за глобално позициониране (GPS), живот и екслоатация на батерията?
Цитат на: начинаещ - Четвъртък, 14 Януари, 2016, 07:17:13
Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!

ИванТ

Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!

Бриги Магнито

Баце ,когато чуя за телефон с две карти ми идва само едно на акъла-проблеми,проблеми и пак проблеми.

Бриги Магнито

Mandor

Защо бе баце? Жената разнася един Самсунг с две карти, и няма проблеми. Приема си разговорите, обажданията си вървят.
Няма нещата които иска ИванТ, та сори за спама...
Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайна по стената - чете се, но не е приятно.
Продавам 405,бензин,на части
На шестия ден Господ видя, че не може да направи всичко и създаде инженерите.

admin

В никакъв случай не си купувай такъв боклук като Privileg. Вземи си за тези пари един Samsung S5660 Galaxy Gio и няма да съжаляваш за покупката. Заедно с една карта памет ще ти излезе до бюджета, който си отделил.

http://mobilstyle.net/gsm-%D0%B0%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%B0%D1%82/samsung-gio-galaxy-s5660/1466
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

ИванТ

И аз го одобрявам значително повече, но пропуснах да спомена и за последното изискване, а именно да има втора камера, отпред, за да бъдат осъществени видео разговори.

LKW

За телефон има една марка Nokia и всички останали.Лично мнение.
Шлафен цузамен в майне бунгало до сабале рано.Клайне дупен.
Много обичам млади и арни спедиторки.
http://www.youtube.com/watch?v=jwVu3crtQuY
http://www.youtube.com/watch?v=lwbyMYfLv_I
WWW.elmaz.com

Lorinser

Доста силно изказване.HTC правят също добри телефони.

ИванТ

И двамата сте прави, но никоя от двете марки, в конкретния случай, не отговаря на тези странни изисквания като бюджет и функционалност.

LKW

Да НТС го забравих.Значи Nokia и HTC и всички останали.Казвам го от опит към двете марки.
Шлафен цузамен в майне бунгало до сабале рано.Клайне дупен.
Много обичам млади и арни спедиторки.
http://www.youtube.com/watch?v=jwVu3crtQuY
http://www.youtube.com/watch?v=lwbyMYfLv_I
WWW.elmaz.com

BoBy_BoY

Мене момци и моми, си ме радва старата джаджа! Ефтинка, няма подръжка, не хапе вирус, даже си има и бутони за екстра!
Мене ми стигат и двата бутона-зелен и червен! Всичко останало си е нерва и загуба на свободно време! Женка ми се пъчи с една N8 и се рови в него като кокошка по цял ден.

ИванТ

Благодаря за съветите, но избраният телефон е Alcatel One Touch 918D, вписващ се в бюджета, с включена допълнителна памет, чрез SD карта (2 GB).

pumix

Alcatel съм имал,по-простичък без глезотийки и не останах много доволен.Изкара година и половина.Nokia-та ми вече наближава 5 годинки пък не е мръднала.И тя също е без такива глезотии освен стандартните,като камера,радио,блутут карта памет и възможност за интернет.
На руска кола вратата и на жена устата,се затварят с удар!!!

pumix

На руска кола вратата и на жена устата,се затварят с удар!!!