• Welcome to Форум на българските шофьори.

Борисов спира ТИР без вериги

Започната от admin, Неделя, 22 Януари, 2012, 19:26:58

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

admin

Премиерът Бойко Борисов влезе вчера в ролята на катаджия и се скара на шофьор на ТИР, който не беше сложил вериги на гумите си и заради това бе направил огромно задръстване по пътя между София и Русе. Борисов пътуваше до дунавския град, за да открие новия Акушеро-гинекологичен комплекс.

Още щом пристигна в Русе, Борисов сподели с чакащите го журналисти: "Лично спрях да попитам един шофьор на ТИР защо не е сложил вериги и как не му е неудобно, че образува 2-3 км колона зад него."

Часове по-късно, в ефира на Дарик радио, премиерът Борисов разказа още подробности за разговора си с професионалния шофьор: "Гледам 3 километра и нещо опашка и спрях. Питам го: що бе, човек, що? А той - гледа ме като дебил. Мълчи и ме гледа. Казвам му: погледни назад, всичките тея хора ще ме псуват мене заради тебе, дебиле ниеден. И ме гледа, дума не каза. Качих се и тръгнах, защото ме изнерви мълчанието му."

Министър-председателят се закани, че сега заради грешката на един човек ще трябва да накаже високопоставени пътни полицаи и ще махне шефа на пътното управление. Въпреки скандалното бездействие на КАТ преди няколко седмици, когато пропуснати от тях ТИР-ове задръстиха магистрала "Хемус", и вчера службите не контролираха трафика и не отбиваха опасните камиони.

"Един блокира всичко! Този ако не си смени чипа, ако ще златна магистрала да му направиш, няма да има ефект. Насила даже трябваше да му сменят чипа", продължи да хока тираджията премиерът по "Дарик" радио.

Вчерашният сняг причини неудобства в 11 области в страната, включително и в столицата.

Източник: http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1196995
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

godji

Няма ли някой компетентен да му каже на бат Бойко ,че ако ТИР- а е с вериги опашката ще е по-дълга !
БЪДИ РАЗУМЕН !КАРАЙ ВНИМАТЕЛНО !Не карайте и не поствайте когато сте пили - после може да съжалявате !

godji

БЪДИ РАЗУМЕН !КАРАЙ ВНИМАТЕЛНО !Не карайте и не поствайте когато сте пили - после може да съжалявате !

Mandor

Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайна по стената - чете се, но не е приятно.
Продавам 405,бензин,на части
На шестия ден Господ видя, че не може да направи всичко и създаде инженерите.

abator

admin

Цитат на: abator - Неделя, 22 Януари, 2012, 21:12:50
Е, нямам думи!  :-X

Колегата сега ако вземе и осъди Борисов за обида, цена няма да има.

Trucker_Boy

Вече въобще не вярвам на online издания, дори и това да е Труд.
Никъде не пише, че шофьорът на камиона е българин ?
А как в цяла Европа пътят е изчистен а само тук е така.....
В случаят водачът не е виновен, виновни са боклуците от пътното които не чистят ! ! !
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

abator

Аз много отдавна не вярвам на издания като Труд. Причината е тази: "Труд-на хронология". Тогава си позволих да протестирам и да търся някаква справедливост. За съжаление хората, които мислеха като мен бяха прекалено малко.

admin

Цитат на: Trucker_Boy - Неделя, 22 Януари, 2012, 21:32:56
В случаят водачът не е виновен, виновни са боклуците от пътното които не чистят ! ! !

Как пък не ми се случи в Германия да дойде Ангела Меркел на аутобана и да ми каже, "Погледни назад, всичките тея хора ще ме псуват мене заради тебе, дебиле ниеден". :D

Trucker_Boy

Цитат на: admin - Неделя, 22 Януари, 2012, 21:52:04
Цитат на: Trucker_Boy - Неделя, 22 Януари, 2012, 21:32:56

Как пък не ми се случи в Германия да дойде Ангела Меркел на аутобана и да ми каже, "Погледни назад, всичките тея хора ще ме псуват мене заради тебе, дебиле ниеден". :D

Защото си имал късмет, затова !  ;D
Надявам се по новините да има още информация за случая, но надали.
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

!.!.!

Въпросния ден следобед пътувах от Русе за Бяла. Е да Ви кажа, не видях да е чистено и ако не бяха минавали камионите, щеше да е още по зле. На Борово имаше 3 патрулки и нито един снегорин по трасето. Всички караха с не повече от 35-40 км/ч.Та да си дойдем на думата- г-н Борисов да си смени неговия чип и да пита пътното защо не чистят, като всички знаят как се пътува по това трасе( няма да коментираме факта , че ремонт не е правен от години и пътя е на коловози). Па защо не вземе и да седне в 1 камион и да се опита да стигне в тия условия той до Русе ??? От лични наблюдения - този район незнайно защо -НЕ СЕ ПОДДЪРЖА !!! Бъдете внимателни когато минавате от там. Спорни километри на всички :)
Аз съм си Аз. Свиквайте. :)

abator

Прогнозата за следващата седмица е, че ще има много недисциплинирани шофьори на камиони.  ;D

Бриги Магнито

Цитат на: abator - Неделя, 22 Януари, 2012, 22:44:58
Прогнозата за следващата седмица е, че ще има много недисциплинирани шофьори на камиони.  ;D
М да Десито Банова беше с дългото поле и мъцна снег,снег и пак снег,да беше с късото поле да не и повервам,ма с дългото щом е,край че муа.

admin

Цитат на: abator - Неделя, 22 Януари, 2012, 21:51:24
Аз много отдавна не вярвам на издания като Труд. Причината е тази: "Труд-на хронология". Тогава си позволих да протестирам и да търся някаква справедливост. За съжаление хората, които мислеха като мен бяха прекалено малко.

От много време не харесвам "Труд". Просто някой беше пуснал линк и видях новината.

Дамян Йончев

Еми така е колеги ако е бил сложил вериги щял е да кара на регулатор  :o
Г-н Борисов защо не си гледа кражбите на парите...
Той ще излезне голям тираджия щом разбира от бързо каране със вериги леле мале....
:'(

imter

Трябваше да попадне г-н Борисов на някой сериозен колега,та да види как с костюм и голи ръце се слагат вериги :).

imter