• Welcome to Форум на българските шофьори.

Руска техника!

Започната от LKW, Неделя, 22 Януари, 2012, 23:36:49

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Hino

Donna e la logica ..... Lada e idraulica :-)

Hino

most_wanted

Какво ще кажете за тази мьшинка  :)

most_wanted

most_wanted

:) клипчето пръсва, хареса ми много, заслужен " + "

Hino

;D , Мишаня, дали ще стане тираджия ме интересува  ;D ?!

most_wanted

Хахахахха, ще стане ако някоя жена не му обърка намеренията като порасне  ;D инъче хлапето има хъс, което не е малко за начало.Истинските шофьори се познават от малки  ;)

Васисуалий_Лоханкин

Цитат на: Васисуалий_Лоханкин - Четвъртък, 26 Декември, 2013, 17:14:22
За каква "руска ръждясала техника" става дума? ??? Не съм споменавал такова нещо
Чети по-внимателно постовете преди да пишеш отговори!

sek.1

... "Вот так легко и непринуждённо рвётся железо в -50С. Пытались отбуксировать самосвал, вот что вышло... Это Caterpillar 777D... в прошлом!"

loshdancho

:D Советская  хуIня

Редактирана Ютуб връзка!

ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

sek.1

loshdancho

Цитат на: sek.1 - Неделя, 19 Януари, 2014, 20:14:50
Краза си е Краз .

Пожелавам Ти, с него да си изкарваш хляба.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

sek.1

Не ме плаши . Карал съм всичко руско включително и стария Краз 256 . В момента на село имаме един такъв 6х6 .

Тариката

godji

БЪДИ РАЗУМЕН !КАРАЙ ВНИМАТЕЛНО !Не карайте и не поствайте когато сте пили - после може да съжалявате !

Тариката

naum4o

Евро 5. Масово ги изкупуват в Африка.
Като толкова ви се иска да боядисвате паметници, то идете пред посолството на САЩ и боядисайте паметника на онези, които изравниха София със земята през зимата на 1943-1944г., но ония там ще ви отстрелят като кучета, защото за тях не сте нищо повече от самопродали се РОБИ!

naum4o

Като толкова ви се иска да боядисвате паметници, то идете пред посолството на САЩ и боядисайте паметника на онези, които изравниха София със земята през зимата на 1943-1944г., но ония там ще ви отстрелят като кучета, защото за тях не сте нищо повече от самопродали се РОБИ!