• Welcome to Форум на българските шофьори.

Руска техника!

Започната от LKW, Неделя, 22 Януари, 2012, 23:36:49

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

pumix

Ама аз не съм казал че са ненадминати.Да чупат се постоянно,гадни са за каране,но проходимоста им е нанадмината мислим.Те и западняците имат и могат да правят високопроходими машини,но надали ще издържат в такива условия.
На руска кола вратата и на жена устата,се затварят с удар!!!

pumix

На руска кола вратата и на жена устата,се затварят с удар!!!

Бриги Магнито

Руска техника сделана в други страни. ;)

Бриги Магнито

ivopifeca

Навремето в квартала имаше една Лада 4-ка,много вървеше,с 5 скорости,тоя къде я караше викаше,че била белгииско производство :)

Бриги Магнито

Те и един влекач по магистрала:

а и без магистралка

Ето и къде може да се ползва: ;)

SEMPER

Цитат на: ivopifeca - Сряда, 04 Април, 2012, 20:43:13
Навремето в квартала имаше една Лада 4-ка,много вървеше,с 5 скорости,тоя къде я караше викаше,че била белгииско производство :)

Имаше такива - сглобяваха се там.

Иначе преди много време се бях изумил.
Гледам пред мен върви лада петица - няма шофьор - само един негър се вози отпред в дясно. Чак като го изпреварих видях че негъра си имаше кормило пред него  ;D ;D ;D

Чак след това научих вица за ладите в Англия - имало начин да си продадеш двойно по скъпо ладата на старо. Ако и напълниш резервоара догоре- стойността и скачала двойно.  ;D
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

loshdancho

;)

И руската техника отива на към ряката...

ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

DeDo Vi

Цитат на: pumix - Сряда, 04 Април, 2012, 17:06:24Ама аз не съм казал че са ненадминати.Да чупат се постоянно,гадни са за каране,но проходимоста им е нанадмината мислим.Те и западняците имат и могат да правят високопроходими машини,но надали ще издържат в такива условия.
Те сега ти набих плюсче. Руската техника си е за Русия, западната техника не е идиотоустойчива демек не става за Русия. Гледайте Дискавъри бе хора, доста филми има на тази тема. Професионални филми, а не клипове от ю-туб.

Бриги Магнито

сПОРЕД рУСКИТЕ ИНЖЕНЕРИ  ;)

loshdancho

Цитат на: Бригадира - Неделя, 15 Април, 2012, 14:04:36
сПОРЕД рУСКИТЕ ИНЖЕНЕРИ  ;)
Пак са закъснители руските "инженери"
А пък не мога да го разбера къде на друго място е прилижимо:
6тона тара и 500кг.товар(джип)
14тона тара и 6 товар (Урал)
Ето нещо професионално.

Бриги Магнито

Баце ората каза нещо за вериги у клипчето ма нема кой да чуе.Относно товара са си прави,ти кат ръбиш сичко на един път да не би да ти платат за 5 курса,та кой е аматьора у случая ;)

loshdancho

Тия що не карат руска техника?

SEMPER

Цитат на: loshdancho - Неделя, 15 Април, 2012, 15:21:42
Тия що не карат руска техника?

Ако Фидел Кастро и Че Гевара им бяха спретнали една революцийка и на тях - щяха да карат камазите и да пеят
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

ИванТ

И властта в България харесва руската техника. Публикувам снимка на служебния автомобил на кметския наместник на село Желен (община Своге).

Село Желен (2012.04.14):

Цитат на: начинаещ - Четвъртък, 14 Януари, 2016, 07:17:13
Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!

Бриги Магнито

Лошио наща армия като е в НАТО що пуца с АК-47 бре,а не с М-16 като пораснете малко и почнете си отговаряте на тия въпроси ще Ви се разяснат много неща.
Ти като любител на тонажите да те светна нещо,най-много презапасение откъм поемане натоварването от претоварване има не къде ,а в Руските изделия баце. ;)

dino412

Дане западняка прави път и тогава за тоя път прави камион.Руснака прави първо камион и ако се наложи евентуално накъде тогава прави и път за тоя камион.
Шофьор не се става шофьор се ражда. Колкото и да имаш желание не идва ли Ти отвътре не става...
Най-слабото място в софтуера на всички системи за безопасност на МПС-тата си остава софтуера на задкормилното устройство.

dino412

Шофьор не се става шофьор се ражда. Колкото и да имаш желание не идва ли Ти отвътре не става...
Най-слабото място в софтуера на всички системи за безопасност на МПС-тата си остава софтуера на задкормилното устройство.