• Welcome to Форум на българските шофьори.

Бойко Борисов-наглост на квадрат.

Започната от Бриги Магнито, Понеделник, 23 Януари, 2012, 14:57:37

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

georgi87

Не бойте се цензурата върви с пълна сила в тоя форум оная вечер писах че футболистите са еди-какви си и веднага поста ми беше изтрит защото съм бил обидил футболистите.Аз мисля че това е шофьорски форум а не футболен или може би админа е тренирал като млад футбол и се е засегнал лично от думата еди-какви си въпреки че бях я написал точно така с точки а не цялата и тва било проблем.Погледнете колко постове има с думи от тоя род които са написани целите и не са изтрити но все пак тука се трие по-симпатия и трябва да се пише само това което е приятно на админа за да не бъде изтрито.Ама не се учудвайте каквато ни е държавата такъв е тоя форум.

Причина за редакция: Премахнати нецензурни думи!

georgi87

!.!.!

Цитат на: georgi87 - Вторник, 13 Март, 2012, 23:07:45
Не бойте се цензурата върви с пълна сила в тоя форум оная вечер писах че футболистите са еди-какви си и веднага поста ми беше изтрит защото съм бил обидил футболистите.Аз мисля че това е шофьорски форум а не футболен или може би админа е тренирал като млад футбол и се е засегнал лично от думата еди-какви си въпреки че бях я написал точно така с точки а не цялата и тва било проблем.Погледнете колко постове има с думи от тоя род които са написани целите и не са изтрити но все пак тука се трие по-симпатия и трябва да се пише само това което е приятно на админа за да не бъде изтрито.Ама не се учудвайте каквато ни е държавата такъв е тоя форум.
На който не му понася- да се изнася. И да питам аз-защо трябва да използваш обидни думи срещу някого, когото лично не познаваш и не ти е направил нищо лошо? Във всяко стадо има черни овце- включително и във вашата професия. Но, не може да слагаш всички под общ знаменател. Или като кажат , че шофьорите за нищо не стават и ти го потвърждаваш??? Замисли се преди следващия си пост(не само тук- във форума , а навсякъде).

Причина за редакция: Коригиран цитат!
Аз съм си Аз. Свиквайте. :)

!.!.!

georgi87

Цитат на: ?.?.? - Вторник, 13 Март, 2012, 23:31:39
На който не му понася- да се изнася. И да питам аз-защо трябва да използваш обидни думи срещу някого, когото лично не познаваш и не ти е направил нищо лошо? Във всяко стадо има черни овце- включително и във вашата професия. Но, не може да слагаш всички под общ знаменател. Или като кажат , че шофьорите за нищо не стават и ти го потвърждаваш??? Замисли се преди следващия си пост(не само тук- във форума , а навсякъде).
Първо не си ти таа която ще ми каже да се изнасям(доколкото знам си жена) за тва пиша в женски род но ако бъркам чети го в мъжки.Лично моя работа си е кви думи ще използвам да нарека футболистите.

admin

Цитат на: georgi87 - Вторник, 13 Март, 2012, 23:07:45

Причина за редакция: Премахнати нецензурни думи!

Админът все още се чувства млад, но и като още по-млад не съм тренирал футбол. Даже може да се каже, че не харесвам футбола. Обаче днес си направих труда да ти изпратя лично съобщение, в което ти написах, че подобни нецензурни думи са несъвместими с този форум. Не само че не си взе никаква забележка, ами написа думата отново и отново. Изключително рядко трия публикации и вероятно изпадаш в дълбоко заблуждение, че трябва да се пишат неща, които аз да харесам. Правилата се състоят от само 21 точки. Прочети ги внимателно и се старай да ги спазваш. В никакъв случай няма да толерирам подобни глупости. И още нещо! Наричай футболистите както си искаш. Не го прави обаче в този форум, защото ще се сърдиш на себе си след това!
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

!.!.!

Цитат на: georgi87 - Вторник, 13 Март, 2012, 23:43:08
             Първо не си ти таа която ще ми каже да се изнасям(доколкото знам си жена) за тва пиша в женски род но ако бъркам чети го в мъжки.Лично моя работа си е кви думи ще използвам да нарека футболистите.

Мерси за -  (минуса) (аз няма да ти сложа - ). Така не ми отговори как реагираш, когато някой нарича шофьорите с обидни думи. Явно мълчанието ти е знак на съгласие :(

П.П. Никой не те е карал на сила да се регистрираш тук, а и лично на мен не ми пречиш :) . Оспамихме темата :(

SEMPER

Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

Mandor

А там е топло, и няма топлофикация...
Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайна по стената - чете се, но не е приятно.
Продавам 405,бензин,на части
На шестия ден Господ видя, че не може да направи всичко и създаде инженерите.

Roshko

Лелееее чак сега скивах, че темата е само за плюене по Бойко...  :o
Ма къде съм се омешал язе по погрешка...  :D

Бриги Магнито

Цитат на: Roshko - Сряда, 14 Март, 2012, 16:51:47
:D :D :D :D :D Малиииииииии и аз четох футболисти туй ,онуй и като ти прочетох поста скивах името на темата  :D :D :D мани ми и моя ,безобразие надминаха ме у спамо требва се стегам и да направим допълнителни тренировки.

Иначе седи бре плюни Цачевата ако толкоз па Боко ти е насърце,мое и Станишев да го вкараш резерва по некое време и те,темето,че ти допадне.

Една мъдрост да драснем.
Цовайте ,когато сакате бан инак намеквайте  ;) модерно е.

admin

Цитат на: Roshko - Сряда, 14 Март, 2012, 16:51:47

Направи и една тема за похвали. Може да стане бестселър.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

g_dandy

На голяма част от БГ народа му харесва простонародното словоизлияние на г-х Б.Б. Но,само с празни високопарни фрази и с непрекъснато лавиране от едната до другата  крайност,модерна и нормална държава не се изгражда. Безбожните глоби,данъците и таксите не могат да заменят дори икономиката от времето на др.Т.Ж. Култът към личността на Вожда Б.Б. и полицейщината,осъществявана съвместно с Цецко,едва ли ще донесе нещо добро на същия този БГ народ.

driver1

Roshko

Цитат на: driver1 - Сряда, 14 Март, 2012, 21:23:56
   Бойко форевър! :)

Валка, добре, че се регнахме у тоа форум да разберем как са гради държава... ;)
Давай да търсиме новия премиер изпомеждуназе!  :D :D :D

SEMPER

Честно да ти кажа, всеки който е прочел още една книга,освен Винету ще се справи чисто технически с управлението.
Ако е професионален шофер пък, поне ще е сигурно че е наред с психото

Имаше един руски виц за управлението на държавата, не го помня целия но идеята беше от сорта.

Ленин доказал,че пролетариата може да управлява държавата, после там след него не помня как беше, но за Брежнев беше че доказал че кръгъл глупак също може да управлява държава, а Елцин доказал,че държавата може и да не се управлява изобщо.

Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

driver1

Цитат на: SEMPER - Сряда, 14 Март, 2012, 21:48:13

...Ленин доказал,че пролетариата може да управлява държавата, после там след него не помня как беше, но за Брежнев беше че доказал че кръгъл глупак също може да управлява държава, а Елцин доказал,че държавата може и да не се управлява изобщо.

Щом са го доказвали Ленин, Брежнев и Елцин, значи, гаранция - не е вярно. :)

driver1