• Welcome to Форум на българските шофьори.

Бойко Борисов-наглост на квадрат.

Започната от Бриги Магнито, Понеделник, 23 Януари, 2012, 14:57:37

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Trucker_Boy

www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

Trucker_Boy

www.sbps.eu

zezo

Що се карате бе хора.Бойко–Мойко– всички са маскари.
Живей у борчове,та да те помнят хората....

zezo

Живей у борчове,та да те помнят хората....

Roshko

Цитат на: SEMPER - Сряда, 14 Март, 2012, 15:29:48
Гениалният замисъл и тъжната реалност

Поне са си направили готино трипче с нашите пари.

Извинявай, ма би било почтенно да довършиш прибързания си коментар по поредните шушумишки интриги...! ;)

SEMPER

Е къде видя интрига пък.

Разходили се хората, чули едно Иш Аллах от устата на истински шейх, видяли едно друго из Катар,единствено тях никой не поискал да ги види. ;D
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

Roshko

Цитат на: SEMPER - Сряда, 14 Март, 2012, 22:48:28
Е къде видя интрига пък.

Разходили се хората, чули едно Иш Аллах от устата на истински шейх, видяли едно друго из Катар,единствено тях никой не поискал да ги види. ;D

Е те точно тук си в грешка, провери си източниците!  :D :D :D

SEMPER

Цитат на: Някой който е бил тамРазходиха ни за 1200 евро с уговорката, че ще се срещнем с 40 водещи катарски фирми. Такива обаче не се появиха. Очаквахме среща с катарски бизнесмени, а получихме реч на министър Трайчо Трайков на английски. Никоя от поканените катарски фирми не уважи форума. Ядосани някои от колегите тръгнаха сами на срещи, уговорени от офисите им в София.
Накрая лакеите-медии измислиха едни 100 милиона евро, които Катар щял да вложи в България.

Че това знам аз  ;D
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

admin

Цитат на: Roshko - unavailable! :-) - Сряда, 14 Март, 2012, 22:39:42
Извинявай, ма би било почтенно да довършиш прибързания си коментар по поредните шушумишки интриги...! ;)

Ето ти от мен връзка към неприбързан коментар относно Катар и евентуалните инвестиции в България.

http://ivo.bg/2012/03/15/%d0%b1%d0%b5%d0%b7-%d0%ba%d0%b0%d1%82%d0%b0%d1%80%d0%b7%d0%b8%d1%81-%d0%b8-%d0%ba%d0%b0%d1%82%d0%b0%d1%80-%d0%bd%d0%b5-%d0%bc%d0%be%d0%b6%d0%b5-%d0%b4%d0%b0-%d0%bd%d0%b8-%d0%bf%d0%be%d0%bc%d0%be%d0%b3/
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

SEMPER

Баси, Трайчо осигурил 100 милиона ли , милиарда ли катарски инвестиции , и на другия ден си подал оставката.

Явно много е висока летвата  ;D ;D ;D

driver1

Trucker_Boy

www.sbps.eu

SEMPER

Хаха, господари на ефира забиха пирона на катарската афера.

Тея двамата с чаршафите идващи от нищото и снимани от всяка телевизия пред различен щанд и покзаващи възхита всеки път, наистина могат да предизвикат чувство за масово посещение на шейхове у бедния български ТВ зрител.

Само да не ги бяха разкрили толкова брутално  ;D

driver1

Катарския воаяж е провал. Но не е ясно какви са причините. Такива мероприятия се договарят много време предварително с утвърдена програма, участници и т.н. Мисля, че това в голяма степен е работа на Външно м-во. Няма информация какво е било договорено предварително и защо не е било изпълнено. Но само който не е бил никога в арабския свят не знае какво е арабин да поеме ангажимент - все едно да се подпише върху водата.

SEMPER

Аз подозирам, че са насрочили срещата в час за молитва и затова така

Иначе много се накефих как Баневи се бяха наредили на първия ред и пускаха лиги в очакване да лапнат и катарски долари.

Явно не са чак толкова заспали арабеските и са ни разкрили предварително.

Roshko

Цитат на: admin - Четвъртък, 15 Март, 2012, 16:07:45
Ето ти от мен връзка към неприбързан коментар относно Катар и евентуалните инвестиции в България.

http://ivo.bg/2012/03/15/%d0%b1%d0%b5%d0%b7-%d0%ba%d0%b0%d1%82%d0%b0%d1%80%d0%b7%d0%b8%d1%81-%d0%b8-%d0%ba%d0%b0%d1%82%d0%b0%d1%80-%d0%bd%d0%b5-%d0%bc%d0%be%d0%b6%d0%b5-%d0%b4%d0%b0-%d0%bd%d0%b8-%d0%bf%d0%be%d0%bc%d0%be%d0%b3/

;D ;D ;D от къде ги вадиш сички тея институционални "медии"?!?!?  ;D ;D ;D

Имаше некаф лаф кога се броят пилците... ;)

Инак като гледам какъф голям всеобщ кеф е нстанал, по повод предполагаемия държавен неуспех, че се чудим дъл не съм объркал нещо страната или езика...

admin

Цитат на: SEMPER - Петък, 16 Март, 2012, 00:16:58
Аз подозирам, че са насрочили срещата в час за молитва и затова така

Иначе много се накефих как Баневи се бяха наредили на първия ред и пускаха лиги в очакване да лапнат и катарски долари.

Явно не са чак толкова заспали арабеските и са ни разкрили предварително.

Безценно изказване! Ама наистина ли и Баневи са били сред бизнесмените?

admin