• Welcome to Форум на българските шофьори.

П и Н Транс или ЕН ПЕ ЕС - 2008 ЕООД

Започната от 6umahera, Сряда, 25 Януари, 2012, 15:38:26

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

6umahera

Здравейте Колеги,Искам да Ви попитам за тази фирма "ЕН ПЕ ЕС - 2008 ЕООД" дали знаете нещо повече,защото има обява в Джобс от 23 за Международен шофьор за Хладилник,на която ходихе с ортака днес(за дойка),но ми се стори че са пестеливи откъм инфо...Благодаря предварително :) :) :)

6umahera

R420

Бриги Магнито

6umahera

Колега,Благодаря за инфото,но се чудя някои неща които колегата е пропуснал например:какви са камионите,какви релации е карал и какво(Хладилник или Бордови).какво заплащане му е обещавано и колко дефакто е взимал,защото същия колега дефакто е работил до скоро и то Две години и пет месеца,надали за това време е работил за 1000лв.............??????(А и защо след толко "опарени"пише 3 коментара само един и същ човек???)
П.С.Аз преди да побликувам тук моето преживяване за Мемо лог,не можах да открия нищо лошо за тази фирма даже и сега не фигурира в списъка с Некоректните Транспортни фирми.....

Бриги Магнито

Бат Данчо е ми е френдче  :D :D :D :D :D за туй го нема.
Виж колега за Мемо лог отвори една темичка с название Мемо лог,драсни туй онуй ша зачакаме още некой и са у кауша,лично аз против бат ти  Данчо немам нищо напротив освен,че ми се пречка си маневрим на воля веднъж у Тих труд,тъй че айде си имаме уважението ма немоем да обиколим сите фирми ,мъцкайте и вие или Ви е шубе .

6umahera

::) ::) ::)Колега всеки си има собствени виждания,мнения и т.н това си се знае....Винаги има доволни и недоволни,но най-важното според мен е наистина ние Колегите които знаем нещо за някои или нещо да обменим и споделим информацията(обобщена) за да избегнем(или поне подберем)Транспортните фирми поне в Бьлгария..... :)

Бриги Магнито

Цитат на: 6umahera - Сряда, 25 Януари, 2012, 17:40:55
::) ::) ::)Колега всеки си има собствени виждания,мнения и т.н това си се знае....Винаги има доволни и недоволни,но най-важното според мен е наистина ние Колегите които знаем нещо за някои или нещо да обменим и споделим информацията(обобщена) за да избегнем(или поне подберем)Транспортните фирми поне в Бьлгария..... :)
Колега мойта натурка е съгласе бря,но не знам дали си обърнал внимание оня лудия де го е писал тоз списък е мъцнал как се добавя фирма не мислим,че ше ви вземе и бира да ви викне ако некой реши да мъцне некоя,но скивам нещо желаещи да споделят некоректна фирма няма,но има тамън едно 15-20 души де се се оплакват и от списък и от тоя що така ,па другия що онака ,то лошо нема в тва ,ма тоя лудио де го неслуша главата малко поечко му иде да фърга молитви некой да мъцне нещо по въпроса.Апропо по едно време даже се беше и отказал ,ма те па се мъчи да държи списъко.
У края на краищата колко и да е шашав не е безсмъртен бря.И ме помоли му не дрънкате по тела за фирма таз и фирма оназ,кой не верва или му трее повече инфо да оди лично и да си го збира.

R420

Камионите са предимно Renault Premium. Имат бордови и хладилни ремаркета. Релациите са за западна европа и обратно. Имат и вътрешен транспорт за БГ. Аз съм работил в П и Н Транс, като тогава имаха към четири, пет камиона, сега не знам колко имат като постоянно ощетяват шофьорите си. Аз съм също един от тях (бивш)  :) и за радост. Кой е всъщност Петър Стоянов? Бивш директор на Со-Мат - Х. Димитър от времето когато се продаваше предприятието. Тогава същия човек застана зад стачкуващите шофьори, като обеща че ще е плътно зад тях и тяхните искания. Тогава Вили Бетц спечели търга, а Стоянов избяга в конкурентната фирма класирала се на второ място Алфа транспорт, ставайки директор в същата и зарязвайки шофьотите. Това са хора който гледат само парата, не интересуващи се от обещания и работник! При фалита на Алфа, наследява пет камьона с които започва собствен бизнес. Пожелавам ти късмет, което е малко вероятно защото със сигурност ще бъдеш винаги в преразход с дизела  ;)

branchev_2

Здравейте колеги-аз съм тозидето е работил  в тази фирма 2.5г,в отговор на колегата мога да кажа следното,не се лъжи да започваш там при петър и найден стоянови/умишлено ги пиша с малки букви за щото са малки хора/с дребни душици,с една дума -измикяри.Камионите са им рена -премиум тия хора не разбират от друга марка,имат само хладилници около 6-7бр.и 4 бр ремаркета за АДР.Прав е колегата дето е писал по горе,че при тия хора постоянно ще си в преразход на гориво,докато работех и изпълнявах нарежданията им а именно да нарушавам времето за каране и с друга дигитална карта денонощно и без почивка,бях добър шофьор,плащаха ми редовно по 15 ст.на км и чисти 300лвзаплата на месец,плюс осигуровките.Когато само един път ги помолих да спазя работното време и то ,че ми се спеше и бях  преуморен,започнаха да ми се обаждат по телефона и да ми се заканват,да ме ругаят и т.н.продължих и не спазих пак работното време,като се прибрах в гаража ми удържаха 100 лв за пререзход на гориво при положение,че след всеки курс камиона беше в икономия от по 160 л.не съм им точил гориво,на следващата гомандировка без причина пак ми удържаха 50лв за същото.Преди мен напуснаха двама шофьори  Пламен от Костинброд и Иво от София,в продължение на една година на Пламен му удържаха от всеки курс по 100-150лв,петър го набеждаваше,че краде гориво и парадираше,че Пламен има джипка и затова краде гориво което не е вярно.Момчето е ревал от нерви пред мене и се е клел в децата си ,че нее пипал и грам.За тая 1 г.са го ощетили с около 5000лв.момчето напусна с рев от тия идиоти,защото преди това го хванаха на два пъти ДАЙ да кара с чужда дигитална карта и има два акта които петър беше обещал да ги плати но не удържа на думата си.Иво също има два акта за същото нарушение и пак същото отношение от петър него го обвини,че манипулирал компютъра на камиона и Иво продавал нафта по европа което също не е вярно.Не му платиха около 3000лв.На мен не ми платиха 2 командировки за около 1000лв,само че когато започнаха да ми удържат пари за измисления преразход аз напуснах сам,което много ги заболя,защото по принцип те те гонят.Докато работех при тях се смениха над 100 шофьора вие си направете сметка за какво става дума.На никои не са изплатили дължимото ако сметне човек средно по 1000 лв от шофьор това прави 100.000лв.А ви е се трепайте по пътищата.Това е истината за П и Н или синът найденчо как обича да я нарича ЕН ПЕ ЕС Транс.Мога да пиша още много примери за тях но не искам да отделямтолко време и внимание на едни хора с толко нисък морал ,с толко много цинизъм в отношенията си към хората.Но както се казва всеки намира това което търси.Ще дойде време когато ще си намерят това което търсят.От разговорите ми със сина на петър найден предполагам,че същия употребява някакви вещества,сещата се какви.

BoBy_BoY

Момци, след като има толкова много ужилени, защо не сте ги осъдили? Известна доза страх ли имате? Колегата като го барна ли с втора карта защо се е подписал на акта? 
  Мислим, че по закон наказание се полага и на този който я предоставил в размер на 2000 евро= 5000лв!
  Ще ме извините ама да джиткаш 1 година ::) и след това да се усетиш, че ония се е....т просто не би трябвало да се споделя поне от срам!
  Арно, безизходица, но след 40 часа :o безсънно каране, ??? ..., не го разбирам за ,,Разумен риск!" или поне не го разбирам от етична гледна точка спрямо ,,занаята"!

branchev_2

Никой до сега не ги е осъдил защото братът на управителя Петър ,Веско е с високи протекции в министерство на отбраната имат връзки и позиции навсякъде така ,че сам си направи сметка за какво говориме.Когато се прибирахме от чехия със снарядите 3 камиона ,му се обадих по телефона че съм изморен и искам да поспя малко ,че заспивам по пътя дори на два пъти се събуждам на 1 м от мантинелата,знаеш ли какво ми отговори??Няма да спираш защото аз плащам за охрана,каза ми че така ще е и тази година като миналата ще се кара без почивки,имада се карат 60 курса пък след това ще почиваш.Некакво издържах довлекох седо бг-то и напуснах веднага.Държанието на тия хора е като на мутри човече ти не разбираш, за благодарност не ми платиха двете командировки 1000лв.а ти ми говориш за занаята, просто не си попаднал на Петър Найденов Стоянов и най вече на синът му Найден.Отиди и поговори с тях и ще разбереш.

branchev_2

От Пламен ,Иво,Бойчо и много други измамени от фирма- П и Н Транс гр София кв.Илиянци с/у петролна база на Лукоил-НЕКОРЕКТНИ-Изнудват те да караш с друга диг.карта по 40 часа без сън,когато караш АДР-снаряди,те задължават-не те питат искаш или не,да хвърляш по пътя дисковете от дигитала,а те ти дават бележки ,че си почивал,не плащат командировки,измислят си преразход на гориво след всеки курс,100-200лв,Това са баща и син Петър и Найден Стоянови,Петър Стоянов е инжинер и е интилигентен човек с който можеш да разговаряш и да работиш,но той няма думата в тази фирма,само се прави на шеф,проблема е неговия син Найден който според мен има проблем с психиката и аз му определям диагноза начален стадии на олигофрения, истеричен,нагъл,долен, карат се с баща му пред работниците като цигани и се обиждат един друг с най долни епитети псувни и т.н.,което те кара да се чувстваш конфузно.Олигофренчето найден е комбина с майка му Добринка която води сметките и изплаща парите които ти дължи фирмата ,за команд. заплати и др.Бавят парите ти и когато имат да ти дават пари се крият като МИЩОЦИ и не си вдигат телефоните..За 2.5г.робска работа при тия измикяри се смениха над 100 шофьора,на тях им взимаха дигиталните карти не им изплащаха парите под предлог че им крадат гориво което не е вярно и диг.карти ги даваха на нас да караме, след това не им ги връщаха и хората си заминаваха за вкъщи без да могат да започнат работа на друго място.При тях можеш да започнеш работа без договор,без психо,без професионална компетентност,при положение ,че те разберат,че си балък,след което да работиш робски и да не ти платят.Слушал съм от други колеги ,че тъй-като това е стила и начина на работа на тия "работодатели",преди време излъгани ,завлечени с неизплатени пари шофьори ,са им запалили апартамента на адреса ул.Опълченска 117,или на адрес гр София жк."Банишора",ул."Иван Тургенев"№2,търговски център,ет.3.не-знам точно,в който са им изгорели -много имущество и пари между 80 000-150 000лева.ако е вярно да им е честито/.Всъщност не ми е чудно,че то и пазача които уж им охранява гаража в кв.Илиянци срещу петролната база на Лукоил,е инвалид-пенсионер и работи без трудов договор,и гаража през нощта е оставен на произвола на съдбата,без осветление и почти без охрана тъй-като той е инвалид и си ляга в 11.00ч.На няколко пъти влизаха цигани и крадяха акумулатоли ,нафта,и др. Пламен го завлекоха с над 5000 лв ,Иво с над 3000лв,мен с над 1000лв.Пожелавам на всички които се излъжат да работят за П И Н транс София /от немотия ,от това ,че няма работа на друго място и др./приятна работа в тази измикярска-фирма .Аз съм благодарен на господ,че не можах да изгоря с повече пари и не ме заловиха органите на властта когато карах камиона СА8708 МРс друга диг.карта,както и преди година когато ме изнудиха да пренеса валута /контрабанда/на 50 000 евро дадени ми от синът на "шефа"Найден Петров Стоянов с уговорката да внимавам,че цитирам:Ония с дебелите вратове режат глави и убиват за такава сума.които пари /50 000 евро/трябваше да дам в Букурещ Румъния на Андрей- руснака от нашата фирма ,с които пари той трябваше да плати пилета за България.По това време течеше далавера с фирма "Примо"гр.Сандански , ние вкарвахме от Германия прекрасни - чисти пилешки бутчета разтоварвахме ги във фирма "Примо"гр.Сандански след това те ги инжектираха с вода,преопаковаха ги и пак ние ги товарехме и ги карахме в Румъния в гр.Крайова там ги разтоварвахме на борсата на мафиотска фирма с българско участие,мисля ,че в НСБОП има образувана преписка и разбрах,че Андрей - Руснака е давал показания там.Така се работи в тази фирма.Братът на Петър стоянов-ВЕСКО НАЙДЕНОВ СТОЯНОВ е голям шеф в министерството на отбраната И всички проблеми на тях се решават с един телефон.Така,че никой до сега не е могъл нито да ги осъди нито да направи нещо срещу тях.Мисля,че ако имат желание службите в БГ могат да намерят много уличаващи ги в престъпления доказателства срущу тях ,защото те не са обикновенни махленски мошеници,а са организирана престъпна група която не извършва обикновени нарушения,а престъпления

публикувано на 11.01.2012 от Бойчо

Read more: http://www.biznes-katalog.com/%D0%9F-%D0%B8-%D0%9D-%D0%A2%D1%80%D0%B0%D0%BD%D1%81-%D0%95%D0%9E%D0%9E%D0%94-%D1%84%D0%B8%D1%80%D0%BC%D0%B0#ixzz1nTkOZG8D

6umahera

Благодаря колега за пълната информация.Аз се отказах още пьрвия ден като прочетох. ;)

branchev_2

Преди няколко дни ми се обадиха от 1-во рПУ в София че Стоянови-П и Н Транс, са пуснали жалба срещу мене,че съм писал тези истини тука и в други сайтове за тях и ме викат да давам обяснение.Вие преценете какви хора са.Значи крадеца вика дръжте крадеца.ха ха ха смешници.Бях решил да не се занимавам повече с тях,все пак съм работил при тях 2г.,хранил съм семейството си и т.н.,но след тая простотия дето са направили им подготвих и аз една жалба само че до министъра на транспорта до главния прокурор на РБ и до главната инспекция по труда.Ще искам да им бъде отнет лиценза за международен превоз на товари и лиценза за превоз на опасни товари,да бъде заведено дело от общ характер за принуда и измама ,пък брат му нека му помага т.е.да го отърве пак.

Стоян

Цитат на: branchev_2 - Неделя, 26 Февруари, 2012, 20:07:24
Преди няколко дни ми се обадиха от 1-во рПУ в София че Стоянови-П и Н Транс, са пуснали жалба срещу мене,че съм писал тези истини тука и в други сайтове за тях и ме викат да давам обяснение.Вие преценете какви хора са.Значи крадеца вика дръжте крадеца.ха ха ха смешници.Бях решил да не се занимавам повече с тях,все пак съм работил при тях 2г.,хранил съм семейството си и т.н.,но след тая простотия дето са направили им подготвих и аз една жалба само че до министъра на транспорта до главния прокурор на РБ и до главната инспекция по труда.Ще искам да им бъде отнет лиценза за международен превоз на товари и лиценза за превоз на опасни товари,да бъде заведено дело от общ характер за принуда и измама ,пък брат му нека му помага т.е.да го отърве пак.

Освен да ти пожелая успех в начинанието и моя съвет е пусни копие и до някоя медия, напоследък май TV7 вършат добра работа особено като разберат че има участие и държавен чиновник.Нека се раздуе по медиите, ако не помогне няма да навреди.
100ЯН

Стоян

100ЯН